Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   szövi nem 4 fővel (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1554)

csabi 03-05-2008 11:22

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 163177)
Ezen nem fog segíteni a plusz védelmi bónusz sem. Amúgy meg a kezdő (vagy nem profi) mf-et ugyanúgy hátrányosan érintené ez a javaslat, mint minden mf-et.

kisebb hátrány lenne, mint amekora előny a 3fős szövinek a 4főssel szemben. a mostani 3fősök inkább mfeket vadásznak le, minth nekimenjenek egy full szövinek. én a 10%-kal már nekimennék 4fősnek is.

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163179)
Akkor már teljesen mindegy,hogy 3 vagy 4 kezdő. Egy idősebb rókakoma úgy is diadalmaskodik.

igy igen, de 3fős kezdő 4fős kezdő ellen nem mind1.

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 163180)
Eddig Nekem még sohasem jelentett problémát tagot találni.

akkor segíthetnél nekem is. alkalmazkodni tudok. :)

Tsobi 03-05-2008 11:25

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 163195)
igy igen, de 3fős kezdő 4fős kezdő ellen nem mind1.

Ennyi kezdő egy rakáson nem fog érdembeni szöviháborút folytatni. Inkább töröl és regel egy újat,ha kap egy támadást,amire nem számított.

csabi 03-05-2008 11:33

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 163198)
Ennyi kezdő egy rakáson nem fog érdembeni szöviháborút folytatni. Inkább töröl és regel egy újat,ha kap egy támadást,amire nem számított.

és ez így jól van? :O ha a 10% plusszal kivédte volna, akkor nem törölne hanem tanulna belőle.

Valezius 03-05-2008 11:37

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 163203)
és ez így jól van? :O ha a 10% plusszal kivédte volna, akkor nem törölne hanem tanulna belőle.

Jól, ahol 3kezdő van, ott kell akadnia egy negyediknek is.
10%-on nem múlnak ilyen dolgok...

csabi 03-05-2008 11:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 163205)
Jól, ahol 3kezdő van, ott kell akadnia egy negyediknek is.
10%-on nem múlnak ilyen dolgok...

egy jó kezdő szövi fellép egy kis csoportos 4be, az egyik tag töröl. nem fog ott állni egy ország, h de jó, hogy itt vagytok épp csatlakoznék egy szövihez...

mi múlik 10%-on?

kakasapó 03-05-2008 12:04

akkor segíthetnél nekem is. alkalmazkodni tudok. :)[/quote]

Segíts magadon és Isten is megsegít..:p:D
Tréfa helyett: számtalan módja létezik egy szövitárs megtalálásának. Ezek közül a legkézenfekvőbb a dipi, ahol Te is adhatsz fel hirdetést és mások hirdetéseit is böngészheted. De én pl már kerestem vaktában is, gömbök alapján. Ha vkit szívesen látnál a szöviben, akkor írj neki egy ződet és várd az eredményt. ;)

csabi 03-05-2008 12:24

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 163210)
Segíts magadon és Isten is megsegít..:p:D
Tréfa helyett: számtalan módja létezik egy szövitárs megtalálásának. Ezek közül a legkézenfekvőbb a dipi, ahol Te is adhatsz fel hirdetést és mások hirdetéseit is böngészheted. De én pl már kerestem vaktában is, gömbök alapján. Ha vkit szívesen látnál a szöviben, akkor írj neki egy ződet és várd az eredményt. ;)

jobbik esetben jelentkezik is valaki, pár nap mulva tud is csatlakozni, addig meg szét kapnak... rosszabbik esetben nincs jelentkező, ződre meg nemleges válasz.

Synkel 03-05-2008 13:15

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 163206)
egy jó kezdő szövi fellép egy kis csoportos 4be, az egyik tag töröl. nem fog ott állni egy ország, h de jó, hogy itt vagytok épp csatlakoznék egy szövihez...

mi múlik 10%-on?

Hehe:)
Tetszik a kezdés: egy jó kezdő szövi:D Írd inkább a viccek topicba, a többség aki idejár nem hisz már a mesékben.

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 163173)
elhiszem, de egy kezdő nem. hiába ismeri a súgót, hiába van 24órát gép előtt. az apró trükköket, amiket egy jó játékos tud, nem ismeri.

ne abból induljatok ki, h Ti mennyire tudtok játszani.

Adj nekik bónuszt, és az életbe nem fogják megtanulni amit kellene. Ugyanis ezt a bónuszt megkapják majd a régi tapasztalt játékosok is, és senki nem fog bíbelődni azzal, hogy a szövi kiegészítésére felvegyen egy kezdőt és megtanítsa neki azokat az apró trükköket amikről beszélsz... Összeáll két tapasztalt, és épp ezen bónusz miatt mindig lesz elég láma akin felmehetnek. Gondolkozzunk már egy cseppet mielőtt bónuszokat dobálnánk mindenkinek!

Darkmaster 03-05-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 163232)
Ugyanis ezt a bónuszt megkapják majd a régi tapasztalt játékosok is, és senki nem fog bíbelődni azzal, hogy a szövi kiegészítésére felvegyen egy kezdőt és megtanítsa neki azokat az apró trükköket amikről beszélsz... Összeáll két tapasztalt, és épp ezen bónusz miatt mindig lesz elég láma akin felmehetnek. Gondolkozzunk már egy cseppet mielőtt bónuszokat dobálnánk mindenkinek!

Ez így van. Gyakorlatilag ezzel azok lennének 'büntetve', akik vették a fáradtságot, és öszehoztak egy jó szövetséget, esetleg heteket várva egy-egy tagra.
Ráadául egy két-három fős szövinél könnyebb egy-egy ütéshez időzíteni, mert kevesebb ember hódon kívüli elfoglaltságát kell figyelembe venni.
Bevezetése esetén szerintem tele lesz a játék csoportokon végigrohanó kétfősekkel, akik közül, ha az egyik meg lenne fogva, váltanak át MF-re, majd újra létrehozzák a szövit, ha csillapodott a vihar, így végig valamilyen bónusszal játszanak, míg egy összeszokott négyfős nem fogja kirakni a negyediket, ha azt esetleg lejjebb ütik, hanem bevárják, míg feltápászkodik.

kakasapó 03-05-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 163232)
Tetszik a kezdés: egy jó kezdő szövi:D Írd inkább a viccek topicba, a többség aki idejár nem hisz már a mesékben.

Adj nekik bónuszt, és az életbe nem fogják megtanulni amit kellene. Ugyanis ezt a bónuszt megkapják majd a régi tapasztalt játékosok is, és senki nem fog bíbelődni azzal, hogy a szövi kiegészítésére felvegyen egy kezdőt és megtanítsa neki azokat az apró trükköket amikről beszélsz... Összeáll két tapasztalt, és épp ezen bónusz miatt mindig lesz elég láma akin felmehetnek. Gondolkozzunk már egy cseppet mielőtt bónuszokat dobálnánk mindenkinek!

Nah itt a lényeg oh-ogo! Figyeltél? Eleve botorság ( és nem bátorság:D:p ) 3 kezdőnek összeállni. Hozzáteszem én is kezdőnek számítok még és én sem más kezdők társaságát keresem a szövibe épp ezért! :)

All times are GMT +1. The time now is 12:33.