![]() |
Quote:
|
nánánánánánánánánááááááánááááááááááá
|
Quote:
Ami privát az privát, de lehet ez csak az én véleményem. Élőben nem fogunk találkozni a közeljövőben szerintem, és valahogy nem hiszem, hogy az ilyesfajta keménység számítógép mellől idevaló lenne, vagy megállná a helyét. Amit Debilkének írtam az neki szólt, az ő hsz-eire volt válasz. Ha nem akarod, hogy beszóljanak neki, vedd rá, hogy ne írjon ide, mert ezzel ezt is kockáztatja. Bár kitelik tőled hogy egy 5 éves gyerekkel keménykedj ( érettség tekintetében nem álltok távol egymástól, bár Bulcsú előnyben van, mert lelkileg sokkal kiegyensúlyozottab mint te), azért azt is vedd figyelembe, hogy ő még nem írt ide semmit... |
Quote:
Te meg ne szólj bele:D:D:D Ez itt a dühöngő, asszem most végre a helyünkön vagyunk:D |
Ovó bátsi kezdőőődiik....
|
Folyt. köv. a Maúnika Showba .....
|
Quote:
Az utolso gondolatokat nem tudom, mennyire gondoltad komolyan, ha tenyleg egy 5 eves gyerekevel tartod egyenertekunek a szellemi szinvonalam, akkor tenyleg nincs mirol beszelni, es ilyen kisstulu sertegetesekbe tenyleg nem kellene belemenni, szerintem. Termeszetesne eszembe nem jutna akar egy hangos szot is mondani a gyerekednek, egyszeruen parhuzamot szerettem volna vonni, hogy az embernek rosszul esik, ha omiatta a szeretteit bantjak. Egy a lenyeg: ne miattam szolj be neki, erted? Ez egy normalis keres, es szerintem ertheto. Bantani sem akarlak, bar neha olyanok a beszolasaid, hogy kinyilik a bicska a zsebemben, egyszeruen mar itt neten nem tudom lereagalni, annyira szanalmasnak tartom nemelyik mondatodat iranyomban... Egy a lenyeg: ha velem van bajod, szolj be, sertegess, koss bele minden mondatomba, szidj, de engem. Miutan igy viselkedtel velem mostanaban, ezentul egy mas jellegu beirasodba sem fogok belekotni, abszolut nem motival mar, hogy kijavitsam a hibaid, majd megteszi mas, vagy ha senki se, felre lesznek vezetve a kezdok, nem erdekel. De ha nekem szolsz be, nem fogom szo nelkul hagyni. (Csak tudnam a jajjgatocsapatnak (Goldy, Dragi, stb...) mi baja van.... Mint a venasszonyok, komolyan...) :D |
Quote:
Ti meg mint a bölisek a homokozóban...:p |
Quote:
A bölis böllért jelent?:D:D |
van egy csomó topic ami számomra is unalmas, de nem emlékszem hogy elolvastam volna...
:p:p ez a dühöngő ,pls csak mazohisták olvassák idegeket borzolhat... :D:D és én is mérgelődők egyet, tele van síránkozással a fórum , pedig olyan szépen tovább lehet görgetni az egeret, ha nem tetszik valakinek a beírása... miért gondolja az, aki tele sírja a fórumot hogy itt ezt nem kéne meg ott azt nem kéne, meg hogy ez itt menyire Off , ott mennyire Off, ugyanolyan egér tovább görgetős az is Hsz az is... ( mint az enyém is...:mad::mad:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:10. |