Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Minden ami PC Játék! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=61)

Andrew 08-28-2008 12:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 188480)
http://href.hu/x/6rhr

Ez komoly játék nagyon:D
Nekem 17 sikerült,de többet nem játszok:D

Hmm... nekem is, lehet, hogy ez a max? :D

Redback 08-28-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188484)

sztem igen :) NEkem is annyi :p

Druida 08-28-2008 12:38

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 188484)

mikre nincs neked időd :D
amugy 17 a max. neke annyi lett.

Dus 08-28-2008 12:39

Inkább nem kérdezem meg, hogy találtok rá ilyen játékokra :D:D:D

Andrew 08-28-2008 12:47

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 188486)
mikre nincs neked időd :D
amugy 17 a max. neke annyi lett.

Ja, most már időm mint a tenger. Per pill éppen egy fa ramiera-t igyekszem összehozni - aki magusozik, az tudja mi, a többieknek legyen annyi elég, hogy egy tőr :D

Remedy 09-03-2008 10:53

2008-09-02 PC Game ISOs Spore (c) Electronic Arts

laci 09-03-2008 12:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189312)
2008-09-02 PC Game ISOs Spore (c) Electronic Arts

Ezt most csak én nem értem? :o

Remedy 09-03-2008 12:22

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 176857)
Starcraft 1-et semmi nem übereli. a 2 sem. nem a grafika számít, hanem a hangulat. és azokat az időket, amikor 8an haverok beültünk ilyen internetkávézókba tizenévesen egymást hentelni... azokat az időket SOHA nem pótolhatja sem a starcraft 2, sem a 3, se semmi más...

Fallout 3-at én is várom. :P

Diablo 3 nem érdekel annyira, csomó "diablo szerű" (értsd mész és kattingatva gyilkolsz) játék van a neten... Lineage, Guildwars, Word of warcraft, Cabal online, és még sorolhatnám... Ezek élvezetesebbek lesznek a dió3-nál, mert itt hatalmas, 40-50-60 fős csoportokban, haverokkal tudtok menni játszani. Ezt single player nem pótolja. (Ezért ilyen sikeresek ezek a játékok! semmivel sem tudnak többet nyújtani a "klikkelj és ölj" játékoknál, csak azt, hogy haverokkal dumálhatsz közben, és elhiteti veled, hogy eközben stratéga vagy.:D)

Red alert 3 - ezt is várom!

És amit kihagytál, PONT az a lényeg!

SPORE !!!

Életem játéka lesz, az biztos :D Legalább 2 éve várom már a megjelenését! Azt hiszem, ha megjelenik, 2 hónapra eltűnök a világ szeme elől, és semmit nem fogok csinálni, csak napi 16 órát Spore-zok. :D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 176862)
Akkor 16 óra spore, 8 óra meló. :D A Sporet nem fogom kihagyni. :D

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 176865)
:p A Spore-t is írtam :)

Nekem valszeg vennem kell egy új gépet, mert jelenleg egy 3 éves alsó kategóriás notim van. De valszeg maradok a laptop kategóriánál. :)

Quote:

Originally Posted by laci (Post 189321)
Ezt most csak én nem értem? :o

Olvass vissza, ha mar ennyire varva lett, gondoltam szolok, hogy megjelent.... :)

laci 09-03-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 189322)
Olvass vissza, ha mar ennyire varva lett, gondoltam szolok, hogy megjelent.... :)

Huhhh, szuper, utólag már értem a hsz-det, és nagyon köszi az infót, megyek és meg is veszem a játékot, asszonypajtás nagyon odavolt a szörny-gyártogatós változatért :)

rak_loo 09-03-2008 20:23

ez a pattanásos beteges :D

[HTPA]GeeForce 09-05-2008 21:30

Quote:

Originally Posted by laci (Post 189328)
Huhhh, szuper, utólag már értem a hsz-det, és nagyon köszi az infót, megyek és meg is veszem a játékot, asszonypajtás nagyon odavolt a szörny-gyártogatós változatért :)

A Spore 13 kiló, cask szólok. :D
De atom jó játék!
Sajnos napi 1-2 órám van csak... :(
Hát ez eddig überel mindent.
Olyan, mint a Stupid Invaders, a Sim City, és az Imperium Galactica 2 keveréke. Zseniálisan inkorrekt, humoros, de egyáltalán nem bagatel! :D

J.Ati 09-11-2008 03:14

http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/play.asp

Zúzós játék:)
Akinek sok ideje van vigye végig:D

J.Ati 09-11-2008 04:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 190351)
http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/play.asp

Zúzós játék:)
Akinek sok ideje van vigye végig:D

20. pálya a rekordom:):)

Andrew 09-11-2008 09:27

Ez egyszerű, ezt már végignyomtam :D - egyetlen TD játék, amit sikerült megcsinálnom :p
Végén a rakétás tornyok marha jók :D:D

