Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A fosztogatás kibővítése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1400)

tdomo 02-09-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 72674)
Miért irritáló ez számodra? Hiszen nem az EMBERT, hanem magát a játékstílust, a játékban szereplő tolvaj létét nézem le és ítélem el.
Figyi, ha neked 5 orid van és mind az 5 tolvaj és szanaszét viszed mind az 5tel az orimat, attól még nem fogom azt gondolni hogy naponta zsebet metszel a buszon, vagy csokit lopsz valamelyik bevásárlóközpontban :) Érted?
Attól még elmehetünk sörözni is + csajozni is + minden, csak ne legyen egyik orid se az enyém felett látótávolságon belül ;)
Egy apró idézet az Óriás fajok súgójából: "A tolvajlást megvetik és üldözik..."
A súgót író is irritálóan hat rád? Hiszen ott is írva van ;)

Picit félreértettél.:) Én azt írtam, hogy az országokat nézed le, nem a gazdáikat, erre írtam az irritálót.
Egyébként nekem is van óriás hadis orim, és én sem szeretem a tolvajokat, de azt sem szeretném, ha a hadisok ekkora előnyhöz jutnának, a két másik profil ellenében.
Lehet, hogy nem a legjobb példa: a fosztással nagyobb kockázatot vállalsz mint lopással, de hadisként ezerszer könnyebben szerzel földet.

Cece 02-09-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 72678)
Picit félreértettél.:) Én azt írtam, hogy az országokat nézed le, nem a gazdáikat, erre írtam az irritálót.
Egyébként nekem is van óriás hadis orim, és én sem szeretem a tolvajokat, de azt sem szeretném, ha a hadisok ekkora előnyhöz jutnának, a két másik profil ellenében.
Lehet, hogy nem a legjobb példa: a fosztással nagyobb kockázatot vállalsz mint lopással, de hadisként ezerszer könnyebben szerzel földet.

Fére értettem, mert rosszul fogalmaztál ;) A személyi dolgok szoktak irritálóak lenni és engem nem a személy irritál :) ... de hagyjuk ezt, mert bonyolul és írásos formában úgysem tudnánk zöldágra vergődni.

Szerintem sem a legjobb példa. Valóban könnyebben jutnak földhöz, de a földet meg kell tartani úgy, hogy a sereg nincs otthon + ha otthon többnyire nem igazán a védelmet képezik (bár ez nem mentség, mert ha figyel még jól is járhat), valamint be kell építeni valamiből, amit álltalában meg kell venni (ellopni nem tudja, fosztani + nem engeditek :D), amihez tartalék kell (amiért a szomszédban tiltakoznak egyesek)... szal elég jól összekapcsolhatók a dolgok.

Mielőtt bárki is a tolikat védené nem elfelejteni, hogy nekik is van 1hatalmas előnyük és az a távolság! :)

Everlasting 02-09-2007 21:00

A hadisnak meg nagy előny hogy üt egyet nagyobb hekin és a 10k érték különbséggel elkezdhet számolni- és a tolis utána csak pisloghat. Ha meg kis hekin ütöt és pl gnóm feltötlve a szerzett kocsmákat pár órára akkor az is könnyítheti az életét.

Nem tudom kinek mi a tapasztalata,de szerintem az orik kb fele hadis (az A-ban meg még érdkesebb a dolog.)Azt tippelem hogy ebből nem tűnik ki hogy a hadsok olyan gyengék lennének.

Beszélve azonban a 3. tipusról a varis oriról is. ha vkinek akkor neki nagy a pénzhiány ha nem tartja el a szövi, vagy a alaptőkéjét nem tudja nagyon jól forgatni a tőzsdén. HA vkit erősíteni kellene szerezhető erőforrás tekintetében akkor szeritem az a varis lehet.

All times are GMT +1. The time now is 20:37.