![]() |
:-)
Jaja én is gratulálok:-) Szép volt:-)))) Gondolom majd Vezérem értékeli klán szempontból az eseményeket nem az én tisztem az:-) |
A legrosszabb h éjfélkor bezséltem Satibval és viccelődött vele,h ránk állnak a big gun...erre mondtam h van szabink és viccböl eleresztette h akkor biztos rájuk mennek...hát annyira nem lett vicces a vége :(
|
Quote:
Szeretnék én is gratulálni a támadó csapatnak. Mindhárman megdolgoztak a sikerért. |
:D
Quote:
De Mint tudod te is nagyon jól ott fent MNT-zenk a klánok mért nem 1 mást ütitek ?? mindekinek van törpéje nekünk nincs Szkarabeus is 1 edül van most 4 ori között 1 mást segititek. GYertek megint... Csak ha külön klán van akkor a Big Gunbol mért nyit az orinkra Kaput 1 illető ?? GYertek még vagy 5-6 x ... MI magunknak termelünk nem tápolnak nincs törpénk Ti ott fent 1 mást segittitek. MI kis célpont vagyunk nektek mért nem ütitek be a Pannonosokat ?? Ja mert régebben volt lové átadás oks megértem. Az 1/A ba Szégyen ami van nem az van mint a Monro idejébe hogy a 2-3 klán az 1 ellen mengy hanem mindeig kilép majd ujra alakul azt ütnek persze kisebekket :D Gondolkoztam a Törlésen mert van még mit felvigyek oda fel de nem azért sem És ti vagytok még mindig a Vilmára megharagudva mert mikor ment felé 2 sereg és fordult :)) Ez 1 menekülö ut volt hogy ne zuzzátok le a min. heki alá. Ti megtermelitek 1 hét alatt ami nekünk 3-4 honapba kerül. De Grat :) És remélem ez a levél miatt nem lessz sértödés Csak az igazat irtam le mint mindenki tudja :) |
Ja ja megdolgoztak a Sikerért :)
Marha nagy munka volt :)) |
Apa kezdőőődik :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
grat az ütésért azért :) |
Gratulálok a támadóknak!
Sati, nem hiszem, hogy ez a hozzáállás a célravezető, ha érdekel priviben elmondom szerintem hol hibáztatok. És ezt nem csak az ütésre értem, de azt hiszem ez privát beszélgetés tárgya. |
Quote:
Köszi a Gratulációt, és természetesen nem lesz sértődés. Igyekszem 1-2 dolgot leírni, hogy Te is tisztán láss Sati. Quote:
Quote:
Ma pedig egyszerű kiváncsiság volt a csata után, aminek se jelentősége nem volt, se a támadó klán birtokába nem jutott. Quote:
Quote:
Az utóbbi időben 3 klánnal is hadakoztunk. Szkarab, Reményhozók, Timur Quote:
Quote:
Quote:
Remélem tudunk még jókat csatázni. |
All times are GMT +1. The time now is 00:45. |