![]() |
|
|
|
|
Ha újra szülne az édesanyám, ugyanígy tennék mindent talán! |
|
|
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
izlesek es pofonok. |
|
LoL :DD :D:D |
ha minden igaz ez egy igazi csemege lesz
http://www.youtube.com/watch?v=hRt63...eature=related |
|
Az 1:12 utan reszt ajanlom annak... Szerintem gondoljatok. :) Ps. Most van lehetoseg a forumon nevvaltoztatasra, figyeljetek oda! :) |
Mert nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik
|
Quote:
|
Egy általam intellektuális téren igen magasan jegyzett csoporttársam a következőképpen reagált erre a dalra, mikor egy tanárunk művelési célzattal elindította ezt a videót a keddi óránk végén: "Hát ez meg mi a szar?" Hogy aztán mennyire volt valójában vicces az a jelent, amikor "discostyle"-ban elkezdte magát rázni és produkálni, nem tudhatom. Végülis amiben nincs rap, Lady Gaga, villódzó fények és ultradivatos hajviseletek, az már csak szar lehet... Jut eszembe, nem tudjátok véletlen, mikor kerül fel a 19 csillag a magyar zászló bal felső sarkába? |
Quote:
Nemrég bukkantam rá neten, egyébként nem ismertem korábban. |
Quote:
|
|
|
Eltelt több, mint egy évtized...
A legerősebb zenei erő évtizede, amelyet az emberiség megismert... A Hardcore korszak kezdetétől összecsaptunk rengeteg gonosz erővel, Akik megpróbálták elpusztítani azt, amit mi Életnek nevezünk A Nagy Ütközetet követően a világ azt gondolta, hogy a Hardcore elpusztult, s eltűnt örökre... De létezik egy ősi legenda, amely feltárja előttünk, hogy a Magot lehetetlen kiírtani, És a Magból egy Vadállat újra szárnyra kap, erősebben, mint amit a világ valaha is látott Majd a magát Mesternek nevező Vadállat egy új Hardcore hadsereget toboroz, És ez az a pillanat, amelyre minden Hardcore harcos várt A Hardcore Mestere elhozza a világnak a Hardcore új arcát: Mi sose tűnünk el... Sose halunk meg! Ez az a pillanat, amelyre minden Hardcore harcos várt Senki sem parancsolhat többé nekünk, Mindenki élvezze a végzetét... Mi sose tűnünk el, sose halunk meg! |
|
|
|
Quote:
|
Köszönöm Bimmbimm. |
Quote:
|
Quote:
|
Azt gondolná az ember nem ezt már nem lehet fokozni és DE igenis, hogy LEHET! :D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
|
Attól tartok, itt is fogok kapni lefele kezeket, de én akkor is szeretem :) (Vent, ugyanaz, mint ami nem tetszett, csak egy feldolgozás, tehát ha nem tetszik, nem muszáj meghallgatni :D) |
Quote:
|
|
|
"A bajban sem ismerjük egymást Nem nyújtunk segítő kezet De ha nem hiszi magyar a magyart Az út már a pokolba vezet" |
All times are GMT +1. The time now is 14:13. |