![]() |
Quote:
Quote:
Remélem sikerült választ adnom minden még nyitott kérdésre ezzel kapcsolatban. |
Quote:
Ebben én semmi ferdítést nem látok |
Quote:
Okés, köszi, igazából már úton a fürdőkád felé eszembe jutott, hogy valószínű a feldolgozás "lassúsága" miatt történhetett meg. Ugyanakkor felvetődik még pár kérdés, de talán halasszuk máskorra. Hex, próbálom megkeresni neked az áthelyezéssel kapcsolatban amit írtam, ha nem megy majd küldök zöldet valamelyik oridba. |
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4204
Ebben a témában fejtegettem a történést, amíg értelmét láttam, aztán pár választ látva, felhagytam a magyarázással, mert nem érdekelt, mint ahogy most sem igazán csak eszembe jutott. Ha van kérdés, hogy mit, mikor, miért tettem anno, kérdezz lehet emlékszem, mert akkor hasonló vérnyomást okozott mint a mostani esetek:) |
Quote:
|
Quote:
Pool a stílusa miatt most nyaral, a lehető legrosszabb példát hoztad fel. de nem igazán értek valamit: ha Pool megszegi a szabályokat, akkor másnak is szabad? |
RRRrrr egy több felfelé kezet kap. a lázadás a "belső kör" ellen gondolatmenete felizgatta a népet. ha robban a forradalom, ő lehet az új spartacus:)
|
Quote:
Quote:
persze ez sem volt lekezelő,sértő,nagyarcú és önfényező üzenet:) itt még hozzá se szóltam a témához szóval legalább pár oldallal arréb ne hazudtold meg magad 100% :D egy kamugép vagy és ráadásul rendkívül idegesítő is.most ártatlan hősnek akarod beállítani magad akit kivet a gonosz "belső kör"???azon nem gondolkoztál még hogy ha 10en mondják hogy sértő és lekezelő a stílusod akkor lehet hogy benned van a hiba?? |
RRRrrr "jó messzire elengedett a kutyád" üzenetét nekem küldte amikor több körre mentem ki rá másodjára,az elsőnél meg Pool kutyájának nevezett.
Összesen 2 üzenetet irt és mind a kettő sértegetés volt. Ennyit a 100%-ról :) |
Sajnálom, nem vitázom veletek. Már fogalmatok sincs, merre tekerjétek a mondandómat, nem foglak állandóan javítgatni Titeket...Megfogadtam soha többet nem tudtok felmérgesíteni a semmirevaló kis üzeneteitekkel...
(Még utolsó övön alulit: Killer, inkább B-ben mutattad volna meg mit tudsz:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:57. |