Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

invisible 05-05-2007 14:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92764)
Ha bemásoltad a sorszámot a keresőbe, akkor nekem is csinált ilyet, asszem a másolásnál valami karakter belecsúszik és az rontja el a keresőt. De ha beírod a sorszámot, csak azt a max. 6számot, akkor szerintem működni fog.

Kézzel is beírtam és akkor sem keres rá de levelet sem tudok írni neki pedig ott is kézzel írtam be a sorszámot.:(:(:(

Hunor a sirály 05-05-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92767)
Kézzel is beírtam és akkor sem keres rá de levelet sem tudok írni neki pedig ott is kézzel írtam be a sorszámot.:(:(:(

Nekem is van vmi hiba, valamelyik sorszámra nem keres rá, pedig helyesen írtam be!

invisible 05-05-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Hunor a sirály (Post 92768)
Nekem is van vmi hiba, valamelyik sorszámra nem keres rá, pedig helyesen írtam be!

És ez mellett levelet sem lehet küldeni, ami szerintem kicsit gáz, mert néha az ember szivesen kapcsolatba lépne a másikka.
De hangsúlyozom nálam ez először fordul elő, igaz azóta is fennáll ez a hiba.

Xeper 05-05-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92769)
És ez mellett levelet sem lehet küldeni, ami szerintem kicsit gáz, mert néha az ember szivesen kapcsolatba lépne a másikka.
De hangsúlyozom nálam ez először fordul elő, igaz azóta is fennáll ez a hiba.

Lehet hogy megvonták az írásjogod? :p

invisible 05-05-2007 16:47

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 92784)

Igen biztos meg a kereső jogom is megvonták.:D:D:D

Valezius 05-05-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 92784)

Ezért adnék egy zöldet, de mág nem tudok. :D :D :D

nyolcvan 05-05-2007 16:50

Quote:

Originally Posted by invisible (Post 92763)
Kicsit meglepődtem ma.
Van egy ország a hódítóba akit támadni lehet de a kereső a helyesen beírt sorszáma alapján nem találja.
Azért kerestem rá a sorszáma alapján mert levelet akartam írni az országnak de azt írta ki ilyen ország nem létezik. Pedig töbször is próbálkoztam.
Mi a véleményekek erről???
Még sosem jártam így.
:):):)

nálam is van hasonló hiba, csak másképp:
A keresőben találtam egy országot, ott kiírt róla minden adatot.
Ugyanabban a csoportban lévő országommal megpróbáltam meggömbözi, de azt írja ki: "Célpont: NINCS ILYEN ORSZÁG!"
A pontlistában sem szerepel az ország. (A keresőben kiirta az értékét, ezért tudtam, hol kellene lennie a pontlistában, de nincs ott)
De persze a kereső mégis kiadja azt az országot, pedig akkor azaz ország elvileg nem létezik..

invisible 05-05-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 92788)
Ugyanabban a csoportban lévő országommal megpróbáltam meggömbözi, de azt írja ki: "Célpont: NINCS ILYEN ORSZÁG!"
A pontlistában sem szerepel az ország. (A keresőben kiirta az értékét, ezért tudtam, hol kellene lennie a pontlistában, de nincs ott)
De persze a kereső mégis kiadja azt az országot, pedig akkor azaz ország elvileg nem létezik..

Egyszer nálam is előfordult ilyen, de arra gondoltam akkor, hogy csak én nem látom, és mivel nem volt fontos ezért nem is foglalkoztam vele.

tdomo 05-05-2007 17:08

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 92788)

Nem lehet véletlenül, hogy mélyszabin van?

Valezius 05-05-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 92792)
Nem lehet véletlenül, hogy mélyszabin van?

Olyankor nem kéne kiírnia a szabdságjelet a keresőben? :confused:

All times are GMT +1. The time now is 04:06.