![]() |
Quote:
én végigolvastam ezt az egész "izét",és itt pontosan a nyuszika és a sapka esete forog fenn már jó ideje!! mindegy mit csinálsz vagy nem csinálsz Harcosok jópár ember úgyis csak kötekedni fog veled!!! szerintem ha eleinte egy kicsit nyagyképű stílusban nyomtad is a végére kiderült hogy kik az igazi "gyökerek"!!:D ja a végére csak annyit: 1NEM vagyok Harcosok 2NEM ismerem Harcosokat |
igaz,igaz!!!
Quote:
Pár egyénnek mind1,hogy Harcosok mit csinál!! Egyszer már elkönyvelték és ezt semmi sem változtathatja meg. Harcosok!GRAT!! -A negatív hozzászólásokra meg ne is reagálj létszives. -Legyél megint okosabb Máté!!!!:cool: Én éppen azért vagyok már régóta Harcosok mellett,mert úgy látom ő van egyedűl!! A tábora persze növekszik:p |
Quote:
(páran úgyse tudják):D :D :p sajna:( |
Nem tudom de nem érzem úgy, hogy megbántottam valaha is Harcosokat :D és tudjátok mért mert ő Chuck Norris :D Na de komolyan szerintem amit itt róla mondunk azt fel se veszi. Ha felvenné írna ,-let :D meg stb. :)
u.i.: Harcosok gratula az 1. helyhez :) |
Chuck Norris!!
Ez jó:) |
Harcosokkal az a baj, hogy írt itt egetrengető butaságokat, volt, hogy normális dolgokat akart leírni, de őszintén szólva mindezt elég fennhéjjázó módon tette. Elismerem, megnyerte a párbajt és gratulálok hozzá.
De ettől nem gondolom kevésbé nagyképűnek. |
Quote:
|
En is elismerem, hogy megnyerte a parbajt, de ezzel minek kéne valtoznia? :)
Ezzel mint ahogy Harcosok sem valtozik, egyes emberek rola alkotott velemenye sem fog, ugy gondolom. |
Quote:
|
Rengeteg esetben meghozhatjuk a felteleket: "ha..."
De attol egy parbaj ilyen-olyan, hogy megtortennek dolgok :) Magat a parbajt, es az ottani feelinget tobbre tartom annal ki nyeri; teljesen mindegy ki nyeri. En annak orultem a legjobban, hogy volt 12-13 aktiv jatekos, akik vegigjatszottak az egeszet :) Ebben allt szerintem a tegnapi parbaj nagysaga...nem pedig abban, hogy ki nyerte. Ugyhogy, a jovoben is lehet ilyeneket szervezni :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |