![]() |
"Hali szövibe lépnék,multifunkciós vari,tolis,hadis vok(ember)lehetőleg emberrel,vagy orkkal,de minden érdekel.Helyezés 200-600 ig!"
És egy másik: "B.u.é.k. mindenkinek !!!! Sajnos ha a hódítót tekintjük nem volt túl sikeres az év első napja :((( De mind1 majd lesz jobb is" |
Quote:
felvétel=feltétel és akkor értelmes mindjárt:) |
Quote:
|
Arról nem beszélve, hogy kifejezetten törpét keres, ami szerintem máris egy feltétel, nem? :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Drága Sárkány Csacsi:) Asszem már Teis sokkal több mindent irtál ami igen távol van egymástól mint ez a két betü./Ami majdnem egymás felett van szerintem./ Ugyhogy a kötekedésedet hagyd meg Harcosok barátodnak:) Quote:
|
Quote:
ha figyelmesen elolvasod, írtam én olyat is hogy "(elolvastam 2szer is mielőtt hülyeségeket írok, én is néztem :D )" amiből csöpp gondolkodás után kiviláglik, hogy persze sejtettem, hogy elírás féleség lehet (habár elég nagy) de azért én mégis megosztottam Veletek, hagy viruljatok rajta egy jót az új év hajnalán node mind1, Boldog Új Évet Mindenkinek (Neked jófajta poénlelövős évet;) ) bocs az offért, de ez így este, fáradtan kapott el :P |
Érték: 34985
Hali! Szövinkben üresedőben egy hely. a helyre varis kéne! min. 20k vari környékén legyen. +,- 2000-2500. ja persze több az lehet:-) a 20k vari 35k ponton kb 19,5% templomot jelent :) |
Quote:
szerintetek Drag beengedi a Harcosok Fan Club vezetőjét is a szövibe??:D :D :D :D |
Xeper,az szerintem siman jo :)
amellé befér siman 35% barakk is ha orias :) es eleg izmos hadis-varis :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:55. |