![]() |
állatkert
Egy férfi egy álláshirdetésre jelentkezik az állatkertben. Kiderül, hogy az állatkert legfőbb látványossága, a gorilla, nemrég pusztult el, és attól félnek, ha ez kiderül, nem jönnek majd a látogatók. Az állatkert igazgatója magas fizetést igér a férfinak, ha jól eljátsza a gorilla szerepét jelmezbe öltözve.
A jelentkező megdöbben az ajánlaton, de mivel nagyon kell neki a pénz, elfogadja az állást. Beöltözik és bezárják a ketrecbe. A produkciója egészen jól sikerül, a látogatók odavannak a gorilláért. A férfi egyre jobban belejön a mókába, le-fel ugrál, mászik, hintázik. Egyszer azonban egy akrobata mutatvány rosszul sül el, a magasban ugorva nem tud elkapni egy kötelet, és áttörve a rácsokat átzuhan az oroszlán ketrecébe. Míg a földön fekszik, az oroszlán egy hatalmasat üvölt. A férfi rémülten kiabálni kezd: "Segítség! Segítség!" Erre az oroszlán közel hajol hozzá és a fülébe súgja: - Ne ordíts, te őrült! Mindkettőnket ki fognak rúgni!:) |
Quote:
|
KEDVES BARÁTNÕMNEK:
Az elmúlt évben 365-ször próbáltam veled szeretkezni. Ebbõl 36-szor sikerült, ami átlagban 10 naponként egy alkalom. Íme a lista, miért nem voltam többször eredményes: 54-szer azért, mert az ágynemû mosásban volt, 17-szer azért, mert túl késõ volt, 49-szer azért, mert túl fáradt voltál, 20-szor azért, mert túl meleg volt, 15-ször azért, mert aludni akartál, 22-szer azért, mert fájt a fejed, 17-szer azért, mert féltél, hogy felébred a gyerek, 16-szor azért, mert túlságosan felbosszantottak, 12-szer azért, mert az a nap rossz volt abban a hónapban, 19-szer azért, mert korán kellett felkelned, 9-szer azért, mert azt mondtad, nincs hozzá kedved, 7-szer azért, mert leégtél a napon, 6-szor azért, mert a késõ esti show-t nézted, 5-ször azért, mert nem akartad összekócolni az új frizurád, 3-szor azért, mert féltél hogy a szomszédok meghallanak minket, 9-szer azért, mert az anyád meghall minket. A 36 esetbõl, amikor sikerült, nem volt kielégítõ az eredmény: 6-szor azért, mert te csak ott feküdtél, 8-szor azért, mert emlékeztettél arra, hogy van egy repedés a mennyezeten, 4-szer azért, mert azt mondtad, siessek, hogy hamar túl legyünk rajta, 7-szer azért, mert fel kellett hogy ébresszelek, hogy megmondjam, befejeztem, 1-szer azért, mert attól féltem fájdalmat okoztam, mert úgy éreztem, megmozdultál. CÁFOLAT KEDVES BARÁTOMNAK: Azt hiszem, kicsit összezavarod a dolgokat. Íme azok az okok, amiért nem tudtál többször, mint ahányszor sikerült: 5-ször azért, mert részegen jöttél haza, és a macskát próbáltad megdugni, 36-szor azért, mert egyáltalán nem jöttél haza, 21-szer azért, mert nem állt fel, 33-szor azért, mert túl gyorsan elmentél, 19-szer azért, mert lekonyult, mielõtt még hozzákezdtél volna, 38-szor azért, mert túl sokáig dolgoztál, 10-szer azért, mert görcs állt a talpadba, 29-szer azért, mert korán kellett kelned, hogy golfozni menj, 2-szer azért, mert verekedtél, és tökön rúgtak, 4-szer azért, mert beakadt a nadrágodon a cipzár, 3-szor azért, mert megfáztál és folyt az orrod, 2-szer azért, mert szálka ment az ujjadba, 20-szor azért, mert elfelejtetted mi is járt az eszedben egész nap, 6-szor azért, mert a pizsamádba mentél el, miközben disznó könyvet olvastál, 98-szor pedig azért, mert nem értél rá, mivel focit, baseballt, stb.-t néztél a tévében. |
Anyu, ha nagy leszek engem is szeretni fog egy férfi?
- Igen, de csak ha jó leszel. - Es ha nem leszek jó? - Akkor sok férfi fog szeretni... |
- Anyu, most már elmúltam 16. Rúzsozhatom magam?
- Nem, kisfiam! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
akkor nem vagyok kocka:D:D |
Quote:
Quote:
"getRandomNumber()" sztem mindenkinek világos hogy miről szól (ha mégse, akkor egy véletlenszámgeneráló fügvényről van szó) a "return 4" is elég jól kikövetkeztethető "visszatérés 4-el". magyarul bekérsz egy véletlen számot, de ettől a fügvény mindig 4-et ad eredménynek;) Amúgy egy haverom programozás gyak.vizsgáját hasonló hülyeséggel csinálta meg. Elvileg vmi diagnosztikát lefutató progit kellett volna irnia. Ismerte a tanárt, és tudta, hogy nem a forráskódot csak a végeredményt nézi. Fingja nem volt az egészről amúgy. Emberünk irt egy mezei fügvényt diagnostic néven, ami csak printf-ből és delayből állt(képernyőre kiiratás és késleltetés). 5öst kapott érte... |
Quote:
De hogy én is írjak egy viccet: Néni, kérem, leülhetek a zsákjára? - Persze, fiam, csak a tojásokra vigyázzon! - Miért, tojások vannak benne? - Nem. Szögesdrót. |
All times are GMT +1. The time now is 03:00. |