![]() |
Quote:
Miért?! Mert nincs meg hozzá a játéktudása?! Vagy miért? Akkor meg miért engedjem meg hogy (2)-e legyen? Amúgy még nincs (x)-es orim angolban... Szóval engem ne cseszegess :) Amúgy meg miért lenne kisstílüség?! Tudod, hogy mennyi pénzt fizettem azért, hogy ott lehessek?! Gametime 1.000 rounds 7.338 rounds OK Oszd el 672-vel, és szorozd meg 4 euróval... 6k heki... 2.4k hekiről indulva nem nagy különbség... Ha igazán felkészült valaki, akkor fel tudna jönni utánunk... De még csak meg sem próbálják az emberek... Akkor meg igenis ne legyen kis számuk. És nem zsarolunk senkit... Aki tud olyan ajánlatot tenni, azzal tárgyalunk... Mint az életben... :D Ennyire azért ne legyen fantáziavilág... |
Én javasolnám, hogy az A-s orinak ne kelljen a B-ben levő top%-át elérnie.
De ha már ez se jó, akkor A-ban legyen a topkörök top20%-hoz kötve. Azt is elég már elérni, jóval 200.000 érték felett van, de reálisan lenne rá mindenkinek esélye. Ennyi. Vélemény? |
Quote:
A mindeki újra 200-heki re értettem azt hogy pucolás, de úgy látszik félreértetted |
Quote:
Mindenképpen pénzkiesés. Mekkora a realitása a bevezetésének? |
Quote:
|
Quote:
kérdem miért nem fordulsz le? főleg ha a vip olyan nasgy megerőltetés, fizetned se kéne érte ha normálisan játszanál... És mi jogon döntöd te el hogy kinek milyen a játéktudása? Főleg egy angol játékbanm ahgol eleve előnnyel indulsz az itteni tapasztalataid miatt... Szal szállj magadba én ezzel nem dicsekednék inkább sunnyognék szépen csendben, mert ez inkább szégyen mint dicsőség |
Én javasolnám, hogy az A-s orinak ne kelljen a B-ben levő top%-át elérnie.
De ha már ez se jó, akkor A-ban legyen a topkörök top20%-hoz kötve. Azt is elég már elérni, jóval 200.000 érték felett van, de reálisan lenne rá mindenkinek esélye. Ennyi. Ehez senki nem szól hozzá? Vagy nem látjátok a marakodás miatt? :D |
Quote:
Arra: most direkt értetlenkedsz? Ez egy gondoloat játék semmi más, olvasd már el mit írtam |
Quote:
Annál jobban nőne a valószínűsége, hogy abbahagynám a játékot, minél drágább lenne. S ez már nem kizárólag rólam szól, széles rétegeket érintene. Azt meg egy játékkészítő sem vállalná fel. Ne ezen apellálj, hogy előjog, mert többet fizetsz, zsákutca. |
Quote:
Igazad van, ugorjuk át. Nézzük meg a Pool javaslatát, vagy keressünk konstruktív lehetőségeket. |
All times are GMT +1. The time now is 02:06. |