![]() |
|
Quote:
jó arcok ezek a ott a Nemzetközi Autós Szövetségnél ;) |
Quote:
Na meglátjuk mennyit farag le a Ferrari hátrányából :) |
Hy mki!! Mai szabadedzés eredményeinek tipjei:???? kettős ferrari 1-2rajtkocka szavaznék:)))
|
Quote:
|
Én meg kizártnak tartom :)
De ettől még holnap megint összejöhet :) |
Hát eddig nemjött össze:)) De a ferrari versenykörülmények közt a legjobb auto...holnap minden lehet,sztem nehezebbek is:))
|
az a több, mint 1 mp elég durva azért. még akkor is, ha nehezebb az autó.
hozzáteszem, hogy sajnos nem láttam az időmérőt, így az esetleges hibázást sem, amit Raikkönentől már teljesen megszoktunk az utóbbi időben. :) |
Massa csak 4századdal maradt le....
|
Ferrarinál sokkal nagyobb a leszoritóerő ezért a gumikse kopnak majd olyan gyorsan,tehát az egész versenyen tudják majd ezt atempot,egyenletesen...
A mercik az elején gyorsak lesznek aztán belassulnak látványosan...nefeledjük,ez a ferrari hazai versenye:)) |
Quote:
P Név Csapat G Köridõ Dif 1 F. Alonso MCL B 1:21.997 2 L. Hamilton MCL B 1:22.034 0.037 3 F. Massa FER B 1:22.549 0.552 4 N. Heidfeld BMW B 1:23.174 1.177 5 K. Räikkönen FER B 1:23.183 1.186 6 R. Kubica BMW B 1:23.446 1.449 7 H. Kovalainen REN B 1:24.102 2.105 8 N. Rosberg WIL B 1:24.382 2.385 9 J. Trulli TOY B 1:24.555 2.558 10 J. Button HON B 1:25.165 3.168 |
Quote:
"A brazil arra számít, hogy a pálya hosszú egyyenesein előtérbe kerülnek a Ferrari legújabb fejlesztései, bár azt elismerte, hogy a Ferrari versenyképessége és a hosszú egyenesek ellenére Monzában is nehéz helyzetbe kerülhet, ha beszorul egy másik autó mögé. "A hosszú egyenesek miatt minden egyes fejlesztés sokat nyom a latba. Új olajat használunk a sebességváltóhoz, ami szerintem előnyünkre válik majd. A teszten is többször előfordult, hogy követnek kellett valakit, és az ember azt hinné, könnyebbséget jelent egy hosszú egyenes. De hihetetlen, hogy mennyit veszít az ember a leszorítóerőből, ha követ valakit" - mondta a versenyző." ( http://www.a5.hu/cikkek/2/22458.shtml ) |
A versenykörülmények sokkal összetettebb, mint egy időmérő eggyetlen gyors köre:)) sztem izgalmas verseny lessz,páran elfognak repülni a célegyenes végén!!
|
Legyen igazad, de nagyon kétlem. Szépen el fognak menni a McLarenek, aztán csak mennek, tankolnak, mennek...
És ha az egyik Ferrari tudja is majd tartani a lépést, az élen való előzés nagyon ritka manapság. Azon pedig nagyon meglepődnék, ha akárcsak 3körrel tovább kinnlennének a Ferrarik. |
A mcLarenek gumijai nemfogják birni:))
|
Quote:
|
Nos minősíthetetlen amit ma Barrichello művelt!Miatta nem jutott be Fisico 3. etapba.Javaslom béreljük fel Satot h menjen bele B.-be!:D:D:):)
|
Quote:
Ugyanez volt a véleményem Coulthard büntetése előtt, meg más helyzetekben is :) |
Sztemis mki egyenlő esélyekkel megy ki a pályára,csak van aki gyorsabb:)))
|
Quote:
még a nagymenők is kimennek az utolsó pillanatban:P barrichello meg figyelmetlen módon jött vissza a pályára(van vissz.pillantó tükrük)és ezzel jól kiszúrt egy pilótával.168 körös kitiltás barrichellonak:D |
Javaslom h Palik monnyon le!:D
nem tom ki h van velem de sztem nagyon idegesítő és még nagyon sokat bakizik is pl most összekevertem asszem raikonent heidfelddel |
Quote:
Szóval szimplán csak máshogy lett beállítva, bár lehet, hogy Alonsoé tényleg jobban :) |
Lassan énis ,csak nézem és nemhallgatom ill lehalkitom a tv-t:))) /Palik miatt/
|
Mclarentől elvették a konstruktöri pontokat!!! "Kémkedés" miatt!! Zároljelben megjegyezném jogosan.......
|
Quote:
|
Sztem annyira levannak maradva az élmezőnyhöz képest,hogy csak morzs lenne a fejlesztéshez:(
|
Quote:
Toyota 418,4 millió dollár Ferrari 406,5 millió dollár McLaren 402 millió dollár Honda 380,5 millió dollár BMW Sauber 355 millió dollár Renault 324 millió dollár Red Bull 252 millió dollár Wiliams 195,5 millió dollár Midland/Spyker 120 millió dollár Toro Rosso 75 millió dollár Super Aguri 57 millió dollár |
De akkor minden évben megkéne büntetni a McLarent 100millre:))
|
Quote:
|
Quote:
Remélem a szabályhozóknak is eszükbe jut :D |
Sztem meg a 90 millát elosztanánk az utolso 3-om csapatközt a maradék 10-et meg a topickhoz hozzászolok között:)))
|
Quote:
|
Quote:
így a ferrari a legesélyesebb a konstruktőri 1.helyre, ez tök jó!!:D lehet h megköveztek ezért, e én az este azért drukkoltam h Alonsot meg Hamiltotn zárják ki, mert akkor Kiminek még komolyan lennének JÓ esélyei:D |
Sztem még igyis van esélye:))
|
a büntetést 30 millára csökkentették...
|
|
Quote:
Mivel elvették a pontjaikat, nem győzhetnek. 70+30=100. |
Quote:
|
Holnap már Alonso vezeti majd a pontlistát :D
Egyébként annak ellenére amit írtam Massának drukkolok év eleje óta, de a tudást el kell ismerni és sajnos vak aki nem látja, hogy Alonso kiemelkedik a mezőnyből. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:21. |