![]() |
KP,ezt kinek címezted?
a véleményem pedig továbbra is az hogy ne legyen 2 halott csopi (H,D) anarchban, hanem bőven elég 1 (leendő H) és egy izgalmasak ígérkező kláncsopi. és ettől talán felpezsdül H is. |
Csak azut szeretném megtudni, hogy az egyoris emberekkel mi lesz? Mármint, ha ez meglesz akkor a Klánokon belül hogy lesz a belépési rendszer? Mikortól lenne és akik most D-ben vannak nagy hekiszámon azokkal mi lesz?
|
Off:
KP... ha Te ennyire facan allsz a dolgokhoz mondanek neked enis vmit... es a Te velemenyed ki a francot erdekel? ide epito jellegu otleteket varunk nem lehurrogast gyere majd fel a szintre es mutasd meg h kierdemled azt a veszett sok hekidet Dben, mert ha erre nem vagy kepes, nem tudsz mast csak fedezni es termelni azt meg 1 lama is tud errol tod ez a velemenyem On: Never a gondolkodasod eleg rossz. Szted 1 100k hekis ori mit fog csinalni ha vipjei vegen jar? leszabizik amig tud uj vipet kuldeni vagy lebont 98300hekit es fellep azer h SZKra menjen? hat sztem szabizni fog... |
Dardevil, a tamagocsi kiralya :) még aztis megvetted mennyire mehess fel...
az ilyenek miatt lesz lehetetlen leptetnem a kek orijaim :)) hozza se szoljatok mar 1 megbeszeles topichoz bakker, ha nem adtok ötleteket |
Quote:
A 400ezer hekisemet én sem léptetem fel,de nekem az az 1 olyan nagy van,dísznek tökéletes :) De végülis igazad van,hogy inkább szabizik,minthogy fellépjen 100k hekiről. |
Viszont nem tudom,milyen nagyobb motivációt lehetne még adni a játékosoknak,hogy fellépjenek?Ha a klánosdi nem elég,akkor talán meg sem érdemeljük az egészet :) Most nem magamról beszélek,hanem a kollektív anarchról.
Amúgy mit szolnátok ahhoz,ha le lenne maximalizálva a föld? :) mondjuk 100k hekiben,vagy talán annyi sem kell. Így,hogy akárki akármennyi orit vihet fel,sztem fél év,és megintcsak 200ezer hekinél lesznek az orik,ami megintcsak meg fogja ölni a játékot. |
Igen..en is ezen gondolkoztam, hogy erdemes e egyaltalan egy ilyet bevezetni..."megerdemeljuk -e?"
|
Never, en tamogatom.
Mi lenne ha mondjuk a top5% orinal elkezdene pörögni a topkörös szamlalo?:) csak h kenyszeritsuk az embereket a fordulasra... sztem ezt sem artana, ugyanis ha vki évekig fent trónol az is értelmetlen.... gondoljatok bele ha maximalizalva lenne a föld akkor 1 ido utan lenne vagy 100 100k hekis ori :P az is marha erdekes lenne.... Az anarch pedig ugyebar nagyonis hajlamos az ilyen trónolásra :P |
támogatom a max föld bevezetését a leendő kláncsopiban.
|
Devil gondolom te is a kek fordulosokhoz tartozol :)
valoszinu kierdemeltem azt ahol vagyok ,te miert nem vagy ott??? kp |
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |