Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

-Fegya- 05-22-2007 13:53

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97452)
Magyarul: nem tudtad hogy tök feleslegesen fordítod le Lyrát, és tök feleslegesen törölsz egy orit? Azt hitted ezzel alánk kerültök, és majd ti jöttök alulról?

Nem fordítottam le Lyrát és pláne nem töröltem orit.

Ven 05-22-2007 15:00

Kedves Awryl, tudod ez a jelenlegi klán egy 1300 hekis oriból indult, és sok mindent a saját kárán tapasztalt/tapasztal még most is. Kérdésedre válaszolva igen, amatőr húzás volt Lyrát leküldeni (és ő maga fordította le az oriját), és uakkora hülyeség volt a másik ori tulajával töröltetni a másikat... és igen azt hittük/hittem, hogy akkor alulról csapódunk és ezt a kockázatot bevállaltuk, mert mi se 6000 hekis foglalásra számoltunk. Amúgy meg grat. érte, kár hogy nem tudtuk, mikor kell bontani... legközelebb már tudni fogjuk.

Remedy 05-22-2007 16:52

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 97453)
Nem fordítottam le Lyrát és pláne nem töröltem orit.

Nem a ragozasba kell belekotni, szerencsere a klanvezered tudott egyenes valaszt adni, es felvallalni, ami tortent, es olyan dolgokat osztott meg velunk, amit lehet, mas eltitkolt volna....

Quote:

Originally Posted by Ven (Post 97461)
Kedves Awryl, tudod ez a jelenlegi klán egy 1300 hekis oriból indult, és sok mindent a saját kárán tapasztalt/tapasztal még most is. Kérdésedre válaszolva igen, amatőr húzás volt Lyrát leküldeni (és ő maga fordította le az oriját), és uakkora hülyeség volt a másik ori tulajával töröltetni a másikat... és igen azt hittük/hittem, hogy akkor alulról csapódunk és ezt a kockázatot bevállaltuk, mert mi se 6000 hekis foglalásra számoltunk. Amúgy meg grat. érte, kár hogy nem tudtuk, mikor kell bontani... legközelebb már tudni fogjuk.

Ezt en is sajnalom, hogy Lyranak emiatt fordulnia kellett, ha amugy nem tervezte volna...

De en egy ilyen mervu tamadas elott, ha vmiben nem vagyok biztos, tajekozodtam volna, es nem Fegya "nem logikus" ervere tamaszkodtam volna...
Szerintem ilyen kerdesben meg en is szivesen segitettem volna, vagy barki, akinek van tapasztalata klanutesben... (nekem pl alig van, de ezt azert meg tudom)

Mindenesetre maximalis gratulacio Arwylnak, a "hienezas" kivedeseert pedig kulon gratulacio, szepen csinaltad!

ps: ha a sereginditaskor forditottatok volna Lyrat/toroltetek volna a masikat, azzal tuti nyerok lettetek volna!

Steve 05-22-2007 17:09

Jó hogy fent játék van ismét, csak kár hogy a piacon is látszik és mindig beszívom:)

Arwyl szelleme 05-22-2007 17:27

Köszi Remy neked is. A "hiénázást" nem védtem ki csak nem vesztettem földet. :D (Hozzáteszem azt se tudtam 10mp-el KV előtt még hogy melyk gombra klikkeljek, lefokozás, vagy bontás. Eltaláltam...)

"ha a sereginditaskor forditottatok volna Lyrat/toroltetek volna a masikat, azzal tuti nyerok lettetek volna"

Ez így van, viszont ~300k lóval jöttek volna kevesebbel, ami azért már rizikós lett volna.

Remedy 05-22-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97526)
Köszi Remy neked is. A "hiénázást" nem védtem ki csak nem vesztettem földet. :D (Hozzáteszem azt se tudtam 10mp-el KV előtt még hogy melyk gombra klikkeljek, lefokozás, vagy bontás. Eltaláltam...)

"ha a sereginditaskor forditottatok volna Lyrat/toroltetek volna a masikat, azzal tuti nyerok lettetek volna"

Ez így van, viszont ~300k lóval jöttek volna kevesebbel, ami azért már rizikós lett volna.

Legkozelebb klikkelj mindkettore, az a tuti ;)

Hat igen, de egy klanutes sose eletbiztositas :)

Steve 05-22-2007 17:44

Én mindenesetre szeretnék gratulálni a szkarabosoknak, másodszorra bújnak ki, azért ez nem semmi:)

Arrakis 05-22-2007 18:23

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 97529)
Legkozelebb klikkelj mindkettore, az a tuti ;)

ha 10 mpnél bont, akkor simán megy az info h bont, s bontotok, ha utánna kv előtt 1 - 2 mpvel a másikra is rányom, akkor majd biztos, hogy nem követitek le :)

Xeper 05-22-2007 18:25

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 97535)
Én mindenesetre szeretnék gratulálni a szkarabosoknak, másodszorra bújnak ki, azért ez nem semmi:)

Mindig támadni nehezebb... szerintem :)

Északföld 05-22-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 97535)

Mi történt? Csak nem díjazni kell a menekülést is már? :)

All times are GMT +1. The time now is 19:08.