![]() |
Quote:
|
Köszönöm a gratulációkat thx thx:)
És azok is tudom akik itt most fujgatnak azok irigységből teszik ... DE ha nem nyerem meg akkor ment volna a duma,hogy csak a szám van stb:) Semmi szabályellenes nem tettem ugyhogy ez van el kell fogadni le lett hagyva a banda:) És még azt sem lehet mondani üres orin nyertem meg:) |
Drag te is értsd meg aztirta,hogy embert loptak töle !!!
Több egységem volt mint Járványnak (ugy hogy egy időben +33hekiben volt:P)és jobb elosztásban és így megnyertem kész:)Beütöttem mert leloptam tekire is nagyon;) mert nemcsak azt számít mennyi egység van hanem,hogy jól van-e elosztva:) |
Quote:
|
Quote:
Igen irigy vagyok a stílusodra :D:D:D Hazugnak akarok nevezni egy hölgyet :D:D:D Taníts mester ...........:p |
Quote:
|
Quote:
kÖszönöm azoknak akik nem birják elviselni,hogy a végén már csak lábnyomomat tudták ütni:D DE én a nagy fős prábajon kis béna vagyok meg lett már anno mondva:)Nagy fős párbajon ahol van 1-2jó játékos semmit nem tudok már tenni mgé a dobogot sme érem el...:D Pedig most volt nem is 1:)Járvány,Boszi,POol,Szecsa meg nem is tom kik voltak még:D És Cassandra drága bocsánat ha megsértettelek:)De legközelebb tedd hozzá,hogy valaki nyersit is lopott!!! Ne állíts valotlant a másikról! |
Quote:
|
Quote:
Ja hogy Cassandra lett hazugnak nevezve? Ejnye! (Azt hittem Szecsa, ezek szerint többen lettek? :D) |
Quote:
PL szecsa semmit nem tett elenem (vagy lehet én nem vettem észre) Járvány az eljén beütött+a végén pár rengés,lopás Pool mintha ott se lett volna most komolyan ellenem nem tett semmit:) Mivel nagyából minden ellen be voltam védve:D Talán varival tudtak volna szivatni:) Még a legnagyobb profik miatt nyertem meg :)Pl ha nincs szecsa éhen halok:) ha nincs járvány nem eltt volna csak 15% hadteki:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:14. |