![]()  | 

Quote: 

| 

Quote: 

2x06 Trial And Error - 967 ezer néző Ha jól emlékszem a V 2,5 millió nézővel futott egy nagyobb csatornán. Remélem az legalább meg fogja érni a 3. évadot.  | 

Quote: 

Ha elolvastad figyelmesen a cikket amit bemásoltam akkor ott arról volt szó, hogy DIREKT egy olyan napra rakták ahol elözöleg több mint 2 millió ember nézte a sorozatot tehát egy "JÓ" napra és ott sem produkált már 1 millió nézöt sem ami egy STARGATE sorozatnál gyakorlatilag a nullával egyenlö / sajnos / Azt azért írtam azt is hogy Neked Hiába tetszik a sorozat mondjuk Te vagy a 12 böl egy ember mondjuk ha za USA ban továbbra is ilyen gyalázatos a nézettség tehát folyamatosan milla alatt marad nemhogy 3 .évad de lehet a második végét sem éri meg.... Ez a sorozat mondjuk nagyon jol elment volna más franchise ba de STARGATE alatt mindenképpen egy hatalmas baklövés amit a számok és a nézök reakciója is mutat.... Tudod tudom ízlések és pofonok különbözöek de mégegyszer mondanám, hogy a SYFY csatorna nagy ívben tesz az europai nézökre ha za USA ban nem megy akkor bizony lehuzzák a Rolót....  | 

Quote: 

Ha ezt is a süllyesztöbe tették akkor szívás marad a DS 9 azt legalább befejezték :)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

SPOILER! 
	A sztorit nem írom le, aki látta látta, aki nem, az majd megnézi (vagy nem :)). Egész szépen összekapták magukat, ez megint egy izgalmas, és jól megcsinált rész volt. Szegény Eli megint csaj nélkül marad? :( :) Az egyetlen negatívum számomra a Destiny küldetése. Egy idegen faj? Most komolyan? Hány idegen fajjal találkoztak már (és hány elől menekülnek folyamatosan!)... Young komolyan bevette, hogy ez most mindennél fontosabb, és nem is kell hazamenni, mert most erre fényt kell deríteni, és akkor minden milyen jó lesz? :eek:  | 

Quote: 

Nagyon remélem nem nyirják ki a csajt:) Amúgy számomra az egyetlen negatívum,hogy átvették az sg-1, és az sg-a-nak egy betegségét, még pedig hogy egy full ismeretlen technologiát is könnyedén lekezelnek pár pillanat alatt.  | 

Quote: 

Oké, ez is lehet izgalmas és érdekes, de valami nagyobb durranásra számítottam. Új faj volt már tucatnyi, vagy mégtöbb a Csillagkapu sorozatban. Quote: 

| 

Szerintem nem egyszerűen csak egy új fajra utaltak. Én azt bogoztam ki belőle, hogy már az ősök is azt gondolták, az általuk ismert/még nem ismert univerzumot is egy magasabb rendű valakik hozták létre, mint a "kisbabás" bolygót:) Azt pedig nem lehet elintézni annyival, hogy új faj... 
	De lehet teljesen rossz amit én kihallottam belőle:)  | 

Quote: 

Már az Ősök is azt gondolták, hogy egy magasabbrendű "valami" hozta létre a világot. Ez szépen hangzik, de az Ősök azóta már maguk is magasabbrendű fajjá nőtték ki magukat, sőt már a Daniel is volt olyan szerencsés, hogy csatlakozhatott hozzájuk egy időre. Ez, hogy az Ősöknél magasabbrendő "valami", ez önmagában nem újdonság, ilyen már volt. Még az is kérdés, hogy mi számít magasabbrendűnek. Egy bizonyos értelmezés szerint a mesterségesen létrehozott replikátorok is, és a Wraith is magasabbrendűek voltak az Ősöknél.  | 

A jóval több új faj felbukkanása szerintem azért nem meglepő, mert a korábbiakkal ellentétben (SG1 1-2; Atlantis 2) a Destiny cselekménye több tucat galaxison keresztül folyik, csoda lenne, ha mindenhol ugyanabba vagy épp semmibe nem ütköznének. 
	 | 

