![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Atinak is igaza van, erre nem gondoltam. |
Quote:
Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája. Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele. |
Quote:
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!! |
Quote:
Ettől függetlenül úgy érzem, hogy senkinek a játékát nem hátráltatja, ha nem tudja lefagyasztani az országát. Játszik, ahelyett, hogy hibernálva csücsülne. Ha visszaolvasol, én is elleneztem a VIP-hez kötést az elején, azonban a felmerült "kiskapuk" miatt sokkal célravezetőbb, ha ehhez van kötve. Nem cél, hogy mindenki lefagyasztgassa az országát, amikor épp olyan kedve támad. Arra a szabi van, ami viszont nem ennek a témának a tárgya. |
Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója? :)
|
Quote:
Kell egy gomb a szabis oldalra amire az van írva, hogy "FAGYI". Ilyenkor az ori kikerül egy kvázi "légüres térbe" és addig nem tud belépni az oriba a tulaj amíg a másik orija a csoportjában tartózkodik. |
Quote:
|
Quote:
szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük. ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom |
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |