![]() |
helló
Egyszer valaki hiányolt, hát beugrottam, de azt ne várd Harcosok, hogy megfogadjam a tanácsod:)
|
Quote:
egyszer énis végig játszanék egy ilyet, mert kiváncsi lennék, hogy ki milyen is 4 órásban:) de amúgy más párbajra már tényleg nem megyek! ilyen meghívásosra szívesen elmegyek:) MSN-en mindig elérhető vagyok álltalában;) |
Quote:
Fogadd el megnyertem És nézd meg 1x ütöttem be Stevet ő volt üres És egyszer mit tom én kit de ő nem volt üres +egyszer a végén járványt 230hekim volt És igen fedeztem azért mert fedeznem kellett mivel az elején járvány bevágott:) ja és alig volt tolim 170körül csak az meg semmi:)mit akartok kis 40-kkel??? Tudod itt csak 1.25ös szorzó volt:) Ártozni?:)Jó szecsa te naon tudsz még gömbölni se tudtam senkit:D nekem a végén volt:643 lovam,186varim,170toli,341ij,185támadó,87 védő:) Meg vagy 60sima kati Had teki:28% Laki teki:25% Leloptamtalak téged is meg Járványt is:) Szecsa semmi baj te ettedtted az orim:)Ha nem loplak a végén éhen halok Ugyhogy köszi:) |
Quote:
Elöször bevágott Járvány -10heki:) Aztán fedeztem 18-at Utána leloptam a néped és így fedeztem rola dmert így 4.lettél 2-3hekit fedeztem rolad Ütöttem 2x3hekit És a végén járványt 14hekire ugy volt töle kb 700érték elönyöm... Aztán lefokoztam véletlenül a toli varit is és így lehuzott adáig:) Ja és leirtam mim volt Gömböm nem mentettem le mivel az uccsó körben már az imátkozás ment csak:DÉs Isten meghallgatta imámat Ja meg szecsa álomvilágba élsz:)Akkor vonjuk ki belölem azt a 3hekit amit Stevetöl szereztem jó akkor vegyük ugy mintha őt ütni se lehetett volna ... Akkor járvány is kevesebb hekin lett volna Sőt még te is mert akit ütöttél az lehet ütötte Stevet:D |
Quote:
Én népet csak ott elöl loptam valakitöl már fogalmam sincs kitöl Töled max nyersit loptam mert kellett a kaja már az elején:) |
Quote:
Köszi Járvány:D |
Quote:
Ja és leirom mit képeztem az elején: 130vari 60ij 80 tolit:) Bevágtak láttam Járvány alámbontott de azthittem nem engem üt kockáztattam nem bontottam... Utána te is alámbontottál ugyhogy 2épületet bontottam de így csak alád kerültem Járvány alá nem:) És csak volt elég támadóegységema végén ha befértem az elsőhöz:) Na meg a 28% hadi tekit el ne felejtsük már:D Volt valakinek jobb?:D De a végén 110ház volt már kb:Dlebontottam a fémbányát stb stb:) |
Harcosok, en nem bizonygatok semmit :) Tolem is loptal tekit, embert mindent, tudom.
De akkor is 20< hekit fedeztel a jatek folyaman. A taktikadat es tudasodat az en szememben hoztad a forma szerint. ennyi :) |
Quote:
DE aztse vágom mi volt a taktikámmal a baj?:) Gömbölni már az elején se tudtam senkit:( Lopni egy kicsit tudtam de számolni kell azzal,hogy 1.25ös szorzó:) |
Szecsa te olyan okos vagy ha nem lennél ki kellene találni:)
Ugyanannyi tolim varim volt 8:00kor mint 5:30-kor:) Na jó vagy 10-el kevesebb mert 1x a végén elkaptál a tolijaimat:) Én utána már csak ij-lovat nyomtam csak hallottál már olyanról:Taralkékolni az egységet a végére?????????????????????????? |
All times are GMT +1. The time now is 23:18. |