![]() |
Quote:
|
Quote:
|
na valaki érti a poént..
de sajna elég sok ember van itt akivel még poénkodni se lehet...mert itt aztán vérre megy minden..most nem Poolra gondolok..más ori, klánok fikázása az megy... lehet bontani a klánt és akor mivan ha él valaki a lehetőséggel?Remy ha ere számitotatok akkor mért támadtatok ki? na várom a reagálásokat a joakaroinktol hogy leosszanak:) |
Én úgy hiszem, hogy Vigyu=Vityu...:D
|
Quote:
Szerintem azért, mert volt egy hangyafasznyi remény, hogy még sem igy történnek a dolgok, és akkor talán a Big Gun-é lett volna a hód legnagyobb klánütése. |
Quote:
Quote:
Azert tamadtunk, mert vmit csinalni kellett, es tokeletesen gyenge celpont voltatok, ennyi. Amig van esely, probalkozni kell... :) (azert legnagyobb utes nem lett volna, de top 5-os igen....) :) Aztan persze, hogy hogy vettetek eszre, az meg mar egy teljesen mas tortenet, en igazabol erre lennek kivancsi, de ebbe meg inkabb ne menjunk bele szerintem, mert vannak feltetelezeseim, emlekszem egy bizonyos Remkoppantora a pekekbol, aki irt egy olyan programot, ami meg a klanraallasokat is figyelte minden korben... De hat ez mar biztos csak rosszindulatu feltetelezes mar megint.... Mindesetre aki egyszer megcsinalta, az orokre gyanus marad, szoval nezzetek el nekem ezt a kosza otletet... :) Ja, es csakany, nem estunk, el, csak joval kisebb pofont kaptatok, mintha ott maradtatok volna, ezt azert ne felejtsd el, ha hasonlatokat gyartasz... :) Semmi gond nincs azzal, hogy ezt csinaltatok, ha szabalyos kereketek kozott vettetek eszre pl, akkor meg gratulalnek is, komolyan mondom. Csak utana ne legyen mar az, hogy meg Ti vagytok buszkek arra, amit csinaltatok, mert az mar a vicc kategoria. Judit burkolt lekurvazasa meg nem hiszem hogy tulzottan vicces lenne, monro kepzeld el ha a felesegedre mondjak, ugy is nevetsz? :) |
Remy neked üldözési mániád van programmal figyelni:DD pontlista...
szabályosságról szeritnem meg senki se mondjon semmit.mert mindenki fikáz mindenkit azt közbe ő a legnagyobb csalo...de engem rohadtul nem érdekel...:)az is vicc hogy utálkozás van a hoditoba hogy jajj ez tuti csal jajj ezt nem lehetet beverni meg stbstb...ha bevertetek volna akkor grat nektek jobbak voltatok..nem örültünk volna de akkor igy jártunk és nem fikáztunk volna titeket!!nemtudom nektek miről szól a játék de egyes emberek itt élik ki magukat a gép előtt... aki nem érti a viccet nem érti...máskor majd olylan viccet mondok amibe lovak meg ijászok vannak:) |
Quote:
