![]() |
Quote:
vagy eccerűen állítsd 1 órával vissza |
Megmaradt 22 órán, helyes.... :) Ma este tehát párbaj.
|
Quote:
valoszinüleg azért mert ,utolso párbajon össze beszélés nélkül egyszerre azt irtuk hogy,várhato volt hogy nem jösz. biztos vagyok benne hogy az elsö párbajon nem gyüjtöd be a 3 pontot,akkor joval többön ott lettél volna még. már most szövöd az elméletet hogy hogy is lesz a következö sorozat miközbe még nem is történt semmi. mellékesem jegyzem meg, még ha pool rá is tudna beszélni hogy ne menjek a következö sorozatra,azt is megérteném.. ha te lehetsz ennyire korect ebben a sorozatba,akkor én is lehetnék ennyire a következöben. de mivel nagy fiu vagyok már,ezért nem pool mondja meg mit is csináljak,persze ez megint téged minösit hogy te mit is csinálnál,pl ha a te eggyik szövid lenne a harmadik részvevö a sorozaton. nem kivánok vitázni,csak kikivánkozott már belölem. |
3 óra a forduló utolsó párbajának kezdetéig!
|
Vmi elképzelés az utolsó fordulóra?
Ati, mire gondoltál? |
nekem legkozelebb a varsarnap este jo.
|
Nagyon elaprózódik a forduló, mindenképpen egy hét pihenővel kezdünk.
|
Ati köv párbaj milyen lesz? jöhetnek ötletek?
|
A népesség számítson az értékbe, mert észrevettem, hogy egyenlő pontnál októberben tök véletlenül rangsorolt a párbajokon. Ne ez döntsön már el helyeket...
Az esetleg most megjelenő, tavasz óta nem aktív játékosok meg gondolom olyan elbírálás alá esnek, mint tavaly... |
Jöhetnek az igények a felállásra, olyan párbajban kell gondolkodni, ami 2 résztvevő esetén is izgalmas lehet.
|
All times are GMT +1. The time now is 18:36. |