Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   ország lefagyasztása, amíg ország másik megelőzi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1143)

Ati 09-20-2007 09:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125333)
Picit rosszul fogalmaztam meg, de akkor úgy mondom, hogy a csoportban csak 1 szabis orival lenne több ugyanannyi aktív játékosra. És sztem ez pont hogy hátrányos lenne, így is sok csoportban probléma hogy tele van szabisokkal.

Ez egy másik témához tartozik. Más csoportokban pedig pont azt szeretnék, hogy legyenek behozva a mélyszabis országok is. Szabis országokról külön téma van, arról ott.

Ati 09-20-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 125334)
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne

Ha egy sokszemélyiségesnek az a feladata, hogy top1 legyen, akkor ehhez sok helyen fellépési határ fölé kell menni. És ez nem egy olyan dolog, ami pár héten belül sikerül. (Csalás nélkül legalábbis.) Itt igencsak előjöhet az a probléma, hogy másik országával már lépne, amíg ezzel még hónapokat elvan, hogy első lehessen.

tdomo 09-20-2007 09:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 125334)
én egyszerűen nem engedném a fagyasztást max terület fölött
ha már oda eljutott, akkor lépjen föl, ahelyett, hogy előzgetne

Ebben van valami. Ne segítsük ezzel is a max heki fölött lévőket.
Atinak is igaza van, erre nem gondoltam.

Ati 09-20-2007 09:23

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125335)
Lehet én fogalmazok félreérthetően.
De úgy értem ha nem az aktív játékba térne vissza, csupán csak szerepelne a pontlistán mint a vipes mélyszabisok.

Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.

Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.

Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.

Pifuka 09-20-2007 10:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125344)
Nem tudom mit jelent a "vipes mélyszabisok" kifejezés. Bármelyik ország visszajöhet, még akkor is, ha letelt a 90 napja, és akár szabira is mehet, miután látja, hogy nem tud most fellépni.

Mindegy, ez úgy látom, hogy sokkal inkább a szabis kérdést feszegeti, ami nem ennek a megbeszélésnek a fő témája.

Megfelelően szigorú feltételek mellett ez minimális szabistöbbletet okozna. Emiatt látom egy picit értelmét talán a vip tagsághoz való kötésének, hogy ne csak poénból pakolgassa valaki ilyen állapotba az országát, hanem valamilyen szinten biztosítva lássuk azt, hogy a jövőben azért még játszani szeretne vele.

Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!

Ati 09-20-2007 10:34

Quote:

Originally Posted by Pifuka (Post 125360)
Hát igen, csak VIP tag se lehet mindenki, mivel a külföldi telefonhálózatokrol nem lehet VIP et vásárolni és ezért mi (külföldiek) akiknek jobban megéri SMS-t küldeni mint pl: bankszámlárol befizetni!
És ezért a Magyarhoni felhasználók előnyt élveznek velünk külhoniakkal szemben!!

Se a Queosiában, se a Cuceritorban, se a Legendärban nem lehet SMS-sel VIP tagságot váltani, valamilyen rejtélyes módon mégis megoldják ezt a problémát az emberek.

Ettől függetlenül úgy érzem, hogy senkinek a játékát nem hátráltatja, ha nem tudja lefagyasztani az országát. Játszik, ahelyett, hogy hibernálva csücsülne.

Ha visszaolvasol, én is elleneztem a VIP-hez kötést az elején, azonban a felmerült "kiskapuk" miatt sokkal célravezetőbb, ha ehhez van kötve. Nem cél, hogy mindenki lefagyasztgassa az országát, amikor épp olyan kedve támad. Arra a szabi van, ami viszont nem ennek a témának a tárgya.

Ati 09-20-2007 11:10

Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója? :)

monro 09-20-2007 12:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125387)
Az anyázós topicok nagyon népszerűek ma. Esetleg EHHEZ még valakinek van valami hozzászólnivalója? :)

Nemtom minek ezt ennyire túlragozni.
Kell egy gomb a szabis oldalra amire az van írva, hogy "FAGYI". Ilyenkor az ori kikerül egy kvázi "légüres térbe" és addig nem tud belépni az oriba a tulaj amíg a másik orija a csoportjában tartózkodik.

Kutyuleee 09-20-2007 20:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 125344)

Félre ne értsd nem a szabis kérdést feszegettem, csak pontosan amellett lobbiztam, hogy a fagyasztott orik ne legyenek benne a pontlistában (és azért hoztam a szabis példát, mert ott jelentkezik ez a pontlistás probléma)

lacqa 09-20-2007 21:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 125328)
ennyi erővel a multizást is engedélyezhetnénk azon "szent cél" érdekében, hogy 1-1 csoportban többen legyünk. 1csoport 1ország a szabály. ha egy országot hosszútávon (legalább amig elhalad felette) kivon a forgalomból akkor sztem nem mutat pontos infót a csoportról, ha ilyen orik bent vannak, és sok csoportban pontosan káros lenne ez. pl angolban ha a pontlistába visszakerülne a sok nem vipes mélyszabis, akkor pl 4-be tuti nem lenne aktív ori 6-8körön belül. most képzeld el, ha ehez, hozzá jönne, hogy lehet fagyasztani és az is benne lesz a pontlistában...

őszintén szólva nem sokat értek abból amit írsz, a későbbi magyarázataiddal együtt sem. és nem látom hogy mire alapozod amiket állítasz. angolban alapvetően három okból szabiznak az emberek:
  1. mert nem tudnak előrejutni - ezen úgy változtat a javaslat, hogy a feltorlódott orik egy csoportnyit előrébb juthatnak, ez pozitív hatással lenne a játékra
  2. mert unják a játékot - ezen nem változtat semmit a javaslat, sem pozitív, sem negatív értelemben. illetve ha megélénkül az előzőleg kifejtett okokból a játék, akkor könnyebb lesz haladni, és akkor itt is kicsit javulhat a helyzet.
  3. mert nem tudják fizetni a VIP-et - ezeknél sem változtatunk az okon, legfeljebb ha élénkül a játék, és 90 nap alatt könnyebben meg lehet csinálni egy szintet, akkor itt is javul kicsit a helyzet.

szóval nem látok okot, amiért sokan hirtelen fagyasztásba kezdenének, viszont pozitív hatását el tudom képzelni annak, ha néhányan kihasználnák a lehetőséget. de alapvetően nem hiszem hogy sokan élnének a lehetőséggel, s ha mégis, nem hiszem hogy sokáig tartana a lelkesedésük.

ez a javaslat szerintem nem lenne nagy hatással a játék egészére, ez nem sok ember problémájára, hanem kevés ember nagy problémájára adna gyógyírt. és ezért továbbra is támogatom

All times are GMT +1. The time now is 16:39.