![]() |
Volt ilyen már törpe varázslóban is. Nem hiszem, hogy túl hoszúéletű volt az az országfelállás... :)
|
Quote:
|
Nem értem mi a bajotok, az első orim 2001-ben varázsló ember volt :) 3F-ig el is jutott :)
|
Quote:
|
Quote:
Az elején én is ember voltam. Utána volt két év szabi, és azt se tudtam, hogy mivan, amikor beléptem a hódba.:D de még meg volt az orim:D:D:D |
Quote:
Ezek szerint akkor még nem volt bünti mások tönkretételéért:) |
Quote:
|
*******(#*******)
2007-12-20 21:58:19 Helyezés: ****** Érték: ****** HI! SZövetségetet szeretnék csak hullákból! MINDEN hulla jelentkezésést várom külön-külön lehet velünk szivozni, de egységesen esélyük sincs. HULLÁK EGYSÉGBEN AZ ERŐ!!! Már látom ahogy MINDEN hulla jelentkezni fog nála, hosszú sorokban vonulnak a zombik az utcán, üresednek a temetők... |
izé
2007-12-20 23:41:39 Helyezés: 341 Érték: 15584 Olyan játékosokat keresek, aki olyan szövetséget akar, melyben sokat segítjük nyersanyagokban is egymást. speciel olxyan országok lennének jók ,akiknél sok fegyverkovács van. cserébe mindennap 1.000.000 aranyat küldenék, bizonyos fegyvermennyiségért. új taktika a részleteket annak akit érdekel. bizé 2007-12-21 15:51:40 Helyezés: 773 Érték: 9809 Szövetségbe lépnék be! Jelenleg az értékem nem túl fényes de szebb lesz! 15 éves vagyok és CC-nek becéznek! Üdv: CalmCastle Ezen felül MNT-t is kötök minden olyan játékossal akinek több értéke van mint nekem! nekem ma ilyeneket volt szerencsém olvasni :) |
És a folytatása.
Vásárolnék 25.000-ért 50 db katonát.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |