Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   1A kezdeti klánvédelem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1758)

Kutyuleee 06-18-2007 16:59

Ahogy gondoltam, nem véletlenül lett a védelem kitolva...
És Ati a klánvédelem ha minden tag védet???

Ati 06-18-2007 17:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103761)
Ahogy gondoltam, nem véletlenül lett a védelem kitolva...
És Ati a klánvédelem ha minden tag védet???

Az egy olyan irány, ami ellen nincs kifogásom, de jelenleg nem olvasom a témát érdemben. A piac változtatására azért lecsaptam, hogy ilyen irányban kár gondolkozni.

Talán ez is bekerül a mostani módosítások közé, a mostani lista nem végleges, egyelőre még a módosításokat megelőző verzión dolgozom.

Zsáni 06-18-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103737)
Meséld el lécci, hogy csinálod "olyanra" az oridat? Kénytelen vagy egy csomó tanyával fellépni, hogy ne hallj éhen 24 kör alatt...

miért kéne tanyázni? mire való a szövi raktár? ne beszélj már butaságot kérlek....

Zsáni 06-18-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103734)
Miért legyek hátrányba mert a régi szöviijeimmel akarok klánt alapítani?
Ez megint nem érv, hogy viseld a következményeket...

miért lennél hátrányban? hátrány az, hogy nem teljesen egyszerre léptek fel, hanem naponta 1 ember?????

nem is akarok ellene érvelni, amíg nem hallottam konkrét, elfogadható érvet a klánvédelem mellett.

Zsáni 06-18-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 103740)

Zsáni tény fellehet lépni beijjazva is, de egyetértek Fegyával. az elv a lényeg.

bocsássatok meg, nem tudtam, hogy ez egy ilyen elvi játék :)

Kutyuleee 06-18-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 103764)
miért kéne tanyázni? mire való a szövi raktár? ne beszélj már butaságot kérlek....

Ejj megelöztél, csak most szurtam ki:p a túltelitett cucc a raktáradból, csak az 1.kv-kor tünik el:D vagyis beveszel annyi gabonát ami bőven ellát 24körre és fellépsz majd bepakolod a klánrakiba...:D

rexa 06-18-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 103759)
Az A szövetségi rendszere eltér a töbi csoport szövetségi rendszerétől, ezért normális, hogy máshogy működik.

A piac azonban mindenhol piac, semmi nem indokolja, hogy toldott-foldott módokon bonyolítsunk az amúgyse egyszerű szabályokon, és egyes csoportokra ugyanaz a funkció máshogy működjön.

Hosszútávú cél, hogy a toldozgatásokat mindenhol egységessé tegyük, ne csak újabb és újabb kiegészítések halmazává.

Éppen ezért nem támogatom, hogy a piac máshogy működjön a felső csoportban, mint a lent megszokott 4 csoportban.

"Mint ahogyan azt már máshol is említettük, a legfelső szinten teljesen más jellegű küzdelem folyik, mint lentebb."

talán senkit sem zavarna meg ha itt a piac is másképp működne úgy is van egy csomó minden ami más..

Reni 06-18-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 103764)

ha jól tudom 1 személyes tf szövi esetén nehézkes lenne üres klánraktárból az első 24 órában megélni :)

Remedy 06-18-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 103769)
ha jól tudom 1 személyes tf szövi esetén nehézkes lenne üres klánraktárból az első 24 órában megélni :)

..... eppen ezert ilyet nem csinal senki.

Ati 06-18-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by rexa (Post 103768)
"Mint ahogyan azt már máshol is említettük, a legfelső szinten teljesen más jellegű küzdelem folyik, mint lentebb."

talán senkit sem zavarna meg ha itt a piac is másképp működne úgy is van egy csomó minden ami más..

... és az, ami más, bőven elég is, sőt, sok esetben túl sok is.

All times are GMT +1. The time now is 10:20.