Quote: 

ez még az sg-1-ben elment, mert ott legalább ismerték a goauld irást és nyelvet nagyjából, ahogy atlantison is az ősökét. de itt egy full idegen fajról volt szó, full idegen jelölés móddal, amivel az életben nem találkoztak... azért legalább azt beletehették volna, hogy "szerintem ez:..." és esetleg elösször vmi mellényúlást még, jóval bevehetőbb lenne és hitelesebb...:)  | 

SPOILER! 
	Én biztosan nem arra gondoltam volna, hogy olyan sorrendben halnak meg, amilyen sorrendben a bolygón meghaltak... Nekem sokkal inkább az jutott eszembe, hogy azért halnak meg, mert megpróbálnak visszaemlékezni valamire, amire nem lenne szabad. :) Kérdés: a végén a felvételen az ki volt? Biztos fel kellett volna ismerni, és egy újabb rejtélyt vetített volna előre, de lövésem sincs, hogy ki lehetett az... :o  | 

Quote: 

Amúgy meg ketten meghaltak és a doki csaj rögtön rájött, h úgy halnak meg, mint a bolygón, tud vmit...:) Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Nem hagytál te ki belőle pár kockát mikor nézted?:)  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Engem még egy lényeges dolog érdekelne, ha ott lennék -- így nézőként kevésbé, de azért lényeges szempont lehet. Mi van a hajóval, amivel visszajöttek? Oké, hogy most van egy nekik, és tök jó, mert teljesen működőképes is... No de a "visszahozott" emberek mind meghaltak, ahogy a bolygón. Akkor a hajóval -- ami eleve nem működött -- mi fog vajon történni? Egyszercsak ez is szétesik valamelyik küldetés közben? 
	 | 

Quote: 

Vagy zombivá változnak muahahhahahaha  | 

Quote: 

Ezt a végét nem tudom egyelőre hova tenni.  | 

Quote: 

Ha diszlet nem is elég meggyöző akkor a rongyon amit viselt is látszik hogy nem a destinyn van,mert fagyos. Vszinü a hipotermiától meg nem volt teljesen tudatánál,éppen ezért simán elfelejthette ezt.  | 

Köszi, akkor most már tudom, hogy mi volt az a végén. Hogy mire volt jó, az meg majd kiderül 2-3 rész múlva talán. :) 
	 | 

Quote: 

Nekem legalábbis úgy lenne logikus, hogy az ember nem mondhat el valamit, amit nem tud. :) A KINO-t pedig James(?) találta meg a komp egyik setét sarkában és egyből ment Eli-hoz, hogy nem Ő hagyta-e el.  | 

Quote: 

| 

Szünet. Cain-ről nem volt szó. 
	 | 

Nem tudom, h ki hogy van vele, nekem tetszett az új rész, izgalmas volt, megint új szál került be, egy korábbit tovább fűzve.... 
	Meg ennek a résznek nekem kicsit Atlantiszos feelingje volt, bár nem tudom pontosan miért(talán kicsit a Todos részekre hasonlít, bár nem tudom, többet erről nem írnék)... Amúgy a csajra vagyok kíváncsi, h mi lesz belőle...:confused:  | 

Tudnátok írni egy listát azokról a részekről, amik a konstans szintből kiemelkednek :) (6. és 30. rész között) 
	Az 5-8 legjobb részt megnézném, hátha elcsábulok tőle.  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Ha senki nem írja le a "kedvenc" 5-8-10 részét, akkor az egy lehetséges rajongóval kevesebbet jelent :)  | 

Quote: 

| 

Lehet tapsolni,úgy tünik 10rész választ el minket attól,hogy egy korszak lezáruljon. 13 boldog év után nem lesz stargate a tv képernyőn...  
	:((((  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Megpróbálkoznak valami más sorozattal csillagkapu témában? Esetleg valamelyik régi felélesztése?  | 

Quote: 

| 
| All times are GMT +1. The time now is 03:25. |