![]() |
Vityu, Merengő, Ti túl okosok vagytok ahhoz, hogy válaszra méltathassalak, ugyhogy meg sem teszem, játszatok tovább a kis buborékotokban ahol eddig is.
Ati még annyit, hogy nem tudom honnan idéztél állításod szerint többször is, visszanéztem ÖSSZES kimenő üzenetemet, egyszer szerepelt bennük a szégyen szó, mégpedig így : "elég szégyen, bár tudtam hogy ez lesz. " Szóval erről ennyit, meg akartam várni amíg lejárnak a vip köreim, és aztán itthagyni ezt a végtelenül tisztességes bandát, de szerintem nem fogok annyit még kínlódni itt. Talán majd ha emberileg kicsit kupálódik a társaság... |
törölve.....
|
Quote:
Ati pedig néha jó szivatni :D :p |
Quote:
|
Quote:
utólag úgy gondolom, hogy csak jót tettél azzal, hogy áttettél akkor anarchba. Megismertem jó pár embert anarchból és szeretem az anarchista csoportokat, csak sajnos kevesen játszanak anarchban. :) pedig jó hely |
Quote:
Amikor Poolnak verést ígértem, akkor azt hiszem idézhetnék pár dolgot, amivel jócskán rászolgált, de gondolom arra már büdös emlékezni. Így vagytok mindennel, más szemében a szálkát is... |
Azon gondolom nem gondolkoztatok még, hogy ekkora játékos számnál miért van az, hogy elenyésző ember használja a hódító hivatalos fórumát...
Egyszer talán erre is rájösztök, de egyáltalán nem biztos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inkább azt, hogy nem tűrheti a mindenbe belekötő, lenéző hozzászólásokat, valamint az intellektuelnek beállított semmitmondó magyarázkodást, amiből két tucat tesz ki egy felet. |
All times are GMT +1. The time now is 08:28. |