![]() |
Quote:
De végülis nem a helyesírása, hanem a baromságai az igazán zavaróak... Az írás már mellékes... |
Quote:
|
Quote:
Ugy esetleg ertem, hogy "nagyba' szó" szofordulattal esetleg szojatekrol lehetne szo, de jelen esetben az sem all fenn. "Kb. erről van itt szó" - szerintem ez igy tokeletesen eleg, es szep. (Vagy esetleg a nagy vonalakbannak, esetleg nagyjabolnak lenne a roviditese?) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azert ez vicc, hogy egy normalis hangnemu erdeklodesre nyomkodjak a lefelet egyesek, a masik meg valaszolni is keptelen... Ez most NEM kotozkodes volt, puszta kivancsisag. De ugy latom, ennek sincs ertelme. |
Nekem úgy tűnt, hogy kötözködsz már megint. Amennyiben nem, akkor elnézést kérek. Viszont fogalmam sincs, hogy honnan vettem. Sztem simán használjuk itt is. Azóta megnéztem guglin is. Rengeteg ilyen vagy hasonló idézetet találtam. Szal nem csak tájszólás...
|
Quote:
Egyszer Hegevel egyeniben elfordult, hogy vmiert, ugy dontott, koptat. Erre nezem, hogy szepen 00-kor betolja a haditekit a klanrakiba, aztan elkezdtem rohogni skypen. Temahoz hozzatartozik, hogy szerencsere nem jott ra sereg, es haditeki nelkul is beutott. :D |
Quote:
|
BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
OLYMPIQUE MARSEILLE (francia)–MANCHESTER UNITED (angol) Marseille, Vélodrome Stadion, 20.45. Vezeti: Felix Brych (cseh) A KEZDŐCSAPATOK MARSEILLE: Mandanda – Kaboré, S. Diawara, Heinze, Fanni – L. González, É. Cissé, Mbia – Remy, Brandao, A. Ayew. Vezetőedző: Didier Deschamps MU: Van der Sar – O'Shea, Smalling, Vidics, Evra – D. Fletcher, Gibson, Carrick, Nani – Rooney, Berbatov. Menedzser: Sir Alex Ferguson Pool ez nem JKSZ? :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:14. |