2. A program nem legbol kapott otlet, ha szepen utanaolvasol ezen a forumon, le van irva, ahol be van vallva az egesz, meg reszlet is van a programbol, Atival van egy szep beszelgetes rola. (ezek utan ne csodalkozz, ha felmerul az otlet) 3. Bevertunk _volna_? Be lettetek verve, jobbak voltunk igy is. Lehet gratulalni. Egy meg sikeresebb klanutes utan meg fikazni bizony tenyleg erdekes lett volna... :) (Amugy ha megfigyeled, nem rohantunk a kulsore, hogy fuuu, de gonoszak, jaaajj... En nem is akartam ide irni pl rola, a Ti reakcioitok utan ereztem ugy, hogy nehogymar Nektek alljon feljebb...) 4. Valoban, a vicceknek is van egy hatara, a primitiv vicceket sokan nem ertekelik... |
Quote:
Még egyszer köszönet Árpinak, hogy riasztotta az egész klánt éjjel, és ezzel megmentett párezer hekit. Ha annyira komolyan mondod, hogy gratulálsz, akkor ennél az orinál tedd: 286562 |
Quote:
|
Quote:
A pekeknek egy bajuk van: arcbol kellene visszavenni, ez mar sokaknak feltunt. Mi is volt az eget rengeto marhasag? Irhatnal konkretumokat, mert igy semmitmondo az uzenetet, es meg beszelni sem lehet rola. Ha csak fikazni akarsz, masik topicban tedd. Ps: ne, megse irj konretumokat, es fikazni tenyleg menjetek mashova. |
Quote:
az nagy stephen king film :D |
Quote:
Tudjatok, mit, pekek: beszeljen ezentul a nagy szatok utan inkabb a tetteitek. Lassunk a klankidobalason, a nagy arcon, es a forumon valo fikazason kivul valami mast, szebbet is... Ahogy Che Guevara is mondta: Legszebb szavak a tettek! Hajra! Innentol en ezt a temat befejeztem, mert parttalan. :) |
igen bevertetek csak szrencsére klántársunknak kösöznhetően nem több ezer hekit vittetek el!és én nem is vok felháborodva miért lenék erről szól a játék!:) de akkor te miért osztassz itt minket?mikor azt se tudod hogy kivel beszélsz mert te csak azt látod h Pékek hu rohadék mint...:) látod én ilyen primitiv viceket tudok csak..de Monro bácsinak tetszett legalább:))) biztos jobbakat tudnék ha anno a Harvardon tanultam volna...:P
|
Quote:
Az eget rengető marhaság pedig (ha ezek szerint az szövegértelmezés nem megy) az, hogy bármiféle köze lenne a jelenlegi pék klánnak egy pontlistafigyelő programhoz. És tökmindegy, hogy valaha, valaki használt-e ilyet, semmilyen programot nem használunk, minden éjjel vállalja valaki, hogy figyel egész éjszaka, legutóbb ez kifizetődött, szóval teljes joggal kérjük ki magunknak a gyanúsítást. Ha pedig nagy szájjal ideírod, hogy egyáltalán nem lepődtetek meg, erre számítottatok, akkor hadd írja már be nyugodt szívvel valaki, hogy akkor kár volt elindulni :) |
Quote:
Ki is teszi a szövitársakat ha ugy érzi nem védhető a támadás? :D |
Quote:
|
Quote:
ki persze mondjuk ezt nemrég csinaltuk meg hogy kitegye de sikeresen bevált!aranyalma varázslat is 1 mrdt ad kattonként..de még fejlesszük a progit...:DDD |
ja és csak ez is POÉN volt még mielőt rámküldenék a rohamosztagot:)
|
Quote:
|
Quote:
|
csak azért irtam mert Remy GYANUSITGATOTT minket....
ilyenért anarch?:) senki nincs poénos kedvében ugyláccik.... |
Quote:
|
na jónapot!
