![]() |
Quote:
Szuperhős Hátsó fele egy mű tehénnek Hormonzavaros pantomim művűsz |
Quote:
|
Egyszer volt, régen volt... A Mikulás karácsony előtt észrevette, hogy a 4 manósegédje megbetegedett. De a segédmanók nem tudtak olyan gyorsan csomagolni, mint az igazi manók. A sok baj közepette Mikulásné bejelentette, hogy az édesanyja velük fogja tölteni a Karácsonyt.
Szegény meggyötört Mikulás ennek hallatán kiment a rénszarvasszánhoz, de szomorúan vette tudomásul, hogy az 5 rénszarvasból 3 vemhes, 2 meg ismeretlen helyre távozott a kerítésen átugorva. Ezek után a teljesen összetört Mikulás bement a házába, hogy igyon egy kis pálinkát, de azt látta, hogy a segédmanók már mindet megitták. Erre olyan mérges lett, hogy a kezében tartott poharat összetörte. Mikor össze akarta söpörni a szilánkokat, rájött, hogy az egerek régen megették a seprűt. Ekkor csöngettek, és a lelkileg meggyötört Mikulás ajtót nyitott. Az ajtóban egy angyalka állt, kezében karácsonyfával. Az angyalka így szólt: - Hát nem csodálatos a mai nap? Így alakult ki az a szokás, hogy a karácsonyfa csúcsára angyalkát húznak...:D |
Egy farmer elmegy az orvoshoz, és megkéri, hogy mulassza el a dadogását, mert nem tud tőle dolgozni.
Orvos: Mit csinál maga, hogy zavarja a dadogás? Farmer: Csikét tenyésztek. Orvos: Hát azzal meg mi a baja? Farmer: Mert este amikor terelem befele öket, és mondom hogy hess be-be-fe-fele. Hát erre bemegy az ezer csirkém fele. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele. Erre megint bemegy a fele. Addig-addig amíg csak két csirke marad kint. Mondom hogy hess be-be-fe-fele, erre bemegy az egyik. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt nem mozdul. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt még mindíg nem mozdul. Megint mondom hogy hess be-be-fe-fele, de a kintmaradt még mindíg nem mozdul. Erre már dühbe jövök és azt mondom, hogy az anyád pi-pi-pi-pi, erre megint kint van az összes... |
Quote:
|
Na most jól megszórlak titeket:D
Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben. -Ne haragudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es parcella 34-es sírt??? -Höhö ezt bírom... elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza. A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt: - A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül. Mire az egyik nő közbeszól: - A puhától pedig idegbajt, azonnal. Egy fickó sétál hazafelé a koromsötét utcán jóval éjfél után. Az egyik kapualjból megszólítja egy nő: - Akarod, hogy tízezerért a mennyországba röpítselek? A férfi még sohasem fizetett nőnek, de mivel kicsit szalonspicces, gondolja kipróbálja. Odaadja a pénzt a nőnek, aki nem sokat késlekedik, lehúzza a sliccet és rögtön dolgozni kezd. Ekkor egy rendőr kerül melléjük és megkérdezi: - Maguk meg mit csinálnak itt? A férfi kétségbeesetten válaszolja: - A feleségemmel lejöttünk egy kicsit levegőzni, sétálunk egyet.. Mire a rendőr: - Nem gondoltam volna, hogy ez itt a felesége. A férfi: - Én sem, amíg ide nem világított a lámpájával! Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve. - Nem kell tőle félni! - mondja a gazda. - Most lett kiherélve, bágyadt még. - Nem is attól félek, hogy megd*g, hanem, hogy megharap! Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a pultos srácnak: - Helósziókaaa, aggyá valami rostosat! - Bútorlap jó lesz... ? Hittanból vizsgázik a diák. Mondja a tanár: - Sorolja fel a 10 parancsolatot tetszés szerinti sorrendben! - 3, 6, 1, 8, 4, 5, 9, 2, 10, 7. Tag felhívja az orosz rokonait: - Hány fok van most nálatok? - -16. - Jól van akkor, mi már nagyon aggódtunk, mert itt nálunk a hírekben azt mondták, hogy kint nálatok sokkal hidegebbek vannak! - Jaaa! Hogy kint? Ott -51! Quiz a televízióban: - Tehát, Ön mindent tud a fociról? - Igen. - Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón... - Mi a különbség az izgalom és a stressz között? - ??? - Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnõd az... |
Az alábbiak szó szerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.
Kérdés: Maga szexuálisan aktív? Válasz: Nem, én csak ott fekszem. K: Mikor van a születésnapja? V: Július tizedikén. K: Melyik évben? V: Minden évben. K: Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját? V: Igen. K: És milyen módon befolyásolja a memóriáját? V: Nem emlékszem. K: Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirol, amit elfelejtett? K: Hány éves a fia, aki magával lakik? V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan. K: Hány éve lakik magával? V: Negyven. K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról? K: Szóval a teherbe esés napja Augusztus 8? V: Igen. K: És maga mit csinált ez alatt? K: Szóval van három gyermeke, igaz? V: Igaz K: Hány fiú? V: Egy sem. K: Hány lány? K: Hogy végzodött az elso házassága? V: Halállal. K: Kinek a halálával? K: Tudna egy személyleírást adni az alanyról? V: Közepes magasságú, szakállas. K: No vagy férfi? K: Tehát azt mondja hogy a lépcso lefelé vezetett a pincébe? V: Igen. K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcso felfelé is vezetett? K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon? V: Minden boncolást hullákon végzek. K: Kérem, hogy minden válasza legyen normális, rendben? Milyen iskolába járt? V: Normális. K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet? V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdodött. K: És Kovács úr halott volt ebben az idopontban? V: Nem, ott ült az asztalon, és csodálkozott hogy miért boncolom. K: Doktor úr, mielott elkezdte a boncolást, ellenorizte az egyénen a pulzust? V: Nem K: Ellenorizte a vérnyomást? V: Nem. K: Ellenorizte a légzést? V: Nem. K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a boncolást? V: Nem. K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr? V: Mert az egyén agya az asztalomon volt egy vegytartályban. K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt? V: Igen, lehetséges hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol. |
Egy cigány vezet az út közepén egy hatalmas lovat. Odamegy a rendőr, megkérdezi:
-Maga meg hogy szerezte ezt a lovat? -Sakkon nyertem. -Azt meg hogy? -Hát úgy, hogy a Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval! |
Quote:
|
Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam... :):(
Bár nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek ezen.... |
All times are GMT +1. The time now is 22:56. |