Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

csákány 11-12-2009 17:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229069)
Probalom kovetni a logikadat. Tehat ha vki ugy allt volna ratok, hogy bevesz egy tagot, Ti is bevettetek volna vkit? :) Vagy ha csak siman rajtatok van valaki, akkor meg nem csinaltok semmit? Jol ertem? :)

A Gun pedig sosem fog ilyen felepitessel letezni, mint Ti. Hozzatennem azt is, hogy ennel eletlenebb Gunt nem is lattam meg, ami klantamadott. :D Ennyit a hegyezesrol... :)

Már megint kiforgatják az ember szavát, én csak megállapítottam mi történt.
Mi ilyen felépítéssel is tudunk létezni :)

Ati 11-12-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 229086)
Ahogy néztük az éplistátokat pont azok kerültek ki a klánból akik

Kérném az országinformációkat törölni az üzenetből. Kérlek figyelj oda, hogy országinformációk kiadása szigorúan tilos.

Köszönöm.

Harmgor 11-12-2009 20:00

Ahogy Che Guevara is mondta: Legszebb szavak a tettek!

Ga'briii 11-12-2009 20:31

Quote:

Originally Posted by harmgor (Post 229099)
ahogy che guevara is mondta: Legszebb szavak a tettek!

ctrl+c - ctrl+v :D

Remedy 11-12-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 229099)

Ha egy kicsit visszaolvasol, epp mostanaban irta ezt be egy okos ember... De azert masodjara is figyelemremelto idezet... :)

monro 11-12-2009 20:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 229082)
He?
Én mindent látok!
(na jó néha azt is ami nincs, de ilyenkor 2 dolog lehet: 1.az a jövő, 2. túl sokat ittam. De sajna ezt a két dolgot nem mindig tudom megkülömböztetni. :(( ) :D

Ezért vagy csak a második legjobb stratéga :D

monro 11-12-2009 20:57

Egyébként semmi értelme zaklatni itt senkit amiatt ahogyan játszik vagy védekezik. Nyilván szegény Pékeknek lila gőzük sem volt, hogy 200K lovas vagy 5 millió fog támadni mielött megnyomták a kiléptető gombocskákat ugyhogy teljesen lényegtelen, hogy mekkora sereg ment feléjük. Ugy érzem jó döntést hoztak és ez ugyan nem jó érzés a támadóknak (tudom tapasztalatból) de benne van a pakliban mindig.

wand 11-13-2009 00:12

Quote:

Originally Posted by Harmgor (Post 229099)

igen, vagy ahogy máskor mondta: A&@˝ß°^QQ&Đđß$˘˛°^!!!
(ezt akkor mondta amikor rávágott egy kalapáccsal az ujjára, csak ez annyira nem ismert!)

Kutyuleee 11-13-2009 00:22

Skacok mennyire véresen tud itt komolyan venni mindenki mindent... ez csak egy játék, még akkor is ha néhány országban több év munkája van, akkor is csak egy JÁTÉK!!!

Pékek:Nem kéne itt nagy pofával verni a nyálat,mert most nincs mire. vesztetettek egy csatát ez van. el kell fogadni, lehet legközelebb máshogy lesz, de nem kéne hősnek beállitani magatokat. Iron pár napja leirta, hogy hasonló helyzetben ő is ezt tette volna, és meg is tette. pont. Példát vehetnétek róla, mert ő nem szájkaratézik itt.

Gun: azért mert anno egy tagjuk használt ilyen progit, még nem jelenti azt,hogy most is használják, és ha igen,akkor sem kell szidni senkit. ha ő ettől boldog lesz az ő szegénységi bizonyitványa. de amig erre nincs bizonyiték, fölösleges vádaskodás és hangulat keltés az egész. Amúgy meg nagyon nagy grat a probáért, tudtátok, hogy vszinüleg ez lesz,még is beválaltátok.

