![]() |
és ha ez egy vitatopik, márpedig megbeszélésként annak kell lennie, akkor a téma mellet is, és nem csak ellene kell érvelni, mert csak úgy lehet objektíven mérlegelni:D
és ehhez nem kell érintettnek sem lenni feltétlenül, szerintem... |
Quote:
Csak mondom h kapnál saját topicot:D Ez még nem feltétlenül rossz csak kiderítenénk az alteregód:D |
víz, ha valakinek nincsen jobb dolga mint velem foglakozi... annak lelke rajta:)
|
synk azt a topicot teszed tönkre amit te indítottál? én ezt nem értem, ennek mi értelme?
|
Szerintem azért mert mér úgyis mind1, a probléma megoldására ő maga talált ki sokkal jobb ötletet:)
|
Quote:
Ez a lefagyás, s lépned kell.. jááájj, bármi mást. amúgy sem vagyok egy topban 5k kört, 2őt sem sűrűn, nem magam érdekei diktálják így, egyszerűen az elvtől, hogy kötelező lépnem 10 körömmel tudok falat vakarni. |
Quote:
|
Meg azt is tegyük hozzá, hogy 400k pont az kb 8500 heki... de ezt csak csendben :)
hogy ne csak off legyen: Bea Babának igaza van, a min hekis dolog jobb ötlet szerintem is :) |
Szerintem is jobb a Minimum Föld, ez a topic meg már régen nem arról szól amire indult:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:49. |