Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Szecsa 11-19-2006 20:16

Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon :)
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben :) Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem :)

Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett :) Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.

(bocsi, ha szarkasztikus voltam)

Remedy 11-19-2006 20:17

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 44272)
Őőőő... sajnos nem tehetem, mert gonosz vagyol.;) :)
Ki kell érdemelni.:p

Sokminden vagyok, de gonosz nem, kikerem magamnak :P

Cassandra 11-19-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44274)
Harcosok, nem volt vmi nagy tudas a nyereseged :) Hany hekit fedeztel osszesen? 30 felett? Azert grat hozza.
En maradok az utogetos parbajnal,mivel az hogy lopkodsz es artozol a jatekban az nem nagy .. :) S utsz lefele mittudomen hany korre...
Cassandra, vegulis magas nepessegem lett eleg hamar, a forumra kiirkaltam, hogy mikor mennyi volt a nepessegem.
Vegulis, nem szamit.
Harcosok-speciel volt a parbaj szoszerint is :)

Nekem is lehetett volna, ha nem lopnak egyszerre négyen embereket tőlem(köztük Harcosok is) és, ha nincs rajtam összesen vagy ötven körön át vihar. A végére egész hozzászoktam az igencsak csapadékos időjáráshoz.:D

Remedy 11-19-2006 20:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44276)
Harcosok, en figyeltem, hogy mikor fedeztel 192 hekirol 19 hekit...azt is lattam, hogy az alapjan fedeztel, ahogy en utottem...soot, azt is, ahogy Tudakozot utotted, asszem 1*.
De viszont az ...-nak tartom, hogy mindosszesen 3 hektar utessel lettel elso helyezett.
Lehet engem ezert szidni, meg minden, de aki nem a jatekert jon, az ne jojjon :)
Nezd meg, Synkel es Cassandra is egy baromi jo orit hoztak ossze...ahogy figyeltem oket jatek kozben :) Pedig -akar arra is hivatkozva, hogy ok ritkan jatszanak- csinalhattak volna egy hasonloan vedekezos orit, mint amilyen a Tied volt. De megsem :)

Azert ha megosztanad, Harcosok hogy milyen egysegeid voltak es azokbol kb mennyi akkor szerintem sokan boldogak lennenk, hogy milyen ori is lett az elso helyezett :) Lassuk mi a helyes utirany egy parbaj megnyeresehez.

2006-11-19 19:57:03 Járvány (#321676) megtámadta Buter land (#331696) országát, de nem tudott áttörni a védelmen.
2006-11-19 20:00:06 Buter land (#331696) elfoglalt 14 hektárt Járvány (#321676) országától.

akkor ezt nem is lattad, szecsa? ezzel nyert :P

Szecsa 11-19-2006 20:21

De, lattam :)
Csak vhogy ez kimaradt :P

Remedy 11-19-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44280)
De, lattam :)
Csak vhogy ez kimaradt :P

Ezekszerint akkor csak volt neki tamado egysege

Szecsa 11-19-2006 20:25

Ezert kertem, hogy ossza meg velunk.
S bizonyara kellett neki lennie.
De hatha Iron is hozzaszol a temahoz...elvegre o lathatta, hogy mennyi egyseg ment ra tamadni.

lll 11-19-2006 20:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 44275)
és 1600. hsz :)

amikor a párbaj elkezdődött akkor 1400 hsz volt még csak:)

200 hsz egy 4 órás párbaj alatt:)

lll 11-19-2006 20:35

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 44276)

hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is:)

csak az a baj, ha 16 fős párbaj van, és 4 órás, akkor pl nekem 18-kor amikor még itt voltam, már tele volt az összes házam, és ha jól emlékszek 96 házam volt plusz 2k laki teki és amikor elmentem utána rá 15-20 percre jött még be 1800 laki teki, szal támadás nélkül nem lehet nagyon végig csinálni ezt a taktikát, mert kell a terület növekedés
jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett:)
úgy kb a végére össz egységem száma:
1239 egységem lett volna készen 19:30-ra:)
nemtom kinek mennyi volt, de ennyivel szerintem lazán a dobogó 1-2 fokáért harcoltam volna:D:DD

Remedy 11-19-2006 20:38

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 44284)
hát nemtudom, de Harcosok taktikája nem valami szuper jó, és nekem sem tetszik, de ha azt játsza mindenki akkor azt kell nekem is:)

jah és 18-kor aszem 7k népem volt és Járványt leloptam a képzés elött kb 400 embert tőle, és úgy indítottam a képzést amit már ugye nem láttam amikor beérkezett:)

Kezdesz te is szep magyaros mondatokat irni :P

All times are GMT +1. The time now is 18:11.