1/A: Már réges rég, egy messzi messzi galaxisban is így volt. Ha a Top klánok között csata van, ott mindig van, JKSZ, Csalás vagy vmi ilyesmi van mindig a háttérben.(legalábbis sok ember szerint) fölösleges ilyenbe belefolyni, mert 1-1 hsz-el csak a szájkaratét folytatjuk.Különben is a nép mindig elégedetlen. ha mnt-s a top2 klán az a baj, ha nem és el menekül az a baj, ha meg leverik JKSZ és az a baj....

Inkább mindenki csak játszon a saját országával és ne a szomszéd kertjét nézegesse:D

wand 11-13-2009 00:22

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229107)
Ezért vagy csak a második legjobb stratéga :D

Tudom és már majdnem írtam, hogy Észak és mögöttem lehetnél akár a harmadik is..: :D

csak közben olvastam ezt:

Quote:

Originally Posted by monro (Post 229108)
.Nyilván szegény Pékeknek lila gőzük sem volt, hogy 200K lovas vagy 5 millió fog támadni mielött megnyomták a kiléptető gombocskákat

És itt rájöttem, hogy vagy nem vagy benne a top10ben sem :D
vagy nem olvasod el amit mások írnak, mer akkor nyílvánvaló lett volna, hogy Big-gun azért állt oda Pékekhez mert rájuk tudott volna úgy menni, hogy tudnak küldeni akkora sereget, amit Pékek maxra vett íjakkal se tudnak fogni, vagy ha meg se próbálják,ugyanekkora kintlévőnél fullra kitámadva sem fértek volna vissza Bighez.

Bár aki olvassa ezt a topicot szerintem annak nyilvánvaló a megoldás, de részemről minden kedves olvsaónak meghagyom a találgatás élményét, vajon Bignek volt rengeteg barakkja, vagy Pékeknek nem volt 25% barakkja sem...

Ha valakinek gáz a beírás szóljon és kiszedem, de gondolom mostanra, már egész más a helyzet, szal egy múltbeli eseményt akár ki is lehet tárgyalni :)

Remedy 11-13-2009 00:32

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 229117)
Skacok

Pékek:

Gun:

1/A:

Inkább mindenki csak játszon a saját országával és ne a szomszéd kertjét nézegesse:D

Azert orulok, hogy van egy ilyen nagy tudasu, oreg, es tapasztalt megmondoember, aki mindenkinek megmondja a tutit...

Kuty, nem szalltal Te el mostanaban magadtol tulzottan? :)

Vagy csak sok volt a pia? :)

PS: Asszem a beirasomban sehol sem mondtam ki mit hasznalt, csak felmerult bennem... De ezt direkt igyekeztem ovatosan megfogalmazni emlekeim szerint... :)

wand 11-13-2009 00:34

biztos velem van a baj, hogy szeretek mindenkinek beszólni:D ,de:

Quote:

Iron. Példát vehetnétek róla, mert ő nem szájkaratézik itt.

azért az elmúlt időszakban amikor valamelyik Pék klán ütött egyet, Pékektől zengett a fórum...

Quote:

Gun: Amúgy meg nagyon nagy grat a probáért, tudtátok, hogy vszinüleg ez lesz,még is beválaltátok.

miért ne vállalták volna be? semmit nem veszthettek, nagy grat akkor járt volna ha az elmúlt egy évben álltak volna oda (akkor is megtehették volna..), amikor nem volt előre borítékolható, hogy Pékek kipakolnak. Ugyanannyi földet vihettek volna, mint mostani reményeik, csak az nem lett volna kockázat mentes, ugye?:)

Na beszóljak még valakinek?? :D

Remedy 11-13-2009 00:40

Quote:

Originally Posted by wand (Post 229118)

És itt rájöttem, hogy vagy nem vagy benne a top10ben sem :D
vagy nem olvasod el amit mások írnak, mer akkor nyílvánvaló lett volna, hogy Big-gun azért állt oda Pékekhez mert rájuk tudott volna úgy menni, hogy tudnak küldeni akkora sereget, amit Pékek maxra vett íjakkal se tudnak fogni, vagy ha meg se próbálják,ugyanekkora kintlévőnél fullra kitámadva sem fértek volna vissza Bighez.

