![]() |
A férfi felfedezte a puskát és feltalálta a vadászatot... ......A nő felfedezte a vadászatot és feltalálta a bundát.
A férfi felfedezte a színeket és feltalálta a festészetet....... A nő felfedezte a festészetet és feltalálta a sminket. A férfi felfedezte a Világot és feltalálta a beszélgetést....... A nő felfedezte a beszélgetést és feltalálta a pletykát. A férfi felfedezte a játékot és feltalálta a kártyát...............A nő felfedezte a kártyát és feltalálta a jóslást. A férfi felfedezte a barátságot és feltalálta a szerelmet. ....A nő felfedezte a szerelmet és feltalálta a házasságot. A férfi felfedezte a nőt és feltalálta a szexet..................... A nő felfedezte a szexet és feltalálta a migrént. A férfi felfedezi a kereskedelmet és feltalálja a pénzt....... A nő felfedezi a pénzt és utána megette az egészet a fene. |
|
A szőke hazamegy, megvárja, míg kihűl a kipufogó, majd elkezdi fújni. Meglátja ezt a barátja:
- Hát te meg mit csinálsz? - kérdezi meglepetten. - A szervizben azt mondták, ha jó erősen megfújom, akkor kiegyengethetem a horpadást! A barát a fejéhez kap: - Te teljesen hülye vagy? Így sosem fog sikerülni a dolog! Előbb húzd fel az ablakokat, mert ott kimegy a levegő! |
Quote:
Szuperhős Most már értem, miért reklámozod ezt az oldalt............... :D:D:D:D:D |
Quote:
Milyen horpadást? Mit kell megfújni? Hogy lehet attól kiegyengetni? :eek: :confused::confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Attila Gyerekek megrontója" ... gondoltam kiszúrok vele, és írom becézve: "Ati Pedofil" Ez az oldal pikkel rám... :D |
Quote:
|
Quote:
Tényleg :DDDDDD Ez a vezetékneved :DDDDD "Hormonzavaros pantomim művész" |
All times are GMT +1. The time now is 22:57. |