![]() |
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
|
|
énekel a gitár... :o |
Quote:
|
Quote:
|
|
|
|
|
Quote:
|
|
|
Kedden hallottam őket a SZOTE-ban. Jó bulit csaphattak, utólag azt mondom, kár, hogy csak az utolsó három számra értem oda.
|
:)
|
"Hiába hitték annyian, és hirdették boldogan, mit hoz a holnap Hiába szép, ha messze van messzebb egy életnél Hiába él, ki csak remél. Hiába szól ki mást igér Hiába hagzott fényesen Hiába szólt hogy "Győzelem", ha nem nyert senki sem. Hiába foglalták aranyba kőbe, Hiába fogadjuk égre és földre Hiába eskü és hiába szent beszéd" |
|
|
|
|
Miért nem jelenik meg a videó? Visszaírva linkké a beillesztett kódot simán bejön a film. :o Szerk: Köszönöm Princ! Erre nem jöttem volna rá, máshol nem érzékeny a tagek elrendezésére :) |
Quote:
|
|
|
|
És mi arra születtünk, hogy a föld sebeit begyógyítsuk,
életünkön át, életünkön át, Arra születtünk, hogy mindig menjünk, meg ne álljunk, induljunk tovább, induljunk tovább. A holnapoknak minden kulcsa két kezedben van, Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam. Arra születtünk, hogy tiszta szívvel szerethessünk, boldogok legyünk, boldogok legyünk, Arra születtünk, hogy mégse dobjuk el hitünket, hogyha szenvedünk, hogyha szenvedünk. Mint a mécses világítson egész életed, Fordulj felém, ha megérted, mit mondok neked. Arra születtünk, hogy napsugárba kapaszkodjunk, nem baj, hogyha fáj, nem baj, hogyha fáj, arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk, s játszunk még tovább, játszunk még tovább. arra születtünk, tiszta legyen még a szívünk, s játszunk még tovább, játszunk még tovább. |
|
|
Jelenlegi tükörképemről beugrott a szám :)
|
Erröl pedig az én kedvenc Cranberries számom.
|
|
"Ennek ére, annak éra, A kocsmában isznak a Kádáréra, Mindegy milyen hatalom, Én már mindegyiket leszarom. Ez se volt jó, az se volt jó, Addig a jó, amíg olcsó, A tisztességnek nincsen hitele, De ha válogat az ember, szarban a helye." |
|
|
Király L. Norbi - Megatraktor :(
|
Vivaldi - Allegro non molto-Inverno
Ez a Vivaldi egy zseni volt. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:47. |