Ez egy kicsit felreertheto. Akkor is odaalltunk volna, ha vissza tudnak utni. Csak akkor nem lett volna ilyen Jackpot feeling utes kozben, mint regebben volt pl a Timurek ellen. Persze kicsit beleronditott az erzesbe a kidobalosdi, de izgulnunk nem kellett, hiszen vesziteni nem tudtunk tul sokat. :)

Von 11-13-2009 00:41

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229119)
Azert orulok, hogy van egy ilyen nagy tudasu, oreg, es tapasztalt megmondoember, aki mindenkinek megmondja a tutit... :)

Teljes mértékben elfogadom, hogy belülről máshogy nézett ki a dolog, de Kutyulee szerintem - amennyire lehetett - próbálta elfogulatlanul elkapni a dolgot, szóval pont nem érdemli meg, hogy kiforgasd a mondanivalóját :)
Szerintem... Nyilván hibázhatott benne, de a próbálkozás miatt sem szabadna így megítélni, amint te mondod. Szerintem nem a tutit akarta megmondani, nekem legalábbis nem úgy jött le.

Remedy 11-13-2009 00:43

Quote:

Originally Posted by wand (Post 229120)

miért ne vállalták volna be? semmit nem veszthettek, nagy grat akkor járt volna ha az elmúlt egy évben álltak volna oda (akkor is megtehették volna..), amikor nem volt előre borítékolható, hogy Pékek kipakolnak. Ugyanannyi földet vihettek volna, mint mostani reményeik, csak az nem lett volna kockázat mentes, ugye?:)

Na beszóljak még valakinek?? :D

Te wand, egy eve szerintem a fasorban sem voltak a Pekek... :D
(marmint hogy ertelmeset tudjunk rajtuk utni, mielott ebbe belekot vki...) :)

Amugy en mar feleve szorgalmaztam legalabb, hogy menjunk, csak ez mindig suket fulekre talalt... :) De aztan a nagy arcuk egyre tobb bicskat kinyitogatott a zsebekben, igy vegre lett is vmi belole. A felepitesuk total nem jatszott szerepet ebben, ezt rosszul latod. (Nem eloszor, persze...) :)

Most pedig a betonba koss bele, ott nem tevedhetsz :)

wand 11-13-2009 00:55

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229123)
Te wand, egy eve szerintem a fasorban sem voltak a Pekek... :D

Most meg már a Pékek lassan a spájzban voltak? :D

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229123)
De aztan a nagy arcuk egyre tobb bicskat kinyitogatott a zsebekben, igy vegre lett is vmi belole. A felepitesuk total nem jatszott szerepet ebben, ezt rosszul latod. (Nem eloszor, persze...)

pedig totál megérteném, ha tényleg az a felépítés amit én gondolok, akkor vétek lett volna kihagyni..:D
Mondom én magam részéről csak annyit hiányolok, hogy a helyetekben már rég mentem volna.. de hát nem vagyunk egyformák ugye :D

Kutyuleee 11-13-2009 01:02

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229119)
Azert orulok, hogy van egy ilyen nagy tudasu, oreg, es tapasztalt megmondoember, aki mindenkinek megmondja a tutit...

Kuty, nem szalltal Te el mostanaban magadtol tulzottan? :)

Vagy csak sok volt a pia? :)

PS: Asszem a beirasomban sehol sem mondtam ki mit hasznalt, csak felmerult bennem... De ezt direkt igyekeztem ovatosan megfogalmazni emlekeim szerint... :)

Attól hogy burkoltan fogalmazol még igen igen ott volt a hsz-edben ez. Nem nem szálltam el magamtól, és tényleg sok volt a pia. de nem ez a lényeg, csak probáltam arra rámutatni,hogy fölösleges minden oldalnak folytatni ezt a partalan vitát, és ha te ezt így látod, hogy ezért mindentmegmondó nagy tudásu embernek tartom magam, hát ez van. csak már zavart az, hogy ahányszor benézek a topicba, csak a fölösleges szájkarate megy mind2 oldalról. 1ik fél sem ér el semmit. Nem lesz hős a pék klán a menekülés miatt, de ti sem szereztek több földet vagy bármi nagyobb elismerést az ütés után ezért. Ha meg használtak progit (mert régebben tényleg volt rá példa egy VOLT taguknál), akkor az meg az ő lelkiismeretük, de egy játékért... nah mind1. szal annyit akartam,hogy ezen már úgyse változatatt a következő 100hsz sem ahogy az elöző sem.