J.Ati 09-11-2008 10:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 190367)
Ez egyszerű, ezt már végignyomtam :D - egyetlen TD játék, amit sikerült megcsinálnom :p
Végén a rakétás tornyok marha jók :D:D

Végignyomhatnád megint:D

Xeper 09-11-2008 12:09

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 190352)
20. pálya a rekordom:):)

nekem meg 220.000 pont :p

J.Ati 09-11-2008 12:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 190376)
nekem meg 220.000 pont :p

Akkor te nagyon ráértél:D:D
A végéről csinálhatnál egy fotót:)

Stev 09-11-2008 13:47

Nekem meg nem tölti be. :(

Dus 09-11-2008 13:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 189684)
A Spore 13 kiló, cask szólok. :D
De atom jó játék!
Sajnos napi 1-2 órám van csak... :(
Hát ez eddig überel mindent.
Olyan, mint a Stupid Invaders, a Sim City, és az Imperium Galactica 2 keveréke. Zseniálisan inkorrekt, humoros, de egyáltalán nem bagatel! :D

Nah, én napi 10 órát nyomnék vele, hogyha ténylez ezek keveréke, de sajna nincs rá ennyi pénz :(

Megveszi nekem valaki?? :D

Redback 09-11-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 190380)

32. level :)

laci 09-11-2008 14:56

Nem olyan nagy varázslat, csak arra kell figyelni hogy egy időn túl csak a lassítós ((Blue Rays1) és a Red Rocket-es tornyok legyenek. Én négy pirosat tartok, folyamatosan fejlesztve őket, és körbe az egész pályán lassítókat.

Ja, és úgy tegyétek le a pirosakat, hogy a bónusz bigyók hatósugarában legyen mindegyik :)

Bogár 09-11-2008 15:37

a youtube tele van ilyen Flash Element TD-s videokkal. ;)

Bogár 09-11-2008 15:40

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 190367)

akkor próbáld ki ezt:
Bloons Tower Defense :D

Xeper 09-11-2008 16:21

Quote:

Originally Posted by laci (Post 190414)
Nem olyan nagy varázslat, csak arra kell figyelni hogy egy időn túl csak a lassítós ((Blue Rays1) és a Red Rocket-es tornyok legyenek. Én négy pirosat tartok, folyamatosan fejlesztve őket, és körbe az egész pályán lassítókat.

Ja, és úgy tegyétek le a pirosakat, hogy a bónusz bigyók hatósugarában legyen mindegyik :)

A legfontosabb a kamat... és hogy minden pályát éppenhogy túlélj... ezáltal a kamatos kamat szép nagy pontszámra repít.

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 190380)

Még egyszer nem csinálom meg :D
Mikor új volt ez a játék megcsináltam egy simát... aztán besaccolgattam, hogy melyik szintre mennyi torony kell (sima aránypárokkal)... 3. játékomban kb pixelenként tettem le a tornyokat (lehet ugye feles átfedés, de nem egyszerű letenni), és sikerült egy egészen necces végigvitellel megcsinálni -az egyik korai pályán egy toronnyal többet tettem mint kellett volna, így a végére nem lett top eredmény, csak kb 20.
Vizsgaidőszak volt, és kb 3 órám ráment... soha többet :D (legyen elég annyi, hogy elég kemény az utolsó pálya :D )

laci 09-11-2008 16:26

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 190418)
akkor próbáld ki ezt:
Bloons Tower Defense :D

Azta... egyből megcsináltam, nem vicc :eek::eek:

laci 09-11-2008 16:28

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 190423)
A legfontosabb a kamat... és hogy minden pályát éppenhogy túlélj... ezáltal a kamatos kamat szép nagy pontszámra repít.

Még egyszer nem csinálom meg :D
Mikor új volt ez a játék megcsináltam egy simát... aztán besaccolgattam, hogy melyik szintre mennyi torony kell (sima aránypárokkal)... 3. játékomban kb pixelenként tettem le a tornyokat (lehet ugye feles átfedés, de nem egyszerű letenni), és sikerült egy egészen necces végigvitellel megcsinálni -az egyik korai pályán egy toronnyal többet tettem mint kellett volna, így a végére nem lett top eredmény, csak kb 20.
Vizsgaidőszak volt, és kb 3 órám ráment... soha többet :D (legyen elég annyi, hogy elég kemény az utolsó pálya :D )

A kamatról annyit hogy az első 3 bónuszt mindig a kamat növelésére adom. Amúgy a legnehezebb fokozatot leszámítva mindegyok megcsinálható, ott viszont már képtelenség... legalábbis nekem nem ment, túl rövidek a pályák és kevés bennük a kanyar.

Dus 09-12-2008 19:06

Sziasztok!

Ha már TD játékokról van szó, engem ez fogott meg:

http://www.freewebarcade.com/game/gemcraft/

nem 5 perc végigcsinálni, sokkal több idő, és nem csak tornyokat kell lepakolgatni, monotonan...ajánlom mindenkinek :)

Andrew 09-12-2008 19:38

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 190475)
Sziasztok!

