![]() |
Köszönjük!
Asszem tudom már mi az az insomnia.....kezdem megkapni.:) |
Quote:
|
OFF: ha már új személyiségekről van szó a másik témában, akkor: insomnia, ami minden körben generál egy fontos eseményt, csak azért, hogy ébren tartson... :D
|
Quote:
|
Quote:
Ez így biztos népszerű személyiség lenne :D:D:D:D |
Quote:
Ezt jobban szeretnénk,szerintem :) |
Quote:
|
Quote:
Vagy xy szövetségesed törölte magát, szövetségi helye felszabadult! :) |
2009-10-31 12:01:15 Anti Travi Alliance (#3592) támadást indított Novecento (#3805) ellen, de a csatát elvesztette.
2009-10-31 11:01:19 Grendel (#3528) támadást indított ebek harmincadja (#3741) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1077 hektár földet. gratula :) |
Szép reggelre virradt :)
|
2009-11-02 06:01:12 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Látnok (#3189) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11244 hektár földet.
Sajnálom srácok! Gratulálok a támadónak! |
Nem sok hiányzott a 13412-höz... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Hatalmas gratula!!!! Nagyon szép! :)
|
Quote:
Gondolom voltak sokan akik nem hitték hogy a Csak egy ilyet is tudhat de most rájuk cáfoltunk remélem erőteljesen :) |
Gratulálok!
Pont akkor nem volt ügyelet. Mér nem alszotok olyan korán?:) Annyi íjat venni meg esélyünk sem volt, lemerült a pártkassza.... |
Quote:
gondoltuk ritkán adódik ilyen lehetőség ki kell használni :) meg egyébként is készülődtünk már valami hasonlóra :) Köszönjük a Gratulációt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulálok! :)
|
Gratulálok a szép nagy ütéshez!
Az a gyanúm, hogy nagyon kevés ütés volt eddig 10k heki fölött, így mindenképpen kiemelkedő. Ati: erről nincsenek adataid? (klánütés logok) :) |
Quote:
Gratulálok a magam és klánom nevében. |
Köszönjük szépen még egyszer :))
|
Quote:
|
10k hektár fölötti szövetségi foglalások, a Hódító teljes történetéből, időrendben:
2006-03-24 06:01:16 Szkarabeusz (#2460) támadást indított Mekk-mekk (#2198) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11959 hektár földet. 2006-04-27 04:00:52 Szkarabeusz (#2460) támadást indított Mekk-mekk (#2198) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 13411 hektár földet. 2009-11-02 05:01:12 Csak egy maradhat ... (#2643) támadást indított Látnok (#3189) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 11244 hektár földet. |
A történelmi ismétlődés érdekében kérjük egy hónap múlva a mégnagyobb foglalást! :D
|
Én is gratulálok a támadóknak!!
Nem gondoltam volna, hogy a Cak egy maradhat klán képes támadó félként eredményesen szövetségi harcot folytatni. Örülök, hogy tévedtem, hajrá csak így tovább. |
gratula, szép ütés :)
|
Tyű, szép nagy ütés:)
Gratula! |
gratula! :) szép nagy ütés.. :)
|
Gratula :)
Csak így tovább :) |
Én is gratulálok ehhez a hatalmas ütéshez! :)
|
ilyet még nem láttam... :eek:
nagyon szép, gratulálok... |
Quote:
egyébként főként ez motíált engem/minket hogy megmutassuk hogy igenis érünk annyit mint a többiek és hogy igenis van helyünk idefent a topba :) |
/Az extra tojásos szendvicsem érdekében/
Szép ütés volt gratula! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45. |