![]() |
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett. Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon :) Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben :) Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem :) Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett :) Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez. (bocsi, ha szarkasztikus voltam) |
Quote:
|
Quote:
Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.:D |
Quote:
2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától. akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P |
De, lattam :)
Csak vhogy ez kimaradt :P |
Quote:
|
Ezert kertem, hogy ossza meg velunk.
S bizonyara kellett neki lennie. De hatha Iron is hozzaszol a temahoz...elvegre o lathatta, hogy mennyi egyseg ment ra tamadni. |
Quote:
200 hsz egy 4 órás párbaj alatt:) |
Quote:
csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett:) úgy kb a végére össz egységem száma: 1239 egységem lett volna készen 19:30-ra:) nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna:D:DD |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |