![]() |
Asszem megyek anarchba és abból fogom vipelni az orijaimat.
|
Quote:
200 hekis oriért 1,5 milliárddal hány vipet adnátok?:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
xxxxx(#xxxxxx)
2007-12-23 17:47:20 Helyezés: xxxx Érték: xxxxxx boldog karacsonyt es boldog uj evet kivanok mindenki nek ja ne probajon senki meg tamadni He-he:) |
Diplomácia
Diplomácia az egyik csopiban:D
1. Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek !! 2. Én is kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! 3. Boldog Karácsonyt minden kedves ellenségemnek, és még boldogabbat a barátaimnak, ismerőseimnek! 4. Csatlakozom az előttem szólóhoz! 5. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek! Majdnem sorba jönnek ezek a hirdetések! A feljelentő részben van egy ilyen rész : Nem szövetség keresése a diplomáciában Most akkor feljelentsem őket sorba? Újévkor újévi köszöntők lesznek,húsvétkor meg húsvéti:confused::D A szülinapos köszöntőkről meg ne is beszéljünk:rolleyes: Én most nem jelentem fel őket,de ha még egy ilyet meglátok akkor dádá lesz:D:D |
Sziasztok jelentkezzetek a szövimbe akárki jöhet mikndenki már 3 man v.unk erösek akárki jöhet ez joo szovi max 12 kör barna ha kuldtok szovit elfogadom az msn jo lenne
Azért megnézem, h mikorra állnak össze, ha egy ori alóla és egy ori felőle jelentkezik 12 körröl:D:D |
Quote:
Lassú víz,partot mos:) |
xxxxx (#xxxx)
2007-12-25 15:35:13 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Züllött ork, lepusztult országgal szövibe lépne :) Jó pofa:) |
Quote:
"Boldog Karácsonyt Mindenkinek! (modi lécci csak figyelmeztetést, karácsony van)" |
"...megüresedett egy hely az alábbiakat várjuk:
-Hadis -varis mindegy a faj kivéve: óriás meg élőhali ..." Az élőhalottat még értem.és titokban mindig is tudtam, hogy az ork varázslók a nyerők ;) |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |