Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Remedy 02-14-2011 18:06

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279946)
Hanem hogy a játékostársak asszisztálnak az ilyen hozzáálláshoz. Senkit nem zavar?! Máshol egy csoport kiveti az ilyen embereket. És nem rongálnak tovább. Itt beállnak a sorba hogy átvegyék a rossz viselkedés mintát.

Ez komoly? En nem tudom, mit rongaltam, de szamold mar ossze a megvalosult javaslatoknal hany otletem van, amitol sokkal jobb lett a jatek, aztan mondj ilyeneket...

Ez a hsz egyszeruen nonszensz.

Remedy 02-14-2011 18:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279948)
Nem értem mire ez a nagy Isten-imádat, hogy amit Remy ír, az úgy van, akkor már le se merem írni a saját véleményemet. Jól ismeri a játékot? Igen. Te is ismerheted jól. Semmivel nem számít jobban Remy véleménye, mint a Tied.

Rosszul latod, mostanaban forditva van 1-2 szemelynel. Amit Remy ir, az alapbol netto faszsag, el sem olvasom, nem is ertelmezem, csak nyomkodom a lefele kezeket, mert egy nagykepu faroknak tartom. Aztan meg kifakadok a forumon minosithetetlen stilusban (lelki szegeny, stb...), es meg en kritizalom a masik stilusat...

vityu 02-14-2011 18:12

Quote:

Originally Posted by Kalapácska (Post 279947)
Ha minden faj egyformán vihető és egyformán játszható és egyformák lennének a képeségei is . Akkor egy faj is elég lenne úgy érzem :DD

Látom, megmaradt benned az írásom lényege...

Kalapácska 02-14-2011 18:17

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 279952)
Látom, megmaradt benned az írásom lényege...

Hát kívülről nekem ez jött le belőle .

Kubbi 02-14-2011 18:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 279948)
A fórumot olvasva sok embert zavar.

Na és mi van akkor, ha Remy ezt vagy azt ír? Ez EGY ember véleménye. Nem értem mire ez a nagy Isten-imádat, hogy amit Remy ír, az úgy van, akkor már le se merem írni a saját véleményemet. Jól ismeri a játékot? Igen. Te is ismerheted jól. Semmivel nem számít jobban Remy véleménye, mint a Tied.

Ha akinek nem tetszik, amit Remy ír (vagy bárki más, általánosítani kellene most már), és emiatt nem írja le az ellenérveit, akkor való igaz, hogy ellenérvek hiányában nagyon hamar többségi vélemény lesz.

én nem istenítem, és nem is értem miért alakult így
de sokan sajnos, "talán" mérlegelés nélkül követik a véleményét vagy legalábbis mentalitását.
számtalanszor találkoztam már ezzel itt a fórumon

Ez nem "nem merem leírni" dolog.
Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát egy játék miatt. Nekem egyszerűen ez így nem éri meg
és sokaknak úgyszintén nem éri meg. Egy játék miatt én nem akarom elrontani a hangulatom. Ha ennek az az ára hogy nem írom le a véleményem, én megbarátkoztam ezzel. :)
De azzal MÉG nem, hogy belém kössön egy nicknév
de lehet majd annak is eljön az ideje

Ati 02-14-2011 18:26

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 279954)
Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát egy játék miatt. Nekem egyszerűen ez így nem éri meg

Ez teljesen érthető, és el is fogadom. Nem mindenki akar belefolyni annyira a történésekbe, hogy egy módosítás előkészületekor az ő véleménye is figyelembe legyen véve. Ezzel a többség így van, és teljesen normális is.

Remedy 02-14-2011 18:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279950)
Rosszul latod, mostanaban forditva van 1-2 szemelynel. Amit Remy ir, az alapbol netto faszsag, el sem olvasom, nem is ertelmezem, csak nyomkodom a lefele kezeket, mert egy nagykepu faroknak tartom. Aztan meg kifakadok a forumon minosithetetlen stilusban (lelki szegeny, stb...), es meg en kritizalom a masik stilusat...

Ez az üzenet kifejezetten NEM TETSZETT a következő fórumozóknak:
-Ricsi-

Ennel szebb onkritikat regen lattam! :D :D :D

Kubbi 02-14-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 279949)
Ez komoly? En nem tudom, mit rongaltam, de szamold mar ossze a megvalosult javaslatoknal hany otletem van, amitol sokkal jobb lett a jatek, aztan mondj ilyeneket...

Ez a hsz egyszeruen nonszensz.

annyira jobb lett a játék, hogy kb tizedére csökkent a játszók száma

de amúgy én nem is értem, ezt senki nem kérdőjelezte meg! (tényleg azt honnan vetted megint hogy én azt írtam hogy neked nem volt jó javaslatod?) Én se kérdőjeleztem meg hogy ne lett volna sok jó ötleted.
igen, volt sok jó ötleted. És? ettől még nem lehetsz tapló senkivel.
És igen, itt most neked írom, mert te rúgtál éppen belém. De sajnos mások is így viselkednek, szóval általánosítva lehet értelmezni a megfelelő részeket.

de sztem azt is felesleges megkérdőjelezni, hogy rossz irányba halad a hódító ha tetszik ha nem.

-Ricsi- 02-14-2011 18:36

Quote:

Egyszerűen mérlegelem, hogy leírom a véleményem, és ezért magyarázkodom veszekszem 10órát

ebben minden benne van és sok soha vissza nem térő fórumozó véleményét írtad most le
minek írjam le a sajátomat bármiről is, ha jön 5-6 okostojás és megmondja a frankót? mindenki más hülye, de ez az 5-6 emberke überbrutál

és hogy spóroljak 10órát, inkább nem szállnék be jobban ebbe a vitába

szerk:

igen erről beszélek :D taps!

Quote:

Ennel szebb onkritikat regen lattam!
Igen remy, ez így van!
Quote:

mert egy nagykepu faroknak tartom.

Kalapácska 02-14-2011 18:37

Quote:

én nem istenítem, és nem is értem miért alakult így
de sokan sajnos, "talán" mérlegelés nélkül követik a véleményét vagy legalábbis mentalitását.
számtalanszor találkoztam már ezzel itt a fórumon

Ez nem "nem merem leírni" dolog.
és sokaknak úgyszintén nem éri meg. Egy játék miatt én nem akarom elrontani a hangulatom. Ha ennek az az ára hogy nem írom le a véleményem, én megbarátkoztam ezzel. :)
De azzal MÉG nem, hogy belém kössön egy nicknév
de lehet majd annak is eljön az ideje

Mi van veled ? Ha valakit sokan nem szeretnek szerintem az nem biztos, hogy te vagy :)
Szed már össze magad ....... és nem kell egyből sírni, hogy beléd kötnek :))

All times are GMT +1. The time now is 02:10.