![]() |
Erre se válaszolok mert sok kicsi sokra megy és én nem teszek senkinek a koporsójába még egy szeget:-)
|
-betiltatnám a teve klubbot!
-betiltatnám a vodafone reklámokat! -betiltatnám a cigarettát! -betiltatnám a tökfőzeléket! -betiltatnám az autókat! -betiltatnám a hajzselét! Egyelőre ennyi! Később még betiltatok pár dolgot az biztos. És még valami. Miért kell megtanulni a betűket?Miért tudjuk elolvasni a fórumot?Miért van pár embernek határozott véleménye?Miért nem bírják ezt páran elviselni?Miért jó a dühöngő?Miért gyerekeskedünk?Mit iszik az elefánt?Miért miért? |
Én szeretem a tökfőzeléket :)
|
Ha a spenótot is betiltod, megharagszom rád. Komolyan.
SPENÓT - GYÜMÖLCSLEVES, ÉTEL - ÉTEL, TÁPANYAG - TÁPANYAG, VITAMIN - VITAMIN, ROST - ROST !!!!!!!!!!!!!!! ADD IDE AZ UJJAD !!!!!!!!!!! |
Quote:
Ajaj Spenót mehet, nem kell :eek: |
Nem adom a cigimet:-)))
Kocsit már nem is említem:-) Hmmm:-) |
Quote:
Ennyi. :D |
Én pedig a személyi kölcsönnek a reklámozását tiltanám be... - igen, azokat amiket akciós 273-442%-os THM-el reklámoznak
Undorító, ahogy belehajszolják az embereket ezekbe a hitelfelvevős baromságokba :( |
Quote:
A cigit. a hajzselét és az autót hagyd ki a buliból. A tökfőzeléket is szeretem, de az annyira azért nem zavarna:) |
Quote:
Amúgy hazafele láttam egy érdekes plakátot, fehér alapon piros felfestéssel: "légy hős, lőj le egy politikust". sztem egyesek kezdenek már nagyon csúnyán eldurvulni. |
All times are GMT +1. The time now is 12:44. |