![]() |
Quote:
|
Quote:
Csak azt, hogy aki full sereg kikuldese eseten nem tudja hogy kell vedekezni, megerdemli hogy 16x beverjek.... alulrol! |
Quote:
Van rengeteg taktikai, és stratégiai lépés amivel lehet védeni támadásokat akkor is, ha nincs helyed, de időben észreveszed a támadást, vagy előre számítasz rá. De ez nem az a fórum, ahol ezeket a lehetőségeket elemezném. Támadtam már ki többször full barakkal, és sosem vertek még be 2 nél több sereggel, de talán 2 sereggel sem. Legalábbis a 2 sereg nem egy oriból indult. |
Quote:
Most ez eddigi előnyökről lemondva szerintem akkor is fair-ebb így a szabály. Akinek kevesebb hekije van azt felülről vered. |
Quote:
Bocsi, ha utálod, pedig épp az volt a célom, hogy udvarias legyek. Nekem más a véleményem. Nem fair, ha alámegyek, és nem tudom csak 1 sereggel alulról beverni. Pl a szövim beveri alulról, és én már csak fentről üthetem be, mert lecsúszott. És lehet be se férek. Elszakadok a szövimtől Könnyebben visszajöhet a támadó a tolisomra...stb stb..... Olvasd végig az összes érvünket, ha esetleg eddig nem olvastad volna . |
Quote:
|
Quote:
Akkor Te a szavazás szerint ahhoz a kisebbséghez tartozol, akinek más a véleménye, és kész. Szerencsére a többség az 1 es szavazási lehetőséget választotta |
ez az uj rendszer a tobbsereges tamadasokkal igencsak fura, es szemely szerint igazsagtalannak tartom. ergo arra szavaztam h legyen ujra a regi.
|
Quote:
|
az erveket az elottem szolok elmondtak, nem csak azert szavaztam, mert mas dolgom nincs.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:53. |