Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Kis felfedezés módosítás! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1312)

monro 02-13-2007 15:02

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73596)
Miért kell 2400 hekin sok bánya. Elég ha majd később elnyom egy-két célzottat.

Na ez a fő kérdés!!! Nem 2400-ig hanem 2948 hekiig...
Azért mert addig ki lehet fizetni a felfedezési költségeket. Utánna már nem tud majd felfedezni, mert nincs miből. Ergo 2948-ig kellene a bányászata javát megcsinálnia és utánna már csak ütni. Ezért van ez a topic, hogy ez ne legyen így! Hogy késöbb is tudjon bányát találni amikor a felfedezése jelenleg le van redukálva szinte 0-ra.

Alba 02-13-2007 15:03

A fedezés nem ró hatalmas összegeket egy törpére. Nem olcsó de megoldható kitermelhető.

A gond hogy amit fedez leverik róla.Így a fedezési % a egyre csak nő, így a ktsg ei is ez egekig haladnak, miközben lehet egy centit se halad előre.

Ha azt amit halad meg tudná reálisan védeni. (NEM Ütehetlen gondolok).
Akkor a tröpe is haladhatna előre.Persze nem max fedezéések naponta de haladna.

monro 02-13-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 73598)
ertsetek meg, hogy a vedelni bonusz nem segiti a torpeket a banyak felfedezeseben.

Ez a védelmi bónusz az én javaslatom volt, de nem általános bónuszról volt ott szó! Csak addig lenne bónuszuk a védelemre a javaslat szerint amíg "felfedezési stádiumban" van a törpe. Tehát a csoport elején pld 5000 hekiig amíg a felhalmozott bányái (amit azért halmozott fel addig, mert késöbb majd nem tud már felfedezni csak minimálisat) le van gyengülve.

csavo 02-13-2007 15:06

alba, en igazan nem akarok rosszindulatu lenni, de te csak 1et fujsz, mint a pereces... vagy szemellenzot hordassz mint a lovak, igy nem latsz csak 1 iranyba? nem birod felfogni hogy az a topic a torpek banyahoz jutasat szeretne seigiteni?

monro 02-13-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73600)
A gond hogy amit fedez leverik róla.Így a fedezési % a egyre csak nő, így a ktsg ei is ez egekig haladnak, miközben lehet egy centit se halad előre.

Nem tudom ti milyen épületlistás törpökkel játszotok, de én az 1A-ban 90%-ban törpével játszottam eddig és sosem volt olyan, hogy ha bevernek ne tudjak legalább visszatámadni. (kivéve persze amikor kinnvan a seregem mondjuk klánnal és ugy támad meg valaki)

Alba 02-13-2007 15:09

csavo ha én 9k hekin a törpémmel tudtam fedezni akkor mas is tudott.

A gondom az volt hogy nem tudtam megvédeni.És estem lefelé de a fedezési % om nőtt.

És így mar képbe kerül a fedezés is.Hiszen ez a kettő összefügg.A bányák miatt gyengül a veédelmem.

Deni 02-13-2007 15:11

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73604)
csavo ha én 9k hekin a törpémmel tudtam fedezni akkor mas is tudott.

A gondom az volt hogy nem tudtam megvédeni.És estem lefelé de a fedezési % om nőtt.

És így mar képbe kerül a fedezés is.Hiszen ez a kettő összefügg.A bányák miatt gyengül a veédelmem.

Azt azért el kell, hogy mondjam, hogy a Te törpédet azért ütötte mindenki, mert mindig üres volt.. egy üres orit, meg csak az nem üt be aki nem akar.. Tehát szerintem ezt ne hozd fel példának..

Témához visszatérve:
Továbbra is Kisbér ötletét találom a legreálisabbnak..

Alba 02-13-2007 15:12

Deni az én törpém sosse volt üres.Lehet másik törpét néztél.:D

Deni 02-13-2007 15:14

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 73607)
Deni az én törpém sosse volt üres.Lehet másik törpét néztél.:D

hmm.. nem Alba Longa volt a Te törpéd?
ha nem az volt a törpe, akkor sorry természetesen :rolleyes:

csavo 02-13-2007 15:15

Quote:

Originally Posted by monro (Post 73601)
Ez a védelmi bónusz az én javaslatom volt, de nem általános bónuszról volt ott szó! Csak addig lenne bónuszuk a védelemre a javaslat szerint amíg "felfedezési stádiumban" van a törpe. Tehát a csoport elején pld 5000 hekiig amíg a felhalmozott bányái (amit azért halmozott fel addig, mert késöbb majd nem tud már felfedezni csak minimálisat) le van gyengülve.

az sem megoldas, hogy egy torpe osszegujtson egy adott pillanatban 50%nyi banyat, arra gondolva hogy aztan majd ut, es megno akkorara hogy abbol az 50%bol 20% lesz... mert az tenyleg nem fog megallni a laban. egy egyseges ujitast kell kitalani, ami ugyanolyan 200 hekin, 2000 hekin, 10.000 hekin, vagy akar 30.000 hekin is. ezert ha most szavaznom kene, azt a javaslatot valasztanam, hogy minden fajnak a teruletebol elfoglalt banyak szazalekanak a ketszeresevel olcsobban fedezhessen. szerintem ez a legjobb javalat eddig...

All times are GMT +1. The time now is 12:41.