csakhogy ne megint egyedül a Remy legyen a mumus!:D a pékek fel lettek méregetve szépen,majd őrült számolgatás kezdődött. a végeredmény az lett hogy egy teljesen kockázatmentes ütésre nyílt lehetőség amit ki is használtunk!kb 5% esély volt rá hogy nem veszitek észre a ráállást amit megpróbáltunk kiaknázni.azzal tisztában voltunk hogy ha észreveszitek a ráállást nem lesz harc csak menekülés:) remélem ezzel a támadással rávilágítottunk a klánotok felépítésének,és az egységmenedzsmentjének gyengeségeire(ami kb vicc kategória)! inkább köszönjétek meg szépen és ne a szátokat tépjétek itt feleslegesen!!! milyen dolog az hogy a TOP 2. klánra ráállva egy teljesen fika klánsereg elől a TOP 2. klán csak menekülni tud és a fórumon szájkaratézni?? ez szerintem az 1/A csopi szégyene,és a ti szégyenetek!! nem akartam különösebben hozzászólni a témához,de már kissé zavar a sok nagyarcú beirkálás meg viccelgetés. |
Quote:
De csak hogy te is tisztán láss. Én személy szerintent nem tudtam, hogy mikor lesz a támadás. Aznap 7:30-kor keltem, kávé - cigi és kimostam a csipát a szememböl. 7:50körül kerültem gép elé, láttam, hogy nem vagyok klántag, néztem az eseményeket, meg azt hogy mikor lettem kirakva a klánbol, láttam, hogy 8 után ott lesz a csata az eseményekben. Körváltásig egy ujabb kévá és cigi, majd látható lett az eseményekben. Mivel már nem ütközött a szabályokba a csata bemásololása a fórumra, gondoltam biztos kiváncsi mindenki arra, hogy a TOP 1 - 2 klán csatázik egymással. Ez volt a hatalmas rohanás. Bár továbbra is úgy gondolom, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz, de leírtam, hogy te is boldog lehess. |
milyen dolog??ez egy játék:) szeritnem én nem arcoztam de mind1..csak arra akartam kilyukadni hogy a játék rég nem arról szól aminek kellene hogy szóljon...van egy ütés azt utána meg vezsekedés....:S
|
Quote:
|
Quote:
Plusz ha meg azt is elarulom, hogy ha full barakkal tamadnak vissza, akkor is pattantak volna, meg elgondolkodtatobb a dolog.... :) |
Quote:
|
Quote:
|
A kérdés költői volt, ennyire nem vagyok hülye... Én is tudom miért nem próbálták meg védeni és nem azért, mert tudok bármilyen infót is róluk. De azt hiszem ezt mindenki ki tudja következtetni.
Szóval tényleg költői volt...:D |
Quote:
|
pedig annak a topiknak valószínűleg a pékek a megihletői:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi csak úgy védekeztünk,ahogy a Gun támadott.
Kitette a tagokat,h ránk álljon ,mi kitettük a tagokat,h keveset vigyenek. Ennyi :) Kérdés,h a Gun mit tett volna a helyünkbe,ha nem támadásra van kihegyezve ,hanem termelésre?: :confused: |
a Gun egyáltalán nem volt támadásra hegyezve:)
szerintem a Gunnál soha nem fordulhat elő,hogy egy ilyen élezettségű klán elől menekülnie kelljen mint ami elől ti menekültetek;) |
Quote:
A Gun pedig sosem fog ilyen felepitessel letezni, mint Ti. Hozzatennem azt is, hogy ennel eletlenebb Gunt nem is lattam meg, ami klantamadott. :D Ennyit a hegyezesrol... :) |
Quote:
Én mindent látok! (na jó néha azt is ami nincs, de ilyenkor 2 dolog lehet: 1.az a jövő, 2. túl sokat ittam. De sajna ezt a két dolgot nem mindig tudom megkülömböztetni. :(( ) :D |
már mmegint a veszekedés:D hol marad a világbéke?:p
Big kiment, aztán támadott, aztán pékek filoztak majd kiszortak pár tagot Ennyi mi a turoért kell veszekedni?? Big beütött hozott egy kevesett és kész. Mostanába mindenki nagyott akar ütni??:confused: persze hogy a védekező nem akarja ezt. És amin mosolygok pár oldallal előrébb ha jol emlékszem Iron mondott valamit. Na ezt átette gyakorlatba. Legalább látjuk hogy komolyan mondta:D:p Amugy meg csalást kiabálni?? miért ha van oránként távol akkor biztos progival van?? valami más ütés nincs is?? Csak joszándékból irom |
All times are GMT +1. The time now is 15:46. |