Paliking 11-13-2009 08:27

olyan infó volt itt aminek nem kellett valna lennie :)

Paliking 11-13-2009 08:28

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 229056)
Ha tényleg nem volt egy "hatalmas sereg", akkor valóban felmerül a kérdés, hogy miért nem tudták mondjuk védeni a Pékek a Gunt...

pl. azért, mert a klán egyik elfjét az orimmal 4 sereggel vertem be, és nem azért mert hiénáztam. igaz, hogy elfokozott...

Wolfi 11-13-2009 09:50

Üdv Mindenkinek!
Gondolotam, hogy beírok már én is a fórumra (nemrég regeltem)
Kettős dolog lesz amit írok!
A Pékek védelmére írnám, hogy nemrég én is tagja voltam ennek a klánnak és semmiféle progit nem használt senki! Ettől függetlenül ezt a kidobálós strátégiát valamilyen szinten igazságtalannak érzem a támadó klánnal szemben! Nem magyarázom miért ha megnézitek most épp melyikben vagyok az egyértelmű választ ad majd

Arwyl szelleme 11-13-2009 10:19

Egyszerűen be kell vezetni, hogy 2 kör a kiléptetés és vége a kidobálásos taktikának...

Ati 11-13-2009 10:21

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 229162)
Egyszerűen be kell vezetni, hogy 2 kör a kiléptetés és vége a kidobálásos taktikának...

Erre van külön téma a megbeszélésekben.

Iron 11-13-2009 19:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229030)
Azert nehogymar Nektek legyen nagy arcotok azutan, hogy Ti menekultetek el, azert ez igen vicces fordulat... :)

Azert tamadtunk, mert vmit csinalni kellett, es tokeletesen gyenge celpont voltatok, ennyi. Amig van esely, probalkozni kell... :) (azert legnagyobb utes nem lett volna, de top 5-os igen....) :)

Aztan persze, hogy hogy vettetek eszre, az meg mar egy teljesen mas tortenet, en igazabol erre lennek kivancsi, de ebbe meg inkabb ne menjunk bele szerintem, mert vannak feltetelezeseim, emlekszem egy bizonyos Remkoppantora a pekekbol, aki irt egy olyan programot, ami meg a klanraallasokat is figyelte minden korben...

De hat ez mar biztos csak rosszindulatu feltetelezes mar megint....

Mindesetre aki egyszer megcsinalta, az orokre gyanus marad, szoval nezzetek el nekem ezt a kosza otletet... :)

Ja, es csakany, nem estunk, el, csak joval kisebb pofont kaptatok, mintha ott maradtatok volna, ezt azert ne felejtsd el, ha hasonlatokat gyartasz... :)

Semmi gond nincs azzal, hogy ezt csinaltatok, ha szabalyos kereketek kozott vettetek eszre pl, akkor meg gratulalnek is, komolyan mondom. Csak utana ne legyen mar az, hogy meg Ti vagytok buszkek arra, amit csinaltatok, mert az mar a vicc kategoria. Judit burkolt lekurvazasa meg nem hiszem hogy tulzottan vicces lenne, monro kepzeld el ha a felesegedre mondjak, ugy is nevetsz? :)

Bocs, Remy, de Szánalmas vagy! :S
Azon vagy kiakadva, hogy létezhet az, hogy a mi klánunk is nonstop távollal rendelkezik? Hát figyelj, nem azért vagyunk 6 milla értéken, hogy ne legyen nonstop táv, mert ha nem lenne, akkor engem nem érdekelne a hód, mert tudnám kár ott lenni ha bárki leverhetne, mert nincs távol...elég gáz sztem, hogy csak a jkszt, a programokat nézed ki belőlünk, a klánomból! Ezzel leírtad magad nálam örökre...bocs!

