![]() |
Quote:
|
Quote:
Nem tudom, h hogyan sikerült rosszul bemásolni :( |
Az igazság az, hogy én már a topic megnyitásakor előre fogtam a fejem, hogy milyen szőrszálhasogatások lesznek madj itt... és lőn: hihetetlen, milyen országnevekbe kötnek itt bele egyesek :eek: :eek:
Szerintem legegyszerűbb az lenne, ha olyan országneveket írogatnánk ide be, amelyekrő VALÓBAN el tudjuk képzelni, hogy többeket sért. Ami engem személy szerint zavar, vagy nekem nem tetszik, az még nem jelenti azt, hogy az rossz is, és meg kell változtatni. Szóval mérlegeljünk, kollégák, mérlegeljünk, ne írjunk ide minden butaságot ;) |
Sturmabteilung (#354438) ti.: SA
SchutzStaffel (#319641) ti.: SS A Harmadik Birodalom két intézménye. Talán megváltoztathatnák az orinevet.. |
Auswitz-birkenau (#435320)
Legalább helyesen írná le, legalább egyiket... :mad: |
Pár napja elcsendesedett ez a topic. Ezek a nevek voltak, amikkel találkoztatok, és bántónak találjátok őket? Senki többet? :)
(Még jöhetnek az észrevételek egészen hónap végéig, most csak újra képbe hozom a témát. :)) |
Végigolvastam egyben a topikot, de egy dolog nem egyértelmű számomra. Engem nem zavarnak a történelmi tények játékom közben,sem az agresszív orinevek, de a fantáziátlan betűhalmazok igen. Ha jól értem ezekre semmilyen tiltó kritérium nem vontakozik.
|
(#437035) bekaphatjaAhoditoszervere
Hát nem tudom... |
2007-03-25 12:25:04 rohadt gyurcsánny!! (#438500) információt akart megtudni országunkról!
ez sem az igazi még ha egyet is értek vele!!!:) |
Quote:
engem érdekel ;-) |
All times are GMT +1. The time now is 00:29. |