Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Ati 11-11-2010 13:29

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270615)
szerk.: Az olyan régen, azt jelenti több hónapja.

Több = 2

Ati 11-11-2010 13:31

Rob: értékelném, ha betartanád a Hódító szabályait............... Tudod, piaci információ kiadása tilos.........

RRRrrr 11-11-2010 13:33

Látom hiába koptatom a betűket. Tény, hogy egész más fordult meg a fejemben.
Összeszámoltad már, hány tisztességes játékost sikerült elűznöd az ehhez hasonló hozzáállás miatt? Mert én tudok legalább tízről, akik már évek óta kerülök a hódos "szuper" közösséget, pedig igen erős, aktív játékosok voltak.
Rövid időn belül kb. 15-20ember fog maradni, akiknek aztán egy szavuk sem lesz, mert nem lesz ellenfél, majd csak veregetik egymás vállát, de jók is vagyunk...

Ati 11-11-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270620)
Összeszámoltad már, hány tisztességes játékost sikerült elűznöd az ehhez hasonló hozzáállás miatt?

Sajnálom, amikor tisztességes játékosok elhagyják a játékot csak azért, mert játékostársaikkal nem tudnak személyeskedés nélkül meglenni, de ettől még a személyeskedés nem elfogadható. Ígyhát ha emiatt elhagyják a játékot, akkor annyival is kultúráltabb környezet marad a többieknek.

Rob 11-11-2010 13:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270619)
Rob: értékelném, ha betartanád a Hódító szabályait............... Tudod, piaci információ kiadása tilos.........

a vak is látta, hogy csak poén volt, de ha ettől neked jó akkor osszad a pirosat. egyébként meg még ha nem poén lett volna is semmi olyan infó nem hangzott el ami bármire használható. nem egyszer olvastam már fórumon olyanokat, hogy jó a teki ára a W-ben, vagy megélénkült mostanában a nyersipiac.....na ez is ilyen volt. de rá is hagyom, mert sose lesz igazam és csak felizgatom magam:)

Ati 11-11-2010 14:00

Azt pedig végképp sajnálom, hogy van, aki még a tetszését is kifejezi amellett, hogy a Hódítóban lehessen egymással személyeskedni, és egymás magánéletében vájkálni.

Nem lehet. Ezt viszont nem sajnálom, hanem kifejezetten örülök neki, hogy nem lehet.

RRRrrr 11-11-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270623)
Azt pedig végképp sajnálom, hogy van, aki még a tetszését is kifejezi amellett, hogy a Hódítóban lehessen egymással személyeskedni, és egymás magánéletében vájkálni.

Nem lehet. Ezt viszont nem sajnálom, hanem kifejezetten örülök neki, hogy nem lehet.

Jól tudod, hogy ilyen nincs. Talán olyan van, hogy valaki bólogat Neked erre, hogy milyen igazad van, de ez csak a szokásos csavarjuk amennyire lehet szöveg...Senki nem fejezte ki tetszését azzal kapcsolatban amit leírtál, és még csak nem is utalt rá senki, hogy jó lenne ha ilyen lenne.

Ati 11-11-2010 15:40

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270628)
Jól tudod, hogy ilyen nincs. Talán olyan van, hogy valaki bólogat Neked erre, hogy milyen igazad van, de ez csak a szokásos csavarjuk amennyire lehet szöveg...Senki nem fejezte ki tetszését azzal kapcsolatban amit leírtál, és még csak nem is utalt rá senki, hogy jó lenne ha ilyen lenne.

:confused:

Te írtad, hogy szerinted nem jó ez a hozzáállás, hogy a személyeskedő, játék keretein belül megmaradni nem tudó emberek ki vannak tiltva a Hódítóból. A *TE* írásodra lett tetszés nyomva.

Ez az, amit én sajnálok, hogy valaki azt támogatja, hogy lehessen személyeskedni, és az online játék kereteit túllépni.

RRRrrr 11-11-2010 15:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 270630)
:confused:

Te írtad, hogy szerinted nem jó ez a hozzáállás, hogy a személyeskedő, játék keretein belül megmaradni nem tudó emberek ki vannak tiltva a Hódítóból. A *TE* írásodra lett tetszés nyomva.

Szerinted írtam ilyet, szerintem meg nem. Vagy lehet már olvasni sem tudok...
Értelmezd már inkább úgy a mondataimat, ahogy le van írva, nem kell ez a nyakatekert körbemagyarázás, aminek az a vége amit Te kitalálsz...

Ati 11-11-2010 15:57

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 270631)
Szerinted írtam ilyet, szerintem meg nem. Vagy lehet már olvasni sem tudok...
Értelmezd már inkább úgy a mondataimat, ahogy le van írva, nem kell ez a nyakatekert körbemagyarázás, aminek az a vége amit Te kitalálsz...

Természetesen nem kizárt, hogy nem tudom értelmezni a leírtakat. Egy dolgot azonban ne felejts: nem olvasgatom mindenki levelezését a játékon belül, csak azokat, amiket a címzettek nem tartanak elfogadhatónak. Ez pedig azt jelenti, hogy akinek írtad az üzenetedet, az sem úgy értelmezte, ahogy szeretted volna.

All times are GMT +1. The time now is 23:38.