![]() |
Quote:
|
Quote:
Minden eszköz: ha bejön közénk vki, le fogjuk verni, mert máshogy nem tudunk földet szerezni! Ez teljesen legális, sőt a játék neve: Hódító! Jah, és ez az angol 1/A topikja, nem a 2/B! |
Egy kis off: ez a vita miért nem a megbeszéléseknél van? Van esély arra, hogy az Általános Beszélgetésekben elhangzott érvek/javaslatok gyakorlatba kerülnek? Mert ha nincs, akkor fölöslegesen csevegünk itt.
|
Quote:
Nem vagyok angol 1/A ban, de a mentalitás, amit itt a fórumon látok, elveszi a maradék kedvem is, hogy bármikor is odamenjek... így már érted!? Nem azt mondom, hogy ne legyenek ütések, isten ments, de itt szó szerint az hangott el, hogy aki angol 1/Aba kerül, annak csak ti tudok esélyt adni a további játékra, EZ a hozzáállás és mentalitas egyenesen gusztustalan. |
Szakadjunk már el a játék stílustól...
megoldási javaslatokat ne flamet köszi |
Quote:
|
Quote:
Nekem egyedül az időhiány, az ami problémám, ha elmolyolhatnék B-ben és A-ban, "ameddig jólesik" egy szót se szólnék. |
Quote:
1. Lehessen, ahogy már írták A-ban 3000 hekiről fordulni, ez teljesíthető, de kell hozzá ütni, ez hasonló, mint a magyarban a top30% engedélyezése. Így a topban lévők is eltermelgethetnek, és nem zavarnak senkit. (Kicsit olyan most a helyzet, mintha magyarban tennénk kötelezővé mindenkinek azt, hogy az első 20ban benne legyen...) Vagy 2. X ezer top kör múlva a köv üzit kapnád. "A csásázár veszélyezetve érezte birodalmát, és betört seregeivel az oridba és elpusztított X épületet" Ez egy hét múlva 2X lenne, majd 4X stb. Azért lenne ez szerintem jobb, mert így a top eltünne, és az új top közel se tudna annyira elszökni, hiszen idővel náluk is kegyegne az óra. DE ha valaki feljut a topba ott lenne ideje termelni stb. Ez által folyamatos lenne a haladás, mint most kb a magyar 2/B-ben. Miért szükséges ez? Azt hiszem nem kell ecsetelnem. Így lehetne haladni, nem állna a játék, és bizony nem lenne olyan problémánk, hogy NEM lehet ütni! |
Quote:
|
Quote:
Pusztán azért, mert egyesek ezt kényelmesebbnek találják, mint átgondoltan összeszedni a bátorságukat, és 10 jó játékossal változtatni a dolgokon! |
All times are GMT +1. The time now is 16:42. |