![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Egyelőre senki nem mondott semmi olyan okot, ami miatt a jelenlegi rúnatermelés problémát okozna. Ha ilyen probléma nincs, akkor csak azért, hogy változzon, nem lesz módosítva. Közel 40, többségében nagy horderejű változás van már most is megfontolóra véve, teljesen feleslegesnek tartok olyan változásokat, amiket semmi nem indokol. |
Quote:
Nem látom, hogy ez a javaslat BÁRHOL is a kezdők védelmét szolgálná. Ez a kezdők játékának NEHEZÍTÉSÉT szolgálja. Se a varázslatokat ne tudja feltenni, ezáltal sokkal sebezhetőbb legyen, se pénzt ne tudjon szerezni, hiszen nem termel annyi rúnát. |
Korábban én is sokat gondolkoztam azon, hogy sok a Runa a játékban, de Ati érvei meggyőztek.
A kezdők játékát nehezítené mindenképp. |
Quote:
1. ha egy kezdőnek sok a rúnája már csak abból is jó h pénzé teszi és ebből próbál meg fejlődni. annyi úgyse lesz neki h a tolisok meg a hadisok ezrét rájárjanak 2. Egy kezdőnek az életben nem ajánlanám azt, h vaktában támadjon, mert könnyen olyan emberbe botlik aki szétkapja emiatt... Amúgy meg atival értek egyet nem hiszem hegy komolyabb horderejű háborút a szövetségek közt a rúna döntene el. Akkor meg minek ezen változtatni?! |
Quote:
Ha csökkenne a termelés, akkor az is egy értékesebb árucikk lenne, és sporolnának vele az emberek. 2. Synkel nem ajánlotta ezt senkinek, csak egy tényt közölt. |
Az a gond, hogy tele van alegtöbb szint rúnával. És ettől nem a rúna lesz kevesebb, hanem a rúnatermelés.
A most játékban lévő orik többsége több hónapra, vagy évre elegendő rúnával rendelkeznek. Nézzük mi történne? Az új országok jóval kevesebb rúnát termelnének, így például azok, akik 199hekin írták a tekercset bőven rendelkeznének rúnával-->előnyben lennének. Ha egy ori fellép, akkor vinné magával minden rúnáját. Így nem kéne varázsló személyiséget választania. Lassan kiürülne az 5. szint, aztán a 4. és a 3. De véleményem szerint az első 2szinten bőven maradna rúna. |
Logikusan belegondolva a "lassan kiürülne" azt jelenti, hogy NAGYON LASSAN, ami alatt az idő alatt a régi játékosok el vannak árasztva rúnákkal, az újak pedig az alap varázslatokat se tudják feltenni. Ezzel a kezdőknek nemcsak azért nehezebb, mert nem ismerik a játékot, valamint olyan országok közé érkeznek, akik már kiépültek, hanem mégegy plusz nehezítést is kapnak, miszerint már varázsolni se nagyon tudnak. Szemben mindenki mással, aki körülötte van.
|
Quote:
Nem támogatom!!! Nekem jól esik ha kimegyek és bevásorolok és folyamatosan gyötörhetem azt aki megérdemli. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:32. |