![]() |
2007-06-06 01:00:57 Alsotavak Országa szövetsége (#2986) támadást indított Fire eye (#2613) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1100 hektár földet.
Gratulálok |
Quote:
Sati ! Nekem is van pár barátom, itt is ott is, de az egész hódítónak is elárulhatom hogy mi folyik a toppban... a Pannonföldébe... egy nagy adag SEMMI, körítve jó sok SEMMIVEL elhihetitek :) nem túloznék, ha a 3/4 klánunk észre sem vette volna hogy beütöttek titeket... sőt , ha az utsó szövifórumomat bemásolnám , amikor érdeklődnek, hogy kik ezek a hirtelen ide került "nem szürke" orik, asszem LOL lenne :D:D:D |
Quote:
teljesen egyetértek... addíg lesz mnt-nk a Big gunnal amíg ki nem tudnak tenni minket... egyszer talán... akkor gondolom lesz 1 hét felkészülési idő nekünk is becsületesen... ennyi idő elég lesz , hogy a klán kitalálja melyik országokat fogja lefordítani a csúfos vereség elkerülése végett... mindíg jönnek jobbak. Grat a Biggunnak. :cool: |
Remy hogy hogy megváltoztattad a bankokat irtad hogy lehetett volna barak.
Na de nem akarom ujra kezdeni de a Reaktor irta hogy nektek törpétek van nekünk kereskedő igaz ?? Na a 2 kereskedönek 1000-1000 bankja volt. ha barak lenne akkor nem lenne anyi tökénk ami volt van. Mint irtam hogy törpét vigyetek fel. Ugye akkor jön sok sok bánya ha fedezve van. Klántámadásnál és sima támadásnál nagyon ritka hogy jön bánya. és a fedezés miatt kicsit el lett cseszve ez hisz Ati csinálta hogy az 1/A ba törpéket ne lehessen felvinni mongyuk ez csak megint csak azoknak a klánoknak volt jó akiknek nagy nagy hatalmas törpéjük van mert csak ök tudnak termelni és a piacot vinni. Szal kicsit több megértést az indulatomért és Bocsánat akiket megsértettem. |
2007-06-08 06:01:03 A szomszéd tehene miatt... (#2986) támadást indított Bacchus gyermekei (#2951) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1532 hektár földet.
örülök neki, hogy vki nem írdogál, hanem visszaüti szó nélkül amit elvertek rajtuk. gratulálok nekik! |
Quote:
|
Nem tudom, szabad-e ilyet ide írni, de kíváncsi lennék, kik alkotják ezt a két klánt. Jó darab ideje én is vak vagyok:)
|
úgy gondolom h ez simán publikus, de azért várok még h bemásoljam
|
Quote:
|
nincs is szebb, mint amikor a hiénák ütik egymást és az agresszorok hagyják békében. :) holnapra már mindenki érti :)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:25. |