![]() |
Quote:
Majd a következőre megírom az igényeket...;) |
Én már írtam egyet hétköznapra.
Péntek 15:00-tól 20:00-ig, de lehet vége akár 22:00 is, csak annál később nem szeretném, ha elhúzódna :) Hétvége nekem sajna nem jó most. |
Quote:
|
Eljött július első hete, folytatódik élesben a párbajsorozat. A hétre vonatkozó időpontigényeket írjátok meg minél többen, hogy olyan időpontot tudjak kiírni, ami a lehető legtöbb embernek megfelel. Hétköznapi és hétvégi időpontok egyaránt jöhetnek, lehetőleg mindből több, hogy lehessen variálni.
|
Nincs valami nagy tolongás :)
Lehet nem lesznek 5 óráson 5 pontos párbajok :S |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én azért nem szóltam eddig hozzá az idő pontokhoz, mert elvileg tudok alkalmazkodni majd.
De ha már észre vételt kell tennem, akkor délelött, vagy este lenne jó. Azaz 7-8 órás kezdéssel(de inkább 8), vagy 18-19-20 órás kezdéssel lenne nekem jó. A nap az majdnem mindegy, hogy hétvége, vagy hét közben. Kb ennyi lenne a dolog. U.i.: És persze jó lenne, ha nem 1-2 nappal előtte derülne ki, mikor is lesz a párbaj, hanem hamarabb lenne kiírva, mint eddig |
Még valakinek időpontigénye? Reggelig még jöhetnek, aztán megpróbálok a két igényből kihozni valamit, ami lehet, hogy egy harmadik időpont lesz... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:02. |