Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 02-21-2011 00:03

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 281047)
Csak annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy akit éppen csesztetsz, egy külföldön született, és jelenleg is ott élő ember. A klánban érdekes még SOHA SENKI sem szólta meg a helyesírásáért.

Én megszólom, mert megszólós kedvemben vagyok...
De végülis nem a helyesírása, hanem a baromságai az igazán zavaróak...
Az írás már mellékes...

papp2 02-21-2011 00:09

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 281054)
Én megszólom, mert megszólós kedvemben vagyok...
De végülis nem a helyesírása, hanem a baromságai az igazán zavaróak...
Az írás már mellékes...

Orvendj hogy te nem irsz baromsagokat.

Remedy 02-22-2011 14:14

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 281205)
Asszem kb erről van itt nagyban szó...

Sami (meg barki, aki ezt hasznalja), elarulod, minek ide a "nagyban" kifejezes? Szerintem teljesen felesleges, es zavaro. (Mar tobb helyen lattam, bar leginkabb csak Sarkitol).

Ugy esetleg ertem, hogy "nagyba' szó" szofordulattal esetleg szojatekrol lehetne szo, de jelen esetben az sem all fenn. "Kb. erről van itt szó" - szerintem ez igy tokeletesen eleg, es szep.

(Vagy esetleg a nagy vonalakbannak, esetleg nagyjabolnak lenne a roviditese?)

idegenvezeto 02-22-2011 14:40

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281209)
Sami (meg barki, aki ezt hasznalja), elarulod, minek ide a "nagyban" kifejezes? Szerintem teljesen felesleges, es zavaro. (Mar tobb helyen lattam, bar leginkabb csak Sarkitol).

Ugy esetleg ertem, hogy "nagyba' szó" szofordulattal esetleg szojatekrol lehetne szo, de jelen esetben az sem all fenn. "Kb. erről van itt szó" - szerintem ez igy tokeletesen eleg, es szep.

Esetleg nem a rövidítése, hanem egy bizonyos tájegységen használt változata...

Sami 02-22-2011 15:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281209)

No comment... :)

Remedy 02-22-2011 16:20

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 281220)
No comment... :)

Igy erdeklodjon az ember....

Azert ez vicc, hogy egy normalis hangnemu erdeklodesre nyomkodjak a lefelet egyesek, a masik meg valaszolni is keptelen...

Ez most NEM kotozkodes volt, puszta kivancsisag. De ugy latom, ennek sincs ertelme.

Sami 02-22-2011 20:53

Nekem úgy tűnt, hogy kötözködsz már megint. Amennyiben nem, akkor elnézést kérek. Viszont fogalmam sincs, hogy honnan vettem. Sztem simán használjuk itt is. Azóta megnéztem guglin is. Rengeteg ilyen vagy hasonló idézetet találtam. Szal nem csak tájszólás...

Remedy 02-22-2011 23:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 281324)
Ez egy jó kérdés, nem tudom miért felejtettem kint, főleg hogy még ipari tekim is volt bent az országban:D

Nem akartam offolni a klantopicod.

Egyszer Hegevel egyeniben elfordult, hogy vmiert, ugy dontott, koptat.

Erre nezem, hogy szepen 00-kor betolja a haditekit a klanrakiba, aztan elkezdtem rohogni skypen.

Temahoz hozzatartozik, hogy szerencsere nem jott ra sereg, es haditeki nelkul is beutott. :D

Kutyuleee 02-22-2011 23:03

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281325)
Nem akartam offolni a klantopicod.

Egyszer Hegevel egyeniben elfordult, hogy vmiert, ugy dontott, koptat.

Erre nezem, hogy szepen 00-kor betolja a haditekit a klanrakiba, aztan elkezdtem rohogni skypen.

Temahoz hozzatartozik, hogy szerencsere nem jott ra sereg, es haditeki nelkul is beutott. :D

Ezt a sztorit már azt hiszem hallottam;)

csákány 02-24-2011 00:33

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
OLYMPIQUE MARSEILLE (francia)–MANCHESTER UNITED (angol)

Marseille, Vélodrome Stadion, 20.45. Vezeti: Felix Brych (cseh)
A KEZDŐCSAPATOK
MARSEILLE: Mandanda – Kaboré, S. Diawara, Heinze, Fanni – L. González, É. Cissé, Mbia – Remy, Brandao, A. Ayew. Vezetőedző: Didier Deschamps
MU: Van der Sar – O'Shea, Smalling, Vidics, Evra – D. Fletcher, Gibson, Carrick, Nani – Rooney, Berbatov. Menedzser: Sir Alex Ferguson

Pool ez nem JKSZ? :D

All times are GMT +1. The time now is 19:14.