Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Gyula 05-22-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97391)
Na itt a másik hiéna. :D

Nem Lyra lefordulásával álltak ránk, hanem mikor látták hogy mi megyünk alulról Lyra lefordult + töröltek egy orit is.

Melyik ori lett törölve?

Arwyl szelleme 05-22-2007 12:00

csak a számát tudom már megnézni: 172587

Gyula 05-22-2007 12:01

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97397)
csak a számát tudom már megnézni: 172587

Majd megkérdjük az ellenklán egyik tagját, tegnap csináltam róluk egy felmérést és akkor nem is láttam iylen számu orit. Most is a felmérésemböl csak Lyra hiányzik.

Xeper 05-22-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97391)
Na itt a másik hiéna. :D

;)
Quote:

Nem Lyra lefordulásával álltak ránk, hanem mikor látták hogy mi megyünk alulról Lyra lefordult + töröltek egy orit is.
Nohát...

Grabi 05-22-2007 12:12

őőőőő lehet én vagyok a hülye, de én sem látok semmilyen törlést

-Fegya- 05-22-2007 12:50

A foglalás mértéke tényleg jó. Már értem. :)

Most azt nem értem, hogy mi abban a logika, hogy egyes értékek aktuális értéke számít a csata értékelésénél (például 2 legnagyobb ori aránya), más értékeknél pedig nem az aktuális érték számít (például klánpontszám). Na mindegy.
Még egyszer gratula!

Cyby_ 05-22-2007 13:18

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 97428)

Most azt nem értem, hogy mi abban a logika, hogy egyes értékek aktuális értéke számít (például 2 legnagyobb ori aránya), más értékeknél pedig nem az aktuális érték számít (például klánpontszám). Na mindegy.
Még egyszer gratula!

lehet azért van h legyen 1 kör a támadott klánnak eszmélni és 4-5embert oda hivni és azok figyeljenek nem ugy h ti 6an ott vagytok másiknál meg 1 ember és az nézze ahogy beverik igy 1 kör van gondolkodni...jo ez igy...igaz én átaludtam,csak az eredményre ébredtem de igen jo volt a reggelem :D

-Fegya- 05-22-2007 13:29

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 97445)
lehet azért van h legyen 1 kör a támadott klánnak eszmélni és 4-5embert oda hivni és azok figyeljenek nem ugy h ti 6an ott vagytok másiknál meg 1 ember és az nézze ahogy beverik igy 1 kör van gondolkodni...jo ez igy...igaz én átaludtam,csak az eredményre ébredtem de igen jo volt a reggelem :D

Pontatlanul fogalmaztam. Nem az 1 kör ellen tettem a kifogást, hanem a csata eredményének számítása ellen. Javítom.

Arrakis 05-22-2007 13:39

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 97386)

Kicsit szerintem átgondolatlanul jöttetek...
Bár lehet csak ki akartátok használni, hogy a Szkarabeusz 4-5 klánnal és tagjaival küzd egymaga.

- Tesó, ne sírj :) Az MIB után mindenki a bogárírtásra érez hajlamot, ez van :) De az Aban semmi sem állandó :)
Küzdve küzdj, s bízva bízzál ;)

Quote:

Ti köszönitek Lyranak, én erre azt mondom hogy szégyen szemre elmenekült (a törölt oritokkal együtt)!

Lyra lefordulását nem értem, de ez már magánvélemény. Egy orit ide felhozni nem kis pénz, elpazarolni meg.. nah mind1, ehhez nem sok közöm van.

Quote:

Végezetül lássuk a hiénát:

- Lehetőséget próbál kihasználni, mintha fordított helyzetben Te nem tennéd meg ;)

És Grat a 2 klánnak, amiért nem ülnek a babérjaikon, hanem csatáznak, legalább 1 kis élet, s izgalom! :)

Arwylnak külön grat, ha a marketinget, s a klán fejlesztését is olyan jól csinálná, mint a támadásokat... :D

Arwyl szelleme 05-22-2007 13:43

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 97428)

Most azt nem értem, hogy mi abban a logika, hogy egyes értékek aktuális értéke számít a csata értékelésénél (például 2 legnagyobb ori aránya), más értékeknél pedig nem az aktuális érték számít (például klánpontszám). Na mindegy.
Még egyszer gratula!

Magyarul: nem tudtad hogy tök feleslegesen fordítod le Lyrát, és tök feleslegesen törölsz egy orit? Azt hitted ezzel alánk kerültök, és majd ti jöttök alulról?

Ha így van kicsit rossz érzés lehet hogy egy 500k-s orit levittetek... :D

All times are GMT +1. The time now is 17:04.