Iron 11-13-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 229040)
Ez sajnos a Gyula hibaja, benne sem volt a tamado klanban. Mi megbeszeltuk, hogy nem irunk rola semmit, nem tehetek rola, hogy az O igazsagerzetet nem hagyta nyugodni ez a dolog.

Tudjatok, mit, pekek: beszeljen ezentul a nagy szatok utan inkabb a tetteitek. Lassunk a klankidobalason, a nagy arcon, es a forumon valo fikazason kivul valami mast, szebbet is...

Hajra!

Innentol en ezt a temat befejeztem, mert parttalan. :)

Te nem vagy 100% :D:D:D:D
Hol van nayg szánk??? Egyszerűen kitettem a tagokat mert nem tudtuk volna megmenteni a földet előletek. Az az arcoskodás, amikor írtam "nem baj hozzátok a földet"?? Ha ez arcoskodás akkor te beteg ember vagy :)

Nah jólvan ennyi...Remy több betűt nem érdemelsz :)

Gyu 11-13-2009 23:09

Énis irok mostmár mert ez vicc:)
Ahoz képest hogy a Big gun milyen klán ahoz képest itt sír a forumon hogy nemjött össze 1 ütés? ez annyira komolytalan.
ja az más hogyha a Big gun áll rá valakire és észreveszi a védő fél az csak csalás lehet,most ez komoly? nagy trauma érhetett titeket.
És amugy szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy a Pékek milyen éplistával tolják,ez játék nincs szabályhoz kötve miből mennyi lehet. lehet csinálni az más tészta megint hogy ez prédává teszi a klant .
Lehet a pékek azt akarták hogy a Big vérszemet kapjon és az elszórt borravalóra ugorjon:)lehetett probálkozni Big meg is tette,grat nekik de nemjött össze és pont. akkor meg ne ezen menjen már a hiszti hogy ezek ilyen éplistaval toljak, lol. minek kell ide jönni forumra hogy ez csalás meg lehetetlen,elkel lviselni most nemjött össze,Bigtöl ilyet látni hát érdekes. csomó ütés van a csopiban de itt kell flamelni a nagy semmire,példamutató a kisebb klánoknak, csak így tovább.

Remedy 11-13-2009 23:22

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 229188)
Ezzel leírtad magad nálam örökre...bocs!

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 229192)
Te nem vagy 100% :D:D:D:D
Hol van nayg szánk??? Ha ez arcoskodás akkor te beteg ember vagy :)

Nah jólvan ennyi...Remy több betűt nem érdemelsz :)

Ezt befejezhetned, a sertegetest legalabb. Koszonom elore is. :) Inkabb Te irtad le magad ezzel :)

Ha viszont mindenkepp olthatatlan vagyat erzel, hogy primitiv modon sertegetni probalj, probald a Remy utalos topicban, ott talan elfer. Bar szerintem sehol sem, de Te tudod... :)

A felhaborodasod pedig akar lehet jogos is, de a stilus (szerintem) semmikepp sem ideillo.

Persze mar kertel elnezest tolem a hirtelen merged miatt, de ez esetben ne is strapald magad, ilyen stilus alol nem mentesit semmi... :)

laci 11-14-2009 07:57

Azért ez nem semmi, hogy felnőtt emberek képesek 3 napja egy játékon vitatkozni... bele sem merek gondolni, mi lenne, ha valami tényleg fontos dologról lenne szó? :eek:

Azt meg szintén nem értem, hogy miért egy fórumon kell ezt végigjátszani. Ez kicsit olyan mintha minden vitával kimennék az utcára, hogy mindenki lássa, milyen keményen oda tudunk mondogatni egymásnak.

(Amúgy kívülállóként egészen szórakoztató a dolog (kár hogy nekem nincs meg a popcornos smiley), szóval csak rajta, ha ráértek.

