![]() |
Ő Gyuri, 3 éves Szenegál papagáj :)
Kizárólag kalitkában tartható, mert viselkedése kritikátlan, csíp, és igen nagy a szája... mindig ővé az utolsó szó :) http://img20.imageshack.us/img20/7410/gyurikajz0.th.jpg |
Nos hát :D Van egy csincsilla fiúnk kb. 1 éves lehet nemrégiben ingyér szereztünk melléje egy lánykát a lányka olyan 4 hónapos lehet :) na már most ugye nem lehet őket együtt tartani amíg a kislány nem lesz ivarérett. Na mindegy nem is ez a lényeg most ki lett engedve mindkettő aztán a kislányka gondolt egyet és benézett a fiú helyére :D szegény kirakott fiúcska meg csak kivülről szemléli hogy a lányka jól érzi magát a ketrecébe :D és aztá gondolt egyet és megnézte ő is a lányka helyét de azt nem találta komfortosnak ezért visszatért az eredeti tervhez és nézte bambán, árván a kislányt a helyén :D:D:D (én meg mocsok módon kiröhögöm szegényt :) )
|
Quote:
Az élet kegyetlen...:D |
:) Nekem egy kis fogyasztásu palotapicsim van, ami természetesen kint a szabadban van, mert ott érzi magát a legjobban.:)
|
Nekünk egy egyre nagyobb, és nagyobb fogyasztású németjuhászunk van, aki kislány, és már igencsak kamaszodik :) A lehető legrosszabb korszakában van, mindent megrág az égvilágon... jah! és amit csak elbír odahalmoz a kapuba... és amint nyílik az ajtó, hopp, már el is tűnik a lábtörlővel :) Persze a kapuba hordja szorgalmasan, miután kicsit megkóstolgatta:) De azért édes! és okos is! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok :)
nekem most már csak 3 kutyám van és egy teknősbékám... a többi állatfajtát nem említeném itt a családon belül :D |
Nekem egy 4 éves lány németjuhászom van. Hát aranyos naon csak sokat ugat és nem mer senki a közelébe menni:D:D
|
Quote:
Najó ez csak vicc volt :) olyan ártatlanul tud nézni... nem tudnám bántani... Az, meg, hogy a szomszéd tyúkját megfogta...nem én tehetek róla.... ő nem csinált kerítést a kertjébe.... itt kérek elnézést tőle...:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:38. |