Ha már TD játékokról van szó, engem ez fogott meg:

http://www.freewebarcade.com/game/gemcraft/

nem 5 perc végigcsinálni, sokkal több idő, és nem csak tornyokat kell lepakolgatni, monotonan...ajánlom mindenkinek :)

Aláírom, ez tényleg jó játék. Bár nem volt türelmem végigjátszani :D

Burning 09-13-2008 12:48

Hello
Aki tudja, Aúúú vagy Csokibácsi msn-jét, vagy esetleg tud nekem segíteni a "The Elder Scrolls IV-Oblivion" nevű játék terén az légyszíves vegyen fel msn-re vagy írjon itt. Köszönöm;)

rak_loo 09-13-2008 13:27

nem megy ez a kombinálás a gemekkel :(

Andrew 09-13-2008 15:16

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 190542)
Hello
Aki tudja, Aúúú vagy Csokibácsi msn-jét, vagy esetleg tud nekem segíteni a "The Elder Scrolls IV-Oblivion" nevű játék terén az légyszíves vegyen fel msn-re vagy írjon itt. Köszönöm;)

Ennél tutibb segítséget ők sem tudnak adni, tekintve, hogy tudsz angolul - egyéb esetben nem mész vele sokra :D:D

Burning 09-13-2008 15:19

kösz, de ilyeneket én is találtam:)
lehet el is boldogulok belőlük, de hátha Csokibá vagy Aúúú tudnának olyan tippeket is adni, amiket nem találnék meg mondjuk olyan könnyen...

Andrew 09-13-2008 15:23

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 190565)
kösz, de ilyeneket én is találtam:)
lehet el is boldogulok belőlük, de hátha Csokibá vagy Aúúú tudnának olyan tippeket is adni, amiket nem találnék meg mondjuk olyan könnyen...

Hogyhogy ilyeneket?? :eek:
Ez a legbrutálisabb adatbázis, amit valaha találtam :D

Burning 09-13-2008 15:28

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 190566)
Hogyhogy ilyeneket?? :eek:
Ez a legbrutálisabb adatbázis, amit valaha találtam :D

Fórumokat találtam illetve hasonló (de nem ilyen méretű) leírásokat. Egyelőre az angol nyelv miatt nameg, mert nem értem még rá annyira nem néztem át őket teljesen, de jónak tűnnek. A baj viszont tényleg az, hogy olyan "szakkifejezések" vannak, amiket a magyar nyelvben sem nagyon tudok elhelyezni, hogy most kardról vagy másról beszélnek, nemhogy angolban, ezért gondoltam, hogy talán valaki tudna segíteni. Ráadásul egy küldetés egy bizonyos részében akadtam el, és magával a küldetéssel kapcsolatos segítséget még nem találtam:o

Andrew 09-13-2008 15:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 190567)
Fórumokat találtam illetve hasonló (de nem ilyen méretű) leírásokat. Egyelőre az angol nyelv miatt nameg, mert nem értem még rá annyira nem néztem át őket teljesen, de jónak tűnnek. A baj viszont tényleg az, hogy olyan "szakkifejezések" vannak, amiket a magyar nyelvben sem nagyon tudok elhelyezni, hogy most kardról vagy másról beszélnek, nemhogy angolban, ezért gondoltam, hogy talán valaki tudna segíteni. Ráadásul egy küldetés egy bizonyos részében akadtam el, és magával a küldetéssel kapcsolatos segítséget még nem találtam:o

Pontosan melyik küldetés melyik részénél? :)

Burning 09-13-2008 15:50

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 190569)
Pontosan melyik küldetés melyik részénél? :)

Trough A Nigthmare (Henantier) - Test of courage, de közbe megtaláltam wikipédiában, szóval, majd, veszek időt rá és átolvasom hogy is kéne megcsinálnom:)

Burning 09-13-2008 20:57

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 190571)
Trough A Nigthmare (Henantier) - Test of courage, de közbe megtaláltam wikipédiában, szóval, majd, veszek időt rá és átolvasom hogy is kéne megcsinálnom:)

sikerült végigvinnem:)
nem kellett hozzá más, minthogy, este legyen és sötét a szobámban és ezáltal láttam, hogy az alagút legvégén megy valami lefele...:o
aztán most már tovább is jutottam és egyelőre nem akadtam el ismét:D

Phoenix 09-14-2008 08:46

Fallout rajongók!
Láttátok az új gameplay videókat? Ha nem, akkor itt megnézhetitek: Videók

Andrew 09-14-2008 09:57

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 190649)
Fallout rajongók!

IGEEEEEEEEN, tegnap találtam meg én is :D
Szájtátva bámultam :D OKTÓBER 31!! De soká van :(:mad: :D:D

Burning 09-14-2008 10:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 190649)
Fallout rajongók!

Megadtam a születési időmet és Acces denied:D
Most mehetek fel mamámhoz másik géphez, hogy meg tudjam nézni:)

All times are GMT +1. The time now is 15:12.