Pool 11-14-2009 09:33

Fenébe, már megint leszorultunk a dobogóról a klánlistán :mad:

Serg 11-14-2009 13:50

Kicsi off:D
A nő földrajza:

15-20 között olyan, mint Afrika: Félig felfedezett, félig vad.
20-30 között olyan, mint Amerika: Teljesen felfedezett, és tudományosan tökéletes.
30-35 között olyan, mint India és Japán: Nagyon forró, bölcs és gyönyörű.
35-40 között olyan, mint Franciaország. Félig lerombolva a háború után, de még mindig kívánatos.
40-50 között olyan, mint Németország. Elvesztette a háborút, de nem reménytelen.
50-60 között olyan, mint Don folyó. Nagyon széles és nagyon csendes.
60-70 között olyan, mint Anglia. Dicsőséges múlttal, de jövő nélkül.
70 felett olyan, mint Szibéria. Mindenki tudja, hol van, de senki sem akar odamenni.

A férfi földrajza:

15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína. Potenciája óriási, jövője beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.
20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása, forradalmár, lelkes, élvhajhász.
25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát, de még mindig a pia és a k*****k irányítják.
30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derűs és féktelen, ha nőkről van szó.
35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart el és már csak a foci és az autók érdeklik.
40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond.
50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban.
60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét

Merengő 11-14-2009 13:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 229188)
Azon vagy kiakadva, hogy létezhet az, hogy a mi klánunk is nonstop távollal rendelkezik? Hát figyelj, nem azért vagyunk 6 milla értéken, hogy ne legyen nonstop táv, mert ha nem lenne, akkor engem nem érdekelne a hód, mert tudnám kár ott lenni ha bárki leverhetne, mert nincs távol...elég gáz sztem, hogy csak a jkszt, a programokat nézed ki belőlünk, a klánomból! Ezzel leírtad magad nálam örökre...bocs!

Akkor azért vagytok ott, hogy ha valaki rátok áll, kidobáljátok a fél klánt? :D

Én nem akarlak bántani, ne értsd félre, az vesse rátok az első követ, aki nem gondolkozna ilyen megoldásban.. de ha már 2-3 napja tudtátok, hogy jönnek.. (ha jól olvastam) az lazán elég akár átépülésre, vagy egységek átszervezésére...

laci 11-14-2009 15:07

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 229245)
Kicsi off:D

Kicsi???! :eek:
:p

Remedy 11-14-2009 15:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 229251)
Kicsi???! :eek:
:p

Vigyazz, mindjart bemasolja a viccek topicba az uj klanuteseket is.... :D

Hex 11-15-2009 09:23

2009-11-15 04:01:15 Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos! (#3359) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3771 hektár földet.

GRAT:)

dugó 11-15-2009 10:09

azt nem másolod be hogy előtte milyen pattanások voltak a két klán között?:D

Hex 11-15-2009 10:14

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 229319)

azok már két napja voltak :)

J.Ati 11-15-2009 12:09

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 229319)

Azok csak miteszerek voltak:p

Karvaly 11-15-2009 17:14

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 229317)
2009-11-15 04:01:15 Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos! (#3359) támadást indított Hanyatlás (#3186) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3771 hektár földet.

GRAT:)

Én is gratulálok a támadóknak, de ezzel még nincs vége a háborúnak...:D

Iron 11-16-2009 01:00

Grat nekik!

Hex 11-20-2009 09:12

2009-11-20 02:01:09 Orell (#3767) támadást indított Termelgetek, tehát vagyok (#3738) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 546 hektár földet.
2009-11-19 05:01:11 Hoho a lázadó (#3796) támadást indított ' 15 perc hírnév ' (#3570) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 155 hektár földet.
2009-11-18 23:01:10 Alvilág (#3812) támadást indított Cosa Nostra (#3754) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 64 hektár földet.

gratula

Remedy 11-20-2009 11:06

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 229757)
2009-11-20 02:01:09 Orell (#3767) támadást indított Termelgetek, tehát vagyok (#3738) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 546 hektár földet.
2009-11-19 05:01:11 Hoho a lázadó (#3796) támadást indított ' 15 perc hírnév ' (#3570) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 155 hektár földet.
2009-11-18 23:01:10 Alvilág (#3812) támadást indított Cosa Nostra (#3754) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 64 hektár földet.

gratula

:D Altalaban az 1000 hektar felettieket szoktak bemasolni, de ugyis reg volt ilyesmi bemasolva... :)

All times are GMT +1. The time now is 04:50.