![]() |
Quote:
Mi ilyen felépítéssel is tudunk létezni :) |
Quote:
Köszönöm. |
Ahogy Che Guevara is mondta: Legszebb szavak a tettek!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként semmi értelme zaklatni itt senkit amiatt ahogyan játszik vagy védekezik. Nyilván szegény Pékeknek lila gőzük sem volt, hogy 200K lovas vagy 5 millió fog támadni mielött megnyomták a kiléptető gombocskákat ugyhogy teljesen lényegtelen, hogy mekkora sereg ment feléjük. Ugy érzem jó döntést hoztak és ez ugyan nem jó érzés a támadóknak (tudom tapasztalatból) de benne van a pakliban mindig.
|
Quote:
(ezt akkor mondta amikor rávágott egy kalapáccsal az ujjára, csak ez annyira nem ismert!) |
Skacok mennyire véresen tud itt komolyan venni mindenki mindent... ez csak egy játék, még akkor is ha néhány országban több év munkája van, akkor is csak egy JÁTÉK!!!
Pékek:Nem kéne itt nagy pofával verni a nyálat,mert most nincs mire. vesztetettek egy csatát ez van. el kell fogadni, lehet legközelebb máshogy lesz, de nem kéne hősnek beállitani magatokat. Iron pár napja leirta, hogy hasonló helyzetben ő is ezt tette volna, és meg is tette. pont. Példát vehetnétek róla, mert ő nem szájkaratézik itt. Gun: azért mert anno egy tagjuk használt ilyen progit, még nem jelenti azt,hogy most is használják, és ha igen,akkor sem kell szidni senkit. ha ő ettől boldog lesz az ő szegénységi bizonyitványa. de amig erre nincs bizonyiték, fölösleges vádaskodás és hangulat keltés az egész. Amúgy meg nagyon nagy grat a probáért, tudtátok, hogy vszinüleg ez lesz,még is beválaltátok. 1/A: Már réges rég, egy messzi messzi galaxisban is így volt. Ha a Top klánok között csata van, ott mindig van, JKSZ, Csalás vagy vmi ilyesmi van mindig a háttérben.(legalábbis sok ember szerint) fölösleges ilyenbe belefolyni, mert 1-1 hsz-el csak a szájkaratét folytatjuk.Különben is a nép mindig elégedetlen. ha mnt-s a top2 klán az a baj, ha nem és el menekül az a baj, ha meg leverik JKSZ és az a baj.... Inkább mindenki csak játszon a saját országával és ne a szomszéd kertjét nézegesse:D |
Quote:
csak közben olvastam ezt: Quote:
vagy nem olvasod el amit mások írnak, mer akkor nyílvánvaló lett volna, hogy Big-gun azért állt oda Pékekhez mert rájuk tudott volna úgy menni, hogy tudnak küldeni akkora sereget, amit Pékek maxra vett íjakkal se tudnak fogni, vagy ha meg se próbálják,ugyanekkora kintlévőnél fullra kitámadva sem fértek volna vissza Bighez. Bár aki olvassa ezt a topicot szerintem annak nyilvánvaló a megoldás, de részemről minden kedves olvsaónak meghagyom a találgatás élményét, vajon Bignek volt rengeteg barakkja, vagy Pékeknek nem volt 25% barakkja sem... Ha valakinek gáz a beírás szóljon és kiszedem, de gondolom mostanra, már egész más a helyzet, szal egy múltbeli eseményt akár ki is lehet tárgyalni :) |
Quote:
Kuty, nem szalltal Te el mostanaban magadtol tulzottan? :) Vagy csak sok volt a pia? :) PS: Asszem a beirasomban sehol sem mondtam ki mit hasznalt, csak felmerult bennem... De ezt direkt igyekeztem ovatosan megfogalmazni emlekeim szerint... :) |
biztos velem van a baj, hogy szeretek mindenkinek beszólni:D ,de:
Quote:
Quote:
Na beszóljak még valakinek?? :D |
Quote:
|
Quote:
Szerintem... Nyilván hibázhatott benne, de a próbálkozás miatt sem szabadna így megítélni, amint te mondod. Szerintem nem a tutit akarta megmondani, nekem legalábbis nem úgy jött le. |
Quote:
(marmint hogy ertelmeset tudjunk rajtuk utni, mielott ebbe belekot vki...) :) Amugy en mar feleve szorgalmaztam legalabb, hogy menjunk, csak ez mindig suket fulekre talalt... :) De aztan a nagy arcuk egyre tobb bicskat kinyitogatott a zsebekben, igy vegre lett is vmi belole. A felepitesuk total nem jatszott szerepet ebben, ezt rosszul latod. (Nem eloszor, persze...) :) Most pedig a betonba koss bele, ott nem tevedhetsz :) |
Quote:
Quote:
Mondom én magam részéről csak annyit hiányolok, hogy a helyetekben már rég mentem volna.. de hát nem vagyunk egyformák ugye :D |
Quote:
|
olyan infó volt itt aminek nem kellett valna lennie :)
|
Quote:
|
Üdv Mindenkinek!
