![]() |
Quote:
Jah idő se nagyon, de vhogy nem látok fagyist nem jut eszembe... :8 |
Ma búm, a Tuvalu és Grabi esetéhez kapcsolódik...
Sajnálom, hogy Tuvalu így hagyta abba... Csak remélni tudom,h legalább elindít valami változást... mer jelnlegi nagy probléma: A nem megfelelő tájékoztatás, ami sztem mindenkit megillett, még ha bűnöző is. A szabálytalanságok és a büntetések megfelelő súlyozásának hiánya. Végül a szabályok preventív hatásának hiánya. Szerintem közös cél, egy egyszerű átlátható, hatékony szabályozás kialakítása. Fontos a megfelelő nyílt, széleskörű tájékoztatás.... A jelenlegi szabályozás hibái, már jól láthatóak. |
Quote:
Sajnálom, ha erre vársz, közben szerintem csinálj valami mást is. :) |
Mi történt Tuvaluvala? :O
|
Quote:
|
Quote:
De néha bevallom nem értelek mért jelentel ki dolgokat kategórikusan? Tuvalu írt olyan dolgokat amik bizony, nem csak vele történnek és történhetnek meg... Néha elég nehéz játékosként felismerni a JKSZ-be csábítást, csak 1 gömböt kérnek effektus és visszautasítani azt egy addig jó barátnak ,becsületes játékosnak hitt emberről... De még lehetne sok mindent kiemelni.... A kitiltások menetében? Ez azt jelenti, se több nyilvánosságot nem kapnak a terhelő bizonyítékok, melyek vkit bűnössé tesznek.. És mi a helyzet a szabálytalanságok mértékének megfelelő szankcionálással? Szerintem nem csak a csunyabeszéd és egyéb etikátlan magatartásnál lehetne alkalmazni a kitiltást... Ati ha nálam is a szomszéd tehene is dögöljön meggel jössz esküszöm, átmegyek és lelövöm én ;) Mivel nekem nincs tehenem:) A lényeg ,h vmit ki kéne találni arra ,h ne csak a játékosok lelkiismerete védje a játék tisztaságát... Sajna a mostani törvények nem a tiszta játék védelmét és a szenvedő felek védelmét szolgálják.... |
Quote:
Quote:
Ez le van szépen írva a súgó vonatkozó részeiben, kérlek, hogy olvasd el. A tájékoztatás hiányáról beszélsz, miközben nem vagy tisztában a regisztrációs szabáyokkal, a gyakori kérdésekkel, és a súgóval. Egész pontosan milyen tájékozattásra vársz, ha a meglevő írásokat sem olvasod el? Quote:
|
Quote:
Igen tisztában vagyok a szabályokal de pont arról beszélünk, hogy a szabályokban hol vannak azok a pontok amelyek esetleg újra gondolást, pontosítást, formálást igényelnek, lásd mint például a súgó frissítése. Ati nem azt mondom , hogy a csalókat ne helyezzük át. A gondolatom lényege az akart lenni, hogy kellene valami a mostaninál (ha van) finomabb súlyozást bevezetni, a szabálytalanságokat illetően. Ati igazad van lehet lerágott csont, de Te is érzed, hogy beszélni kell róla, (remélem nem csak azért mert azt látod sokan milyen kergén látják a dolgokat) mert mindig van mit javítani... Te is tudod, hogy elolvastam a sugot, nem egyszer, hányszor küldtél csak Te oda anno ;) Persze azt elfogadom hogy rég volt , és lehet sok régi játékosnak is ez a hibája, h nem olvassuk ujra, és megszokásból játszunk, hisz a játékot ismerjük és közbe meg a szabályok pontos vonala elmosodik az emlékezetünkbe... Nem tudom, jó lenne hacsak ez lenne a gond itt... de sztem nem ez van régóta. |
Quote:
Úgy érzem, hogy ez a lehető leghumánusabb megoldás, ennél nagyobnn enyhítés, ahogy azt már nagyon sokszor leírtam, nem lesz. |
Quote:
NEm tudom kell-e más játékokkal példálózni... Ez olyan mint amikor rossz jegyet visz haza a gyerek, és leszúrják, h bezzeg más gyereke milyen ügyes. De amikor megint rossz jegyet visz haza a gyerek és közli a másik gyerek is annyyit kapott, leszúrják és közlik vele, h minket nem érdekel más gyereke... Spec. én nem tudok példálózni, ama hűséges hódosok közé tartozom, aki nem játszik mást, és nem is próbál ki mást, igaz mán legutóbb csábítottak a nevét se tudom hova... Szval én nem tudom máshol mi van, de ha ezen a téren nincs is további előre lépés ,akkor lehet a másik oldalon, szabályozás részről kezdeni valamit... Úgymond felülvizsgálni, betöködni a hézagokat... |
All times are GMT +1. The time now is 22:05. |