![]() |
SZŐKE NŐ A KVÍZJÁTÉKBAN!
1. Hány évig tartott a 100 éves háború? 116 év 99 év 100 év 150 év A szőke nő kihasználja a lehetőséget, hogy egy kérdést passzoljon. 2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot? Brazíliában Chilében Panamában Equadorban A szőke nő a közönség segítségét kéri. 3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét? Január Szeptember Október November A szőke nő telefonos segítséget kér és felhív egy másk szőke nőt. 4. Mi volt IV György király neve? Albert György Manuell Jónás A szőke nő a számítógép segítségét kéri. 5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket? Kanárimadár Kenguru Patkány Fóka A szőke nő kiesik a játékból. - Íme a válaszok: 1. A százéves háború 116 évig tartott(1337-1453). 2. A panama-kalapot Equadorban találták fel. 3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik. 4. IV György király igazi neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét. 5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a "fókák (=tengeri kutyák) szigetét" jelenti. - Ki mennyivel okosabb egy szőke nőnél? :D . |
A forradalmat tudtam mert most tanultuk nemrég :p
|
Akkor te 20%-kal vagy okosabb egy szőke nőnél. :D:D:D:D:D:D:D
|
Én csak a 100 éves háborút tudtam mert remek töris vagyok :D
|
- Hogy hívják Albert Einstein torz testvérét?
- Frank Einstein. |
Akkor te is csak 20%-kal vagy okosabb, mint egy szőke nő. :D
|
És te Gee mennyivel vagy okosabb?(Persze ha okosabb vagy:p)
|
A 2-est és az 5-öst nem tudtam. Úgyhogy ha így nézzük, 60%-kal. :D
De ha úgy vesszük, hogy a szőke nő intelligenciája 0, akkor annak a 60%-a is nulla. :rolleyes: Meg a 20%-a is meg az akárhány%-a is. :D:D |
Tegnap este volt köztem és exem között:
-Peti, szép az arcom? -Igen, az. (Hagy játszani) -De simítsd végig. Megtörténik. -Szerinted mit tegyek rá, hogy teljesen sima legyen? -Zacskót!!!! |
Ez meg most:
Hiradó: -Most jöt ki az Egri Csillagok 19.-ik fordítása. A magyar szólások voltak a legnehezebbek. Exem: Csak a 19.-ik. Nálunk már mikor kijött. Én: Az Egyri Csillagok forditása? Exem: Igen. Én: A Forditás? Leesett neki. |
All times are GMT +1. The time now is 18:11. |