Gondolotam, hogy beírok már én is a fórumra (nemrég regeltem) Kettős dolog lesz amit írok! A Pékek védelmére írnám, hogy nemrég én is tagja voltam ennek a klánnak és semmiféle progit nem használt senki! Ettől függetlenül ezt a kidobálós strátégiát valamilyen szinten igazságtalannak érzem a támadó klánnal szemben! Nem magyarázom miért ha megnézitek most épp melyikben vagyok az egyértelmű választ ad majd |
Egyszerűen be kell vezetni, hogy 2 kör a kiléptetés és vége a kidobálásos taktikának...
|
Quote:
|
Quote:
Bocs, Remy, de Szánalmas vagy! :S Azon vagy kiakadva, hogy létezhet az, hogy a mi klánunk is nonstop távollal rendelkezik? Hát figyelj, nem azért vagyunk 6 milla értéken, hogy ne legyen nonstop táv, mert ha nem lenne, akkor engem nem érdekelne a hód, mert tudnám kár ott lenni ha bárki leverhetne, mert nincs távol...elég gáz sztem, hogy csak a jkszt, a programokat nézed ki belőlünk, a klánomból! Ezzel leírtad magad nálam örökre...bocs! |
Quote:
Te nem vagy 100% :D:D:D:D Hol van nayg szánk??? Egyszerűen kitettem a tagokat mert nem tudtuk volna megmenteni a földet előletek. Az az arcoskodás, amikor írtam "nem baj hozzátok a földet"?? Ha ez arcoskodás akkor te beteg ember vagy :) Nah jólvan ennyi...Remy több betűt nem érdemelsz :) |
Énis irok mostmár mert ez vicc:)
Ahoz képest hogy a Big gun milyen klán ahoz képest itt sír a forumon hogy nemjött össze 1 ütés? ez annyira komolytalan. ja az más hogyha a Big gun áll rá valakire és észreveszi a védő fél az csak csalás lehet,most ez komoly? nagy trauma érhetett titeket. És amugy szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy a Pékek milyen éplistával tolják,ez játék nincs szabályhoz kötve miből mennyi lehet. lehet csinálni az más tészta megint hogy ez prédává teszi a klant . Lehet a pékek azt akarták hogy a Big vérszemet kapjon és az elszórt borravalóra ugorjon:)lehetett probálkozni Big meg is tette,grat nekik de nemjött össze és pont. akkor meg ne ezen menjen már a hiszti hogy ezek ilyen éplistaval toljak, lol. minek kell ide jönni forumra hogy ez csalás meg lehetetlen,elkel lviselni most nemjött össze,Bigtöl ilyet látni hát érdekes. csomó ütés van a csopiban de itt kell flamelni a nagy semmire,példamutató a kisebb klánoknak, csak így tovább. |
Quote:
Quote:
Ha viszont mindenkepp olthatatlan vagyat erzel, hogy primitiv modon sertegetni probalj, probald a Remy utalos topicban, ott talan elfer. Bar szerintem sehol sem, de Te tudod... :) A felhaborodasod pedig akar lehet jogos is, de a stilus (szerintem) semmikepp sem ideillo. Persze mar kertel elnezest tolem a hirtelen merged miatt, de ez esetben ne is strapald magad, ilyen stilus alol nem mentesit semmi... :) |
Azért ez nem semmi, hogy felnőtt emberek képesek 3 napja egy játékon vitatkozni... bele sem merek gondolni, mi lenne, ha valami tényleg fontos dologról lenne szó? :eek:
Azt meg szintén nem értem, hogy miért egy fórumon kell ezt végigjátszani. Ez kicsit olyan mintha minden vitával kimennék az utcára, hogy mindenki lássa, milyen keményen oda tudunk mondogatni egymásnak. (Amúgy kívülállóként egészen szórakoztató a dolog (kár hogy nekem nincs meg a popcornos smiley), szóval csak rajta, ha ráértek. |
Fenébe, már megint leszorultunk a dobogóról a klánlistán :mad:
|
Kicsi off:D
A nő földrajza: 15-20 között olyan, mint Afrika: Félig felfedezett, félig vad. 20-30 között olyan, mint Amerika: Teljesen felfedezett, és tudományosan tökéletes. 30-35 között olyan, mint India és Japán: Nagyon forró, bölcs és gyönyörű. 35-40 között olyan, mint Franciaország. Félig lerombolva a háború után, de még mindig kívánatos. 40-50 között olyan, mint Németország. Elvesztette a háborút, de nem reménytelen. 50-60 között olyan, mint Don folyó. Nagyon széles és nagyon csendes. 60-70 között olyan, mint Anglia. Dicsőséges múlttal, de jövő nélkül. 70 felett olyan, mint Szibéria. Mindenki tudja, hol van, de senki sem akar odamenni. A férfi földrajza: 15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína. Potenciája óriási, jövője beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan. 20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása, forradalmár, lelkes, élvhajhász. 25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát, de még mindig a pia és a k*****k irányítják. 30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derűs és féktelen, ha nőkről van szó. 35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart el és már csak a foci és az autók érdeklik. 40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond. 50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban. 60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét |
Quote:
Én nem akarlak bántani, ne értsd félre, az vesse rátok az első követ, aki nem gondolkozna ilyen megoldásban.. de ha már 2-3 napja tudtátok, hogy jönnek.. (ha jól olvastam) az lazán elég akár átépülésre, vagy egységek átszervezésére... |
Quote:
:p |
Quote:
|
2009-11-15 04:01:15 Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos! (#3359) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3771 hektár földet.
GRAT:) |
azt nem másolod be hogy előtte milyen pattanások voltak a két klán között?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Grat nekik!
|
2009-11-20 02:01:09 Orell (#3767) támadást indított Termelgetek, tehát vagyok (#3738) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 546 hektár földet.
2009-11-19 05:01:11 Hoho a lázadó (#3796) támadást indított ' 15 perc hírnév ' (#3570) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 155 hektár földet. 2009-11-18 23:01:10 Alvilág (#3812) támadást indított Cosa Nostra (#3754) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 64 hektár földet. gratula |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:50. |