![]() |
Quote:
|
Quote:
Tényleg rá kéne gyúrni a gazd. tekire is, mert még így is sem nagyonon éri meg, ha kopás előtt eladom az összeset. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mellesleg abban a csopiban, ahol én vagyok 19 környi adóból nemhogy 5 hektárt nem építek be, de felet sem. :( És még mindig aggályaim vannak azzal kapcsolatban hogy a napi 6,5M arany gyanítom nem éri el a napi bevételed 0,01%-át sem. |
Quote:
5ben ha akarod neked is simán lejön 5 heki beépítése adóból:) Persze csopifüggő |
Quote:
|
-
Quote:
Nálam mindig 30-40% között van az adó, és pont megfelel a célnak... |
Mind1
Na mostanra eljutottam odáig, hogy lassan lesz 1Mrd aranyam ez mellél jön körönként 32000 arany az adóból (körönként a nép kb. 1M arany értékű gabonát zabál meg), amiből a zsold levonása után marad kb 4000 arany. Mindez 55% gazd. tekerccsel...
A tekercseket körváltás előtt ált. eladom, utánna meg veszek újat. Namost: ha épp elfelejtem eladni, akkor a kopás miatt bukok kb 800k aranyat (volt rá példa :( ). Ha ebből a bukásból levonom a 19 kör alatt bejövő adót, akkor csak 200k aranyat buktam. Az egész játékon nyerhetek tehát 600k aranyat. Ha a piacon veszek valamiből 3000 egységet és el tudom adni 200-al drágábban ugyan itt vagyok. Az utóbbi módszer tapasztalataim szerint hatékonyabb. Ne legyen adó! Mindenki szenvedjen meg az összes zsetonért! :D A gazd tekinek meg legyen valami értelmesebb szerepe. |
All times are GMT +1. The time now is 08:51. |