![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
amugy 17 a max. neke annyi lett. |
Inkább nem kérdezem meg, hogy találtok rá ilyen játékokra :D:D:D
|
Quote:
|
2008-09-02 PC Game ISOs Spore (c) Electronic Arts
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ez a pattanásos beteges :D
|
Quote:
De atom jó játék! Sajnos napi 1-2 órám van csak... :( Hát ez eddig überel mindent. Olyan, mint a Stupid Invaders, a Sim City, és az Imperium Galactica 2 keveréke. Zseniálisan inkorrekt, humoros, de egyáltalán nem bagatel! :D |
|
Quote:
|
Ez egyszerű, ezt már végignyomtam :D - egyetlen TD játék, amit sikerült megcsinálnom :p
Végén a rakétás tornyok marha jók :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A végéről csinálhatnál egy fotót:) |
Nekem meg nem tölti be. :(
|
Quote:
Megveszi nekem valaki?? :D |
Quote:
|
Nem olyan nagy varázslat, csak arra kell figyelni hogy egy időn túl csak a lassítós ((Blue Rays1) és a Red Rocket-es tornyok legyenek. Én négy pirosat tartok, folyamatosan fejlesztve őket, és körbe az egész pályán lassítókat.
Ja, és úgy tegyétek le a pirosakat, hogy a bónusz bigyók hatósugarában legyen mindegyik :) |
a youtube tele van ilyen Flash Element TD-s videokkal. ;)
|
Quote:
Bloons Tower Defense :D |
Quote:
Quote:
Mikor új volt ez a játék megcsináltam egy simát... aztán besaccolgattam, hogy melyik szintre mennyi torony kell (sima aránypárokkal)... 3. játékomban kb pixelenként tettem le a tornyokat (lehet ugye feles átfedés, de nem egyszerű letenni), és sikerült egy egészen necces végigvitellel megcsinálni -az egyik korai pályán egy toronnyal többet tettem mint kellett volna, így a végére nem lett top eredmény, csak kb 20. Vizsgaidőszak volt, és kb 3 órám ráment... soha többet :D (legyen elég annyi, hogy elég kemény az utolsó pálya :D ) |
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Ha már TD játékokról van szó, engem ez fogott meg: http://www.freewebarcade.com/game/gemcraft/ nem 5 perc végigcsinálni, sokkal több idő, és nem csak tornyokat kell lepakolgatni, monotonan...ajánlom mindenkinek :) |
Quote:
|
Hello
Aki tudja, Aúúú vagy Csokibácsi msn-jét, vagy esetleg tud nekem segíteni a "The Elder Scrolls IV-Oblivion" nevű játék terén az légyszíves vegyen fel msn-re vagy írjon itt. Köszönöm;) |
nem megy ez a kombinálás a gemekkel :(
|
Quote:
|
Quote:
lehet el is boldogulok belőlük, de hátha Csokibá vagy Aúúú tudnának olyan tippeket is adni, amiket nem találnék meg mondjuk olyan könnyen... |
Quote:
Ez a legbrutálisabb adatbázis, amit valaha találtam :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sikerült végigvinnem:) nem kellett hozzá más, minthogy, este legyen és sötét a szobámban és ezáltal láttam, hogy az alagút legvégén megy valami lefele...:o aztán most már tovább is jutottam és egyelőre nem akadtam el ismét:D |
Fallout rajongók!
Láttátok az új gameplay videókat? Ha nem, akkor itt megnézhetitek: Videók |
Quote:
Szájtátva bámultam :D OKTÓBER 31!! De soká van :(:mad: :D:D |
Quote:
Most mehetek fel mamámhoz másik géphez, hogy meg tudjam nézni:) |
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |