Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövivel vagy nélküle? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1632)

Remedy 05-13-2007 20:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 95989)
No igen, de egy közepesen jó szövi is lehet egyszerre gép elött és fiktíven ők is találhatnak valakit, akire kitámadhatnak, hovatovább lehet, hogy ugyanarra a célpontra mennek és visszafordítják mindannyiukat.:D

Viccet félretéve, ha egy szövi elég összeszokott, jól együt tudnak működni, akkor simán követik együtt is a mi kis MF-ünket.:)

Egyreszt ez nem igaz, masreszt ha megis, akkor meg mar nem kozepes szovirol beszelunk....

Es megneznem hogy egy 4 orankent uto hadis mfet hogy a fenebe ersz utol egy szovivel... mar csak a vegen a celpontok hianya miatt is....

rexa 05-13-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 96003)
Egyreszt ez nem igaz, masreszt ha megis, akkor meg mar nem kozepes szovirol beszelunk....

Es megneznem hogy egy 4 orankent uto hadis mfet hogy a fenebe ersz utol egy szovivel... mar csak a vegen a celpontok hianya miatt is....

max amikor a plafonon koppan:D

Dragi 05-13-2007 20:14

Amúgy Rexa furdalja az oldalamat a kíváncsiság hogy melyik a te orid :) Ha már fenyegetsz legalább hadd tudjam meg ki fenyeget!? :)

Cassandra 05-13-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 96003)

Rendben, ez így igaz is és ezt el is fogadom.

Másrészt, sokban csoportfüggő is, egy kisebb csoportban ilyenmódon nemigen tud játszani egy MF.
Nagycsoportokban ahol 20-onsok ország van két körön belül, ott más, de ahol 10-12ország, ott az MF nom fog folyamatosan üthető célpontot találni.

Valezius 05-14-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 95950)
Barmikor csinalok egy olyat :)

Hát most szerintem nagyot mondtál, hajlandó vagy bizonyítani? :)

Remedy 05-14-2007 17:05

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96231)
Hát most szerintem nagyot mondtál, hajlandó vagy bizonyítani? :)

Nem, nincs ra idom...

De biztos tudnanak rajtam kivul meg jo paran csinalni, akikben meg eg az ifjonti bizonyitasi vagy... :P

skiti 05-14-2007 17:15

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 96232)
Nem, nincs ra idom...

De biztos tudnanak rajtam kivul meg jo paran csinalni, akikben meg eg az ifjonti bizonyitasi vagy... :P

igaza van remynek:)
simán össze lehet hozni egy olyan mf orit, amit ha nekiáll feltörni egy szövi, okoz nekik annyi kárt, hogy többe kerül mint amit a szövi nyerhet rajt.
mert ez a lényeg.
a játék erről szól, haszonszerzés-károkozás....

Reni 05-14-2007 17:23

az 'simán lehet' kissé túlzás.......mert nem kis meló, pénz, idő, tudás kell egy ilyen orihoz ..... de kétségtelenül lehetséges

skiti 05-14-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 96235)
az 'simán lehet' kissé túlzás.......mert nem kis meló, pénz, idő, tudás kell egy ilyen orihoz ..... de kétségtelenül lehetséges

idő...semmi más:)
hiszen ha sokat vagy bennt mert szereted a játékot, akkor már úgy vagy vele hogy ha egyszer csinálod, akkor csináld jól:)
normális esetben a ráfordított idő, pénzben és tapasztalatban is megtérül:)

Reni 05-14-2007 17:29

hacsak időd van, az ehhez nagyon kevés.....a többi összetevő nélkül, amit írtam nem fog menni

All times are GMT +1. The time now is 17:03.