Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Notebook/laptop topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1502)

Lyra 08-16-2007 22:23

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 118053)
Hoppá lehet nem jol irtam:))
én azzal a 2-3 levéllel nem fogok hatalmas forgalmat generálni. A másik a mobil net nem éri meg, már filoztam rajta
A harmadik föleg kiváncsiságbol szoktam pásztázni, megnézzem az átlagot, nagyon nem érdekel.

Én csak azt probáltam hangsulyozni hogy nem szabályos az ilyen.

Amugy hogy visszatérjek a topik ciméhez.)) Kiváncsi leszek milyen lesz az UJ Dell Vostro laptop, ha igaz amiket olvasok rola, akkor nem lesz rosz, ugyhogy 1-2 héten belül beszerzek 1-et egy kis teszt céljábol.
Ára se nagyon vészes, bár amire bekerül magyarországra biztos vagy a duplája lesz:))

Ausztriában már kap6ó a Vostro. Akik látták esküsznek rá, de az ára 1500 Ájró és... Ez egy kicsit necces egy lapiért. Ha már ennyi akkor Panasonic X széria. Nyugodtan mondhatni hogy ütik-verik az IBM /Lenovo/ ThinkPad-eket...

richardka 08-17-2007 09:06

Quote:

Originally Posted by Lyra (Post 118309)
Ausztriában már kap6ó a Vostro. Akik látták esküsznek rá, de az ára 1500 Ájró és... Ez egy kicsit necces egy lapiért. Ha már ennyi akkor Panasonic X széria. Nyugodtan mondhatni hogy ütik-verik az IBM /Lenovo/ ThinkPad-eket...

Háát ...

nem tudom de a dell amerikai oldalán nekem 700 dollárba jön ki:)) maxra:)) ami nincs 140 ezer forint. tetszik a fekete szin:)) ezért is adtam el a lenovot mert szürke volt:)

Elég nagy a különbsége ezek szerint az Eu-hoz is képest

mindegy vesze 1-et:)) és megnézem ha nem tetszik majd eladom

Ati 08-17-2007 09:14

Mire kishazánkba eljutnak a műszaki cikkek, nyugodtan lehet egy kétszeres szorzót tenni az árra.

richardka 08-17-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118358)
Mire kishazánkba eljutnak a műszaki cikkek, nyugodtan lehet egy kétszeres szorzót tenni az árra.

mi meg csak csorgathatjuk az állunk hogy huuu ott mennyi:)

Ati 08-17-2007 10:54

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 118398)
mi meg csak csorgathatjuk az állunk hogy huuu ott mennyi:)

Vagy e-bay, és még vám+áfa megfizetése mellett is olcsóbban kijön.

richardka 08-17-2007 18:33

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118399)

már megrendeltem:))

a magyaron is van egy elado:)) nem akarom a cimet kiirni, de aukcios oldalrol van szo:)) na ott nyomtak egy árat:))

Lyra 08-18-2007 06:03

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 118535)
már megrendeltem:))

a magyaron is van egy elado:)) nem akarom a cimet kiirni, de aukcios oldalrol van szo:)) na ott nyomtak egy árat:))

Ha megvan a cuccos akkor beszéljünk róla. Én is kíváncsi vagyok arra nézve, hogy mik lesznek a tapasztalatok...;)

LotR 08-20-2007 00:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118399)

nagyker + kisker árat uszhat meg az ember...
de én nem merek így rendelgetni.. :(

Ati 08-20-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 118786)
nagyker + kisker árat uszhat meg az ember...
de én nem merek így rendelgetni.. :(

Plusz sok esetben vámot és áfát, mert nem túl következetesek a vámosok. (És ehhez igazából semmi trükközés nem kell.) Ez persze a rizikófaktor benne.

Az a vége, hogy féláron kapod, vagy "csak" harmadával olcsóbban.

Ha elromolhat, akkor a garancia miatt viszont nem érdemes, mert ezeknél macerásabb, vissza kell ugyanis küldeni, nem helyi javításúak.

LotR 08-21-2007 12:03

Ezek szerint akkr mondhatjuk h az 1 v 2 év gari és szerviz miatt fizetjük meg a "felárat" :confused:

All times are GMT +1